Фън шуй съвети за привличане на любовта

Премахнете всички снимки на бившата половинка
Обновена: 28 юни 2014 21:35 | 28 юни 2014 21:23, Михаела Лазарова
22
Фън шуй съвети за привличане на любовта
Снимка: freeimages.com

Фън Шуй е древна китайска форма на вярвания и набор от техники, за които се смята, че могат да създават и привличат потока на положителна енергия в дома или на работното място, наречена „чи“. 

Тази енергия може да донесе щастие, здраве, късмет, да помогне да преодолеете трудности във вашия живот, а също така и да привлече любовта. Споделяме няколко съвета за любов, с които да привлечете енергията „чи“ във вашия живот. 

Не смесвайте романтиката с работата 

Ако искате да привлечете повече романтика и любов във вашата спалня, тя не е подходящо място за работа. Работата и удоволствието не бива да бъдат поставяни в едно пространство. 

Запалете романтиката със свещи 

Далечният десен ъгъл на вашата спалня е областта на романтиката и връзките. Поставете на това специално място розови свещи. Хубаво е всеки ден да ги палите, за да дадете искра и блясък на любовния ви живот. 

За да привлечете повече любов и страст в спалнята цветовете, които са подходящи за спално бельо са бяло, зелено, розово и разбира се, огненочервено. Въпреки силата на цветовете, не бива да прекалявате с червеното, за да не „изгорите“ романтиката. 

Ако сте самотни в любовта и искате да откриете скоро вашата половинка, завържете на дръжката на вратата на спалнята си две червени или две лилави лентички. 

Силата на червения шрифт 

Според философията на фън шуй, когато изпишем нашите желания на лист хартия, те стават по-силни и несъмнено се сбъдват. С червен молив или химикалка върху бяла хартия запишете всички качества, които смятате, че идеалната за вас половинка трябва да притежава. 

Сложете вашето описание в сребърна кутийка заедно със снимката, на която има два божура. Поставете кутийката в областта на любовта във вашата спалня за 49 дни. Според фън шуй за това време любовта във вашия живот би трябвало да разцъфне.

За да бъдат любовта, но и сексуалният живот по-богати и по-интензивни, всяка вечер в продължение на 7 дни палете свещи с аромат на портокал. 

Ако вашата сексуална енергия е на ниско ниво, в северната част на дома, добавете повече синьо, което ще възвърне изгубеното желание. 

Добавете аромата на иланг иланг 

Купете си ароматна лампа за спалнята. Добавете няколко капки етерично масло от иланг иланг. Веднага ще ви обгърне приятният му аромат. Може да поставите няколко капки от ароматното масло и върху себе си. 

Момичетата често си разменят бижута с приятелки. Не носете бижута, които са били притежание на вашата приятелка, особено, ако тя е имала нещастна любов. Пръстените запазват отрицателната енергия на предишния им притежател, а тя може да се предаде на вас.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още по темата: философиясекслюбов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Те понеже жените не търпят постоянно критики не са обиждани и бити и унижавани.Няко и мъже не си заслужават жените въобще.
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И не само това.Ако някоя жена ги заговори или се държи мило с тях се чувстват виновни.Вменено им е вина че бъркат каквото и да направят.Толкова ли са стана ли лоши жените?Провокират в мъжете срам вина и че отново ще бъдат използвании захвърлени.
6
0
 
3
 
! Отговори
Нормална жена преди 9 години
4, 7, 8Всеки път такива коментари ме карат да се замисля. Наистина ли ние, жените, сме създали такава психотравма в съзнанието на българския мъж, та не може да мисли спокойна за естествените връзки между двата пола, ами постоянно се вълнува от това,дали ще може да й плати сметката в ресторанта,дали тя не го използва точно за това?Ами ще кажеш ясно каква е поканата ти - разходка, кафе, кино. Ако нямаш възможност да харчиш много, ще го кажеш направо. Ако те търси, за да смуче аванта, прав й път
5
0
 
5
 
! Отговори
До 12 преди 9 години
Всяка свястна жена заслужава да бъде обичана и любена до полуда.Ти просто трябва да откриеш онази сред свестните, която е най-подходяща за теб и е най-привлекателна от твоя гледна точка. :)
4
1
 
16
 
! Отговори
ПорЦелан преди 9 години
...- К'ви са тия свещи дето си ги запалил бе? К'ви са тия цветя? Ти ша ме .беш ли или ша ме погребваш?
3
0
 
3
 
! Отговори
Мъжкият блян преди 9 години
Ха ха ха, дойдохме си на думата! Мъж 6 си го е казал, хем от сърце - да си плаща сама сметките /след като вероятно той я е поканил на среща/ и, освен това, да му "пуска".
2
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Каквато и ароматна лампа да си купи българката, пак си остава проста и алчна.
1
0
 
7
 
! Отговори
Прилежен читател преди 9 години
Третият съвет не е особено ясен и дори ме разсмя. Двата божура в сребърната кутийка ли трябва да се намират, или да са прикрепени към снимката, или пък човекът на снимката да е фотографиран с два божура до него или закичени на него? :)"Поставете кутийката в областта на любовта във вашата спалня"? Къде точно? Под леглото, на леглото - там,където пада тежестта на телата, докато двойката прави любов? Няма ли да им убива? Или някъде другаде да се сложи?Или просто преводът на текста не е прецизен?