Малките неща, които я карат да ревнува

Понякога правилните за вас подбуди за нея са знак за предателство
4
Малките неща, които я карат да ревнува
Кадър от филма "Мач пойнт"; Снимка: outnow.ch

Навън сте със своята приятелка. Изведнъж телефонът ви започва да вибрира и получавате съобщение от друга жена. Няма значение, че тя е колежка от работата и иска да уточни с вас нещо около утрешната бизнес среща, защото половинката ви вече кипи от гняв, че общувате с друга. Какво да правите сега?

Ако отговорите веднага, тя ще се вбеси повече, а ако не отговорите, ще реши, че имате нещо за криене. В крайна сметка настроението ѝ вече се е скапало и срещата ви няма да премине така, както сте очаквали.

Звучи ли ви познато? Много жени започват да ревнуват от дребни и безсмислени неща. Това се дължи на чувството им за собственост, неувереността им в себе си и връзката ви и в куп други неща. И понякога, колкото и да се опитвате да ги промените, просто не се получава. Как да се справите със ситуацията? Вече познавате половинката си и сте наясно колко ревнива е тя. В този случай просто избягвайте някои неща, за да извадите на показ тази черта от характера ѝ.

Ето и какво не трябва да правите, за да не провокирате „зеления звяр“:

Не плащайте таксито на приятелка

Ако решите от приятелски чувства да платите таксито на приятелка, това ще провокира ревността ѝ на много първично ниво. Реално вие харчите лични средства за друга жена, макар и само от приятелски подбуди.

„Жените са научени в хода на еволюцията да си избират мъж не само заради личните му качества, а и заради неговите средства“, казва експертът по връзки Трейси Томас. Затова и тя така бясно ще реагира на вашия невинен акт. Няма лошо да се покажете като кавалер и да го направите веднъж, но не превръщайте в навик щедростта си да поемате сметките за обяд или вечеряна свои приятелки или колежки.

Не бъдете прекалено „приятелски настроен“ с други жени във Фейсбук

Социалните мрежи доказано вредят на връзките. Дори някакъв невинен коментар под снимка за новото ѝ куче или почивката ѝ може да ви създаде проблеми. За нея това означава, че вие се вълнувате от живота на други жени и следите промените в него.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
8
 
! Отговори
Чиновник преди 7 години
Ако една жена ревнува, то тятрябва да бъде разкарана. Ревността няма място в отношенията между нормалните хора.
1
0
 
33
 
! Отговори
СОЦИАЛНИ ГРИЖИ преди 7 години
ако една жена е много ревнива сменяйте я докато е време !После такава гад ще ви отрови живота....