Кога той наистина си пада по вас

Старомодните начини да разберете, че един мъж ви харесва
15
Кога той наистина си пада по вас
Кадър от филма "The Back-up Plan"; Снимка: outnow.ch

Казват, че старомодните навици са най-подходящи, когато става дума за романтика. И може би това наистина е така. Днешната любовна култура все по-малко се съсредоточава върху онази романтика отпреди няколко десетилетия.
Сега да си намериш краткотраен партньор е много по-лесно, отколкото някога е било. Може би и затова много хора са привлечени именно от тази идея и им харесва да живеят по този начин.

Най-големият проблем обаче е това, че дълготрайните отношения се постигат много по-трудно, а дори когато има изгледи за такива, хората са много предпазливи и не могат да се доверят напълно на човека до себе си.

Ето защо е важно да разберете кои са издайническите знаци, че той наистина си пада по вас. Благодарение на тях ще избегнете напълно ненужни съмнения:

1. Той поддържа редовна комуникация с вас. Това не означава, че ви притеснява по 10 пъти на ден, но и че не изчезва за 10 дни без обяснение. Човекът, който ви харесва, се старае да поддържа постоянен контакт с вас, но без да прекалява. Той ви търси през деня, а не само след полунощ. Освен това този мъж винаги отговаря на вашите обаждания.

2. Той се интересува как е минал денят ви. Когато един мъж ви харесва, той иска да знае какво се случва във вашия живот. Интересува се от малките, дори скучни детайли, не иска само да флиртувате. Ако ви предстои нещо важно като изпит, интервю или презентация – той ще ви се обади преди това и ще ви пожелае успех. Освен това мъжът, който си пада по вас, помни всичко, което му казвате, дори да е маловажно.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
местя със замах и след малко отивам при съседката да и го наместя удобно в дебелия г*з, без да се интересувам утре има ли изпит...
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Когато иска да ви ч..а. По-ясен знак от това няма.
3
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Когато иска да ви такова.
2
6
 
9
 
! Отговори
Мима преди 9 години
Когато си бременна в 8 месец и той те пита :"-Яде ми се пържена рибка с бира, айде да отиваме на кръчма *** ."
1
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Още като ви го вкара, трябва да разберете, че вероятно ви харесва.