Знаците, че той иска да се върне при бившата си

Какво подсказва, че за него с раздялата не всичко е приключило
3 юни 2014 22:33, Мария Дуковска
5
Знаците, че той иска да се върне при бившата си
Снимка: Outnow.ch

Ако някога сте преживявали раздяла след дълготрайна връзка, то най-вероятно знаете, че човек има нужда от малко време, за да подреди мислите и чувствата си. Ето защо, ако излизате с мъж, който наскоро се е разделил с приятелката си, твърде вероятно е той също все още да не е напълно наясно със своите емоции.

За да не се превръщате в жертвата в тази ситуация, най-добре наблюдавайте задълбочено поведението на този мъж. В случай, че той иска да се върне при бившата си, има достатъчно знаци, с които ще ви покаже. Не е нужно да казва каквото и да е било. Разберете кои са знаците и дали съществува такава вероятност, преди да сте хлътнали прекалено:

1. Той говори за бившата си.

Винаги е някак неудобно, когато мъжът, с когото излизате, започне да говори за своята предишна любов. Не е проблем, ако той разказва за миналото си или ако вие се интересувате и задавате въпроси. Притеснително е, когато той някак все успява да намеси името и в почти всеки разговор и тема. Това означава, че той все още мисли за нея, макар да е с вас.

2. Все още поддържат комуникация.

Когато двама души се разделят, те трябва да поемат по различни пътища. В началото дори умишлено избягват комуникация, просто защото всичко е много неловко. Нормално е мъжът да се чува с бившата си, ако имат да разделят някакви важни неща (в случай, че са живели заедно и много от нещата им са общи). Във всички случаи е притеснително, ако той поддържа комуникация с бившата си без конкретно обяснение.

Останалите може да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: връзкасекслюбов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До системния администратор на сайта: Пич, сложил си скрипт,при всяко копиране на текст от сайта, да вкарва и линк "Прочети цялата статия тук:..." Този скрипт много пречи и забавя писането във форума.А ако някой е решил да ти копира и без това скучния и неоригинален текст от статиите, то това ще го изтрие.Така или иначе, потребителите тук четат само заглавията и пишат във форума.Статиите са само попаганда и дезинформация.
2
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"ако той поддържа комуникация с бившата си" - значи не е бивша а настояща. И ти си му паралелна връзка за разнообразие.
1
0
 
2
 
! Отговори
A преди 9 години
Koi sa znacite ako tq iska da se varne pri bivshiq si ???