Типовете жени, от които останалите винаги ревнуват

Дамите могат да бъдат откровено завистливи, а понякога и злобни
7 юни 2014 14:55, Мария Дуковска
16
Типовете жени, от които останалите винаги ревнуват
Изкусителната Ева Мендес. Снимка: сп. Edit

Предизвикваме ви да намерите жена, която обича своята външност напълно – всеки сантиметър, всяка черта на лицето, всеки детайл. Може би ще се затрудните, защото едва ли има такава. От друга страна да намерите жена, която иска да промени нещо в себе си, е много лесно – било то и цвета на косата си, който да изсветли само с един, почти незабележим нюанс.

Макар че няма перфектна жена, много от дамите са склонни да завиждат на някои от представителките на техния пол. Те се вглеждат в тяхната прекрасна и гъста коса, в слабите им крака и прекрасни очи. В моментите на завист обаче, жените не осъзнават, че всяка дама (колкото и красива да е тя) е нормално човешко същество, което също има своите недостатъци, макар да не се виждат на пръв поглед.

Освен за външния вид обаче, представителките на нежния пол много често завиждат и за други неща от личния и дори професионалния план на другите жени. В много случаи дори завистта им прераства дори в откровена злоба. Всъщност повечето жени завиждат на другите за своите собствени комплекси – без значение за какво става въпрос.

Завистта обаче е като проклятие. Човек трябва да се опита да я преодолее, за да живее в хармония със себе си и това, което е самият той. Това все пак си остава ако не „мисия невъзможна“, то поне „мисия много трудна“, тъй като доста жени се дразнят на някои определени типове дами. Ето ги и тях:

1. Онази с гаджето.

Обикновено ревността тук се появява, когато жените са необвързани и депресирани или когато са нещастно обвързани и също депресирани. Това, което всички трябва да разберат е, че в действителност нищо не е така перфектно, както изглежда. Също така, ако някоя жена също иска да има гадже, то трябва да положи усилия това да се случи. Завиждането обаче по никакъв начин няма да ѝ помогне.

2. Онази с перфектната коса/кожа/устни и т. н.

Всяка жена има във външния си вид неща, с които трябва да се гордее, както и определени недостатъци. Нито една жена обаче не бива да завижда на друга, защото има нещо „по“ от нея. Това нито ще ѝ помогне да промени нещата, които не харесва в себе си, нито ще я направи по-щастлива. Вместо това тя трябва да съсредоточи вниманието си към различни начини, с чиято помощ да акцентира на силните си страни и трикове, с които да прикрива недостатъците.

Останалите може да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: връзкаженивъншен вид
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Искрено и лично :)Мадам, търся точно такава жена като теб :) keizer.soze***abv.bg
10
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Всъщност повечето жени завиждат на другите за своите собствени комплекси без значение за какво става въпрос." Повече от това не ми беше нужно да чета.
9
0
 
2
 
! Отговори
Емо преди 9 години
Tези същеsтва които описвате съставляват 99,999 % от съдебната система .Прости , злобни ,подкупни ,интригантки,клюкарски.... Завистливи за материално положение и социален статус , готови да пратят в затвора i ...Майка си .Страшно некадърни и изкл. емоционално нестабилни ,способни да се влачат по корем в помия само и само да им се даде позиция, власт и пари Статията трябваше да се казва -Портрет на Българската Съдийка :-)
8
0
 
8
 
! Отговори
Ставри Ибренчев преди 9 години
Най-опасни са бедните жени, готови са на всичко за да докопат богат мъж и да заживеят друг живот . Зарязват приятелки и приятели само да бъдат в компанията на богаташа .А той ги презира и ползва тялото им за забавление и компания . В един красив момент, като поостарее, я изритват и започва да се умилква на зарязаните си стари приятели. Но дали ще я съжалят и приемат обратно, ***, това зависи само, колко са добри хора .Защото, като яде кюфтета не се сещаше за тях.....
7
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
1Мила, от това което си написала ми става ясно едно.Мнооого си *** беее.А да ти завижда някой че си ***?Едва ли...
6
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Най-много се ревнува когато "онази" има кинти на воля и си харчи за каквото си поиска.
5
0
 
11
 
! Отговори
онази, преди 9 години
с тъпата статия:)
4
1
 
13
 
! Отговори
Лилина до 1 и 2 преди 9 години
В живота никага нищо не е само черно или само бяло. Природата, тази най-голяма умница,винаги компенсира нещо с друго.Важно е човек да има добри черти в характера , а това вече е работа над себе си.Няма съвършени и слава Богу, че е така. Всеки е уникален.
3
2
 
11
 
! Отговори
Искрен преди 9 години
Много от мъжете започващи връзка с жена мечтаят за "евтина к-ва", най-търсения тип жена .С течение на времето му раждат дете и мъжа разбира, че не живее с евтина, но е вече късно .Започва се филма с кавгите, номерата и изневерите .
2
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Смисълът на това, което написах по-долу е да аргументира и илюстрира извода, който отдавна съм си направила: В живота всеки "плюс" влече след себе си и "минуси", повечето от които са резултат на хорска злоба, при това без да пречиш на злобеещите с каквото и да било.
1
7
 
19
 
! Отговори
Искрено и лично :) преди 9 години
Можете да ми завиждате за:1. Косата с рядко красив, естествен пепелно рус цвят. Какви беди ми носи? Всякакви хаховци тръгват след теб по улицата, да те е страх да си влезеш във входа. Ако не дам пари на просеща ***, кълне ме: "Да ти окапе косата!"2. Талията. Какви беди ми носи? Завиждат и приятелки, и колежки - някои ти правят мръсотии.3. Хубавата диплома, осигурила прилично назначение. Какви беди ми носи? На повечето ми връстници-колеги, бащите са "от лъв нагоре" - пречат ти с ентусиазъм