Какви странни неща правят телата ни от студ?

Сексуалният апетит на мъжете нараства през зимата
18 юни 2014 22:13, Михаела Лазарова
6
Какви странни неща правят телата ни от студ?
Снимка: freeimages.com

Нашето тяло може да прави какви ли не странни неща – някои с предназначение, други в следствие на нещо. Различните температурни влияния предизвикват необичайни реакции у нашето тяло! 

В горещите летни дни нека си припомним малко прохладата на зимата и есента и да отгатнем как тялото ни реагира на студа! Замисляли ли сте се какво друго странно нещо, освен щръкването на мъжките и женските зърна, се случва на тялото при допир със студен предмет или в студеното време? 

Скротумната торбичка на мъжете рязко се свива 

Олеле! Това може и да е болезнено! Внезапното излизане на мъжете на студа предизвиква спазъм на скротума, който намалява размера си в досег със студения въздух или в студена вода. Обратното – в горещите летни дни скротумът увеличава обема си! 

Тестисите на мъжете изчезват! 

Не буквално, разбира се, но все пак се прибират доста назад плътно към тялото. Понякога дори единият тестис може да излезе извън скротума и да се „прибере“ навътре към слабините. Това може да стане по най-различни причини, едната от които е рязкото спадане на температурата. 

Мъжете се чувстват „игриви“ в студените дни 

Има дебат за това дали мъжете или жените са по-похотливи през студените месеци и дали не съществуват различия и тук. Много хора смятат, че студът замразява и чувствата, докато не дойде лятото, когато страстите кипят. Поради някаква причина сексуалният апетит на мъжете нараства през зимата.

Пилоерекция или настръхване 

Настръхването се случва както от студ, така и от различни емоции – възбуда, страх, ужас. Настръхването на космите по цялото тяло, най-вече по ръцете и краката, е физиологична реакция към студа, стремеж на тялото да се съхрани.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: тялосекс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
:)) преди 9 години
Неслучайно нашият народ е създал един пословичен израз, за да характеризира позата на човек, който се е сгушил от студ - "свил се като рибарски х/й" :)
3
1
 
9
 
! Отговори
Незабравим анален преди 9 години
Е, не, с тази статия просто изби рибата, Михаела! Къде са студените зимни дни? И защо само скротуми, тестиси и игриви мъже са ти в мислите?
2
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мъжете са най-игриви с подчинените в службата си.Само в техния участък имат успех в любовта.А жените стават игриви с началниците си - за повишаване на заплатата и да не ги товарят с много работа.И всичко това независимо дали вали дъжд, сняг или е горещо лято.
1
0
 
18
 
! Отговори
ha ha преди 9 години
Усеща ги тези неща Михаелчето......