Чертите на успешната връзка

Какво трябва да имат любовните отношения с перспектива
9
Чертите на успешната връзка
Кадър от филма "Марли и аз"; Снимка: outnow.ch

Връзките са нещо сложно. Няма съвършени отношения, но почти перфектните такива се отличават с някои характеристики. Именно те са гаранция, че една връзка е добра, което ѝ дава много по-големи шансове да оцелее във времето и да продължи с години.

Колкото повече от тези черти имат вашите любовни взаимоотношения, толкова по-голяма гаранция имате вие, че ще останете със своята половинка. Разбира се, има и други характеристики, но тези са основните:

1. Сигурност. Вие трябва да се чувствате сигурни, когато сте с любимия си човек. Той трябва да ви дава сигурността, че ще ви предпази от всяка опасност и ще ви помогне да се преборите с всяка неприятна ситуация. Вие трябва да усещате неговата подкрепа, както и той вашата.

2. Честност. Ако помежду ви няма честност, вашата връзка е предварително обречена. Това е една от най-важните предпоставки за дълготрайни и стабилни отношения. Вие трябва да бъдете отворени към вашата половинка, както и той към вас. Трябва да бъдете честни един към друг, дори да бъде трудно. Не забравяйте, че честността трябва да върви ръка за ръка с такта, за да може всичко да бъде приемано и преодолявано по-лесно.

3. Доверие. Доверието е друг основен градивен елемент на добрата връзка. Трябва да знаете, че можете да имате доверие на вашия партньор, както и той трябва да бъде сигурен във вас. Представете си колко кошмарни биха били вашите любовни взаимоотношения, ако не си вярвахте и постоянно имахте съмнения един в друг.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
1
 
! Отговори
бай хОй преди 9 години
Опа, извинявам се на цъкащите минуси рожби. Не е само в петък, и не е само в края на работното време, а и през обедната почивка. Съжалявам много, обърках се!
3
7
 
1
 
! Отговори
бай хОй преди 9 години
outlaw , застани в петък следобед към 16-16.30 около всеки офисна голяма фирма или държавно учреждение и ще наблюдаваш любопитна картинка. Как "примерните съпруги" изприпкват понагласени, говорят накратко и задъхано по смартфончето и след пряка-две се мятат в някое возило с работещ двигател, което след това с *** газ потегля край някое хотелче в крайградските квартали. Толкова за работещите жени...
2
2
 
6
 
! Отговори
outlaw преди 9 години
E ако межеше всеки мъж да изкарва по 5 бона на месец тогава жените му щяха да са най щастливите , но за съжаление и на българката ще и се наложи да поработи по малко както правят истинските европейки и тогава може да говорим за пълно равноправие
1
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Еееех, мъжки майчици, не е достатъчно да родиш дете от мъжки пол. Нужно е да съумееш да го възпиташ така, че да стане мъж по характер.