Употреба на дамски презерватив - съвети

Средство за предпазване от полово предаваните болести
28
Употреба на дамски презерватив - съвети
Снимка: Sxc.hu

Непланираната бременност и полово предаваните болести са двете напасти, които могат да ви сполетят при небезопасен секс. Затова е важно да се ползват презервативи. Те са един от най-сигурните методи за предпазване при секс.  

Невинаги мъжете носят презервативи, а и не всички са съгласни да ползват. Затова можете да се подсигурите, ползвайки дамски презерватив. 

Как се използва? 

Презервативът има два края – затворен и отворен. Смазващото вещество трябва да бъде от външната страна на затворения край.  

Трябва да намерите най-подходящата позиция, за да сложите презерватива. Легнете, качете краката си на стол или клекнете, за да пъхнете дамския презерватив.

Следващата стъпка е да го поставите като тампон. Стиснете вътрешния пръстен на затворения край и поставете във вагината.  

Вътрешният пръстен трябва да достигне шийката на матката, а външният пръстен трябва да се намира във влагалището. 

Съвети за използване на дамски презерватив 

Презервативът за дамите не е стегнат като мъжкия, затова има вероятност да се движи по време на акт. Не се стряскайте, нормално е!

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още по темата: здравепрезервативсекс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
1
 
! Отговори
да живее химията! преди 9 години
Днес, в съвременния свят има толкова много и разнообразни защити за жените, при секс, че е направо смеховито да се обсъжда подобна секс джиджавка. То не са хапчета, кремчета с апликатори има и след актови химийки- вагинални и орални, дори и на лекар не е нужно да ходиш през ден, но е нужно надеждно и грамотно инфо по въпроса, а това "изобретение" от след войните, през миналия век е за разнообразие или ретро фетиш, може и партньора да се пробва да го сложи като секс игра...
20
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименЯвно си гумаджийка 7ми радряд
19
0
 
8
 
! Отговори
norges преди 9 години
Ей това е работа мечта - да слагам тези презервативи на неумели дами. Ще основа мобилна фирма и до 20 мин. съм на място. *** и пари няма да вземам, ей така за здравето на хубавите жени ще се блъскам.
18
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хапчетата са вредни.Мъжкият кондом се слага и маха лесно, но ако мъжът не желае да го ползва, какво можеш да направиш?14, 17 така и не ми обясни нищо. Беше ми любопитно какво обяснение дава мъжката половина от света на този психологически феномен.
17
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе хора, има хапчета, които ви гарантират най-голямата сигурност от всички средства. А какъв е проблемът в мъжкия презерватив не разбирам?!? По-Бързо се слага и вади. За какво и жената трябва да се прави на *** и да се чуди в каква поза да си натика този кондом.
16
1
 
8
 
! Отговори
Сандо преди 9 години
... после да не го вадят тоя презерватив в спешно отделение от гърлото
15
0
 
9
 
! Отговори
Иво преди 9 години
След поставянето на това нещо жената дали ще има нужда и от секс?
14
2
 
2
 
! Отговори
до 15 преди 9 години
Еми това си е женски проблем като ми кажат к*рвар аз не се обиждам, а ти би се обидила ако ти кажат к*рва
13
1
 
0
 
! Отговори
До 14 преди 9 години
Хайде, кажи ни ти защо е така.Аз мисля, че и примера, който ти даваш, също е доказателство да този двоен аршин. Но може пък ти да виждаш нещо друго в този пример. Обясни, моля те.
12
1
 
2
 
! Отговори
do 12 преди 9 години
Не знам само защо като кажеш на жена к*рва тя се обижда, а като кажеш на мъж к*рвар не се обижда. Така че, не ми се прави
11
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Я, дежурният форумен хейтър с е събудил!
10
2
 
12
 
! Отговори
До 2, 7, 8 преди 9 години
В продължението на статията в "Аз.жената бг" това пособие е показано в разгърнат вид и разликата се вижда. Снимката под заглавието на статията тук наистина е объркваща.До 3Ти правиш правилно заключение. Изводът какъв е? Глезеното мамино синче не ще да си купи кондом,камо ли да го сложи.Затова жената трябва да има грижата и да подлага себе си на далеч по-сложна манипулация,която при това крие рискове от одраскване, разместване и т.н.Но нали маминка е учила синчето, че на жена не се съчувства.
9
6
 
4
 
! Отговори
До 1 преди 9 години
Социална грижо!За да стане една жена "болестотворна" (носителка на зараза), преди това някое лице от мъжки пол трябва да я зарази. А това лице от къде е придобило заразата? Кой тук е шавливият? Или и ти бленуваш за времето на соца, когато всичко се мери с двоен аршин? "Едно време" в рамките на твоя живот какво означава? Преди 25години ли? Ако жената зарази някого, значи е шавлива. Но онзи, която нея е заразил, той не бил шавлив!
8
2
 
17
 
! Отговори
лесно е преди 9 години
просто не правиш секс с който падне. А мъжа като не иска презерватив няма секс. Намираш си сигурен човек и край на проблемите. Какви са тези глупости "*** той не иска" ако си сигурна и го познаваш ок,ако ли не какво правиш с някой несигурен?
7
1
 
9
 
! Отговори
Краси преди 9 години
Интересно, честно казано не знаех, че има и такива балончета:) Звучи ми малко като ли, че трябват поне трима, та да го сложат. Има и по-лесен вариант, мили дами, просто не си събувайте чорапогащника:)
6
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е писна ми да пишете статии за барекофф в тоя сайт! Поне снимка спрете да му качвате!
5
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това за жени ли е , къде е този двоен пръстен . Не съм ползвала такова нещо, звучи ужастно !
4
12
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ех, ако можеше дамският презерватив да предпазва и от бедни мъже, цена нямаше да има!
3
3
 
17
 
! Отговори
Барек преди 9 години
Браво Михаелче, винаги имаш с какво да ни изненадаш!
2
2
 
13
 
! Отговори
Arbiter elegantiarum преди 9 години
Поставянето на този специален презерватив си е цяло приключение.Някои дами може и да не достигнат до съществената употреба, след толкова много манипулации отдолу...