Секс посред нощ – защо не?

Как да подходите, така че да предразположите своя партньор?
25
Секс посред нощ – защо не?
Снимка: outnow.ch

На много хора им се случва да се събудят по средата на нощта с желание да правят секс с половинката си. Не всички дръзват да събудят партньора си с ласки, а част от тези, които го правят, претърпяват разочарованието на отблъскването в стил: „Остави ме, спи ми се!“.

Среднощният секс почти винаги е много див и животински, вероятно защото не е планиран и е без задръжки. Все пак трябва да знаете някои правила за този секс. Първо в никакъв случай не будете грубо половинката си, опипвайки го/я по интимните части с трескаво темпо. Това по-скоро ще създаде една неловка ситуация и/или най-много да правите любов с полузаспал индивид.

Ето и 5 съвета как да подходите към секса по средата на нощта, така че да предразположите максимално своя партньор:

1. Започнете бавно и нежно. Колкото и силно да бушуват вашите хормони в момента, опитайте се да разберете, че партньорът ви едва ли е толкова възбуден, а по-скоро е супер сънлив. Започнете с лек масаж, който постепенно да стане еротичен.

2. Шепнете нежно и страстно в ушите на половинката си. Палавите секси и дори мръсни думички могат да направят чудеса с вашия заспал партньор. Те могат да го събудят доста по-бързо дори от масаж на интимните му части. Кажете му в детайли какво ви се прави в леглото, без никакви задръжки в думите. Обяснете му и как точно смятате да му доставите удоволствие.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Номерът е да го намахате преди да може да реагира, след това работата е ясна.
10
1
 
13
 
! Отговори
Така се прави преди 9 години
Може да е заспала, но не става ако е суха! Това от което има нужда е лубрикант. Ако няма лубрикант, може и с плюнка. Колкото да влезе в началото. После соковете текват сами. Не съвсем всички жени, на които съм го прилагал са били очаровани от такова събуждане, но повечето умират за това. А тези, които не умират, поне не протестират..
9
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ot celia tekst se razbra 4e Теодора Драгоевa mi neobi4a da ia budat grubo da udari po edna valsebna fleita i lopne maionezata nasred nost bez da ii shepnat za tui onui i za *** onava... ta Теодора Драгоевa si ima 5 saveta za nostanata shepnia i erotnia ama samo dva ot teh sa za pred horata????
8
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Шепне ми !!През ноща не си шепнем !
7
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А защо пък не по обяд
6
6
 
2
 
! Отговори
ruseborn преди 9 години
До Цола Драгоева!Това Твоето писание за среднощен секс, сънува ли го! Също така отнася ли се до третия пол в Европа? Щото демек Ти всичко знаеш!
5
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Така като гледам на женките от тИалото им е до секс по всяко време, така че що не и посред нощ?
4
0
 
8
 
! Отговори
ha ha преди 9 години
не го приемай толкова "буквално" написал съм "ако" като вероятност и то при определен случай, и никоя жена необича да бъде "отблъсквана" при каквито е да обстоятелства, написано е в самата статия, че има такива случаи, и то с какви думи. И за да не се получават "фалове" кога може да е сигурна, че това няма да се случи. Не съм казал, че е задължително да е пребиеш посред нощ защото те е набарала за патката например. Но, свят широк, хора всякакви ;)
3
3
 
23
 
! Отговори
ha ha преди 9 години
Ако половинката Ви работи тежък физически труд, по добре не го будете посред нощ за да задоволите капризите си и нагона, защото вместо ласки може да получите естествени сенки под очите, по добре изчакайте когато се е наспал, може да е изморен и гладен, но да се е наспал, тогава "satisfaction guarantee"
2
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
кой пак спи без ***
1
1
 
30
 
! Отговори
Абориген преди 9 години
по *** тема скоро не бях виждал тук.....