Предимства на връзката с танцьор

Танцьорите привличат като магнит
24 юни 2014 22:39, Михаела Лазарова
9
Предимства на връзката с танцьор
Снимка: Reuters

Поговорката, че мъжете, които са добри танцьори се оказват страхотни любовници, може би има своето обяснение. Танцьорите са не само атрактивни – те са чувствени, забавни, а и какъв по-добър повод да разпалите страстта от танцуването на горещ танц? 

Танцуването изисква много качества, които не всеки човек, особено мъж, притежава. Защо е добре да се срещате с танцьор? 

Те са амбициозни 

Повечето танцьори са трудолюбиви и са способни да работят неуморно, докато постигнат желания резултат. Това е прекрасно качество, стига да не излиза от рамките на нормалното. Танцьорите могат да ви вдъхновят да се устремите към усъвършенстване и да се фокусирате върху вашите стремежи и желания. Ще се усещате сякаш могат да реализират всичките ви мечти. 

Те са внимателни 

Добрите танцьори са наистина добри наблюдатели. Според някои изследователи съществува силна връзка между обучението в танцовите съчетания и наблюдателността. Танцьорите са наистина внимателни в детайла, спомнят си всички подробности – рождени дни, годишнини, малки неща, които напомнят за ценен миг, прекаран заедно – направо ще ви шашнат! 

Ще имате чудесна възможност да се докоснете до изкуството 

Ако се срещате с танцьор, вие ще имате прекрасна възможност да се докоснете до изкуствата. Танцьорите са хора на изкуството и вероятно ще имате възможност да се насладите на пиеси, танцови представления, балет. Ако не сте били техни почитатели досега, то със сигурност ще станете!

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: секслюбов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
дърваря преди 9 години
Мъжът да прави чупки като някакъв ненормален, докато жената стои като дърво в ръчичките му - и това му казвате връзка...Това жените - много бръмбари имате в главите
7
1
 
1
 
! Отговори
* преди 9 години
Интересна статия.Сега очакваме продължение за връзка с оксиженист, шофьор на бетоновоз, главен готвач, културист (тежка категория), ядрен физик, микробиолог и имплантолог със специализация в лицево-челюстната хирургия...Айде стига тъпотии бе хора! А къде остава любовта?
6
0
 
0
 
! Отговори
АБВ преди 9 години
Ужас, този път те сбърках с Теди. Знам си, че трябва да преглеждам този сайт по - често. Ето какво става като пропусна само няколко дни!
5
0
 
5
 
! Отговори
ФИНАНСОВ ПЪНКАР преди 9 години
Мише, искам да те държа в самба ритмо !:-)
4
0
 
7
 
! Отговори
ФИНАНСОВ ПЪНКАР преди 9 години
До СимонаМиличка не ставай смешна , ти си жертва на пропагандата вменяваща всякакви глупости ! Не си се прецакала!Ние финансовите анархисти сме най-привлекателните мъже - амбициозни , внимателни и финансово симпатични .Танцьорите половината са хомосексуалисти а другата половина са или самотници или ниски , слаби и болнави с мазоли по краката и болки в ставите и само мръкат за всяка болежка!
3
0
 
2
 
! Отговори
Сандо преди 9 години
познавам 2ма супер комплексара дето танцуват щото некви *** каки се оглеждат по курсовете за танци, кои как ще я награби ... нека се забавляват
2
0
 
4
 
! Отговори
преди 9 години
нека да видим сега, значи нарцистично свръх его е благодат ? Не мисля.Тези са даже по-зле и от музикантите
1
3
 
8
 
! Отговори
Симона преди 9 години
Имах две гаджета, единия танцьор , другия банкер . Избрах банкера, като чета статията ме хваща яд как съм се прекарала .