Женски типажи, които мъжете мразят

Свръхумната, златотърсачката...
12 сеп 2014 07:35, Михаела Лазарова
17
Женски типажи, които мъжете мразят
Снимка: Outnow.ch

Много мъже се плашат от обвързване. Доста жени ще потвърдят този факт от злощастен личен опит. Но не всички жени се замислят, че може би има нещо в поведението им, което отблъсква мъжете. 

Не че оправдаваме злонамерените мъжки постъпки с погрешното поведение на някои жени, но все пак трябва да отбележим, че има някои типажи жени, които мъжете всячески избягват.

Кои са те? 

Свръхумната 

Интелектът е висша ценност, която не всички притежават. Прекрасно е, когато откриеш човек, с когото да можеш да проведеш разговор на разнообразни теми, без той да е изпълнен с празни приказки. 

Когато стане въпрос за избор на интимна партньорка обаче много мъже бягат от този тип жени. Остроумният разговор е секси и възбужда, но за повечето мъже по-интелигентна от тях жена не е опция. Вероятно това се дължи на подсъзнателен мъжкарски рефлекс, смятат специалисти. 

Златотърсачката 

Мъжете ще посочат този типаж жени като най-отблъскващ и неподходящ за обвързване. Златотърсачките са червена сигнална лампа, която светва в полезрението на всеки мъж. Почти сигурни сме, че няма такъв, който с радост да приветства меркантилния стремеж на някои жени.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още по темата: женисекслюбов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Забелязал съм, че българките напоследък си падат и се женят по доста дебели, гнусни и отпуснати мъже, може би причината е психологическа и се крие в икономическата и социална катастрофа на държавата.
14
0
 
1
 
! Отговори
:)) преди 9 години
Благодаря за тази статия, Днес.бг. Ще се постарая да не правя впечатление на момиче, което се числи към някой от тези типове.И тъй като съм в добро настроение, ще кажа на господата нещо важно, което може да им послужи като ориентир: Умната жена може да се престори на глупавичка, ако прецени, че тази позиция в момента е печеливша. Но глупачката, каквото и да направи, умна няма да стане. Така че, внимавайте, докато се стараете да намерите някоя, която задължително да е по-малко умна от вас! :))
13
0
 
0
 
! Отговори
бай хОй преди 9 години
До ?Пиле, не търсим такива. Обаче предлагането е свито, мойто момиче.
12
0
 
3
 
! Отговори
? преди 9 години
До бла блаМного интересно Вас кой Ви е родил- дали не е жена?!Каквато си търсите, такава ще си намерите.С тези представи за човека до себе си, повече няма как да очаквате да получите.Да Ви е сладко!
11
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Рядко се среща умна жена в бг, някой мъж може тук таме, интелекта е последното нещо което някога е съществувало и важело по нашите земи. Той се убива в зародиш, така че няма опасност да изплашите някой с ум:)))
10
0
 
8
 
! Отговори
ИТ преди 9 години
Нормалното е мъжа да търси жена,която е равнопоставена на него - толкова хубава и толкова умна, с толкова чувство за хумор,колкото има и той. Само тогава биха могли да са дълго заедно,може би и цял живот.
9
1
 
8
 
! Отговори
А преди 9 години
По отношение на описания първи типаж става въпрос не за "мъжкарски рефлекс", а за чист комплекс. И то не комплекс на даден пол, а на човек, който има определен тип липси, в случая- интелектуални, като не опитва да си ги запълва, а да избягва хората, които притежават това, което той няма и да се опитва да ги принизи до своето ниво. Статии, като тази, са абсолютно наивни, да оставим, ч не са и професионално написани и жълтеят неимоверно.
8
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да добавим и писачката на безброй ***, но пък претенциозни статии за секса в някой "новинарски" сайт.
7
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
свръх тъпите и нахалните са по-опасни. става въпрос и за двата пола
6
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дразнят ме не свръхумните, а свръхтъпите, последните са най-лесни, но и най-много боли глава от тях, а и в статията става въпрос за жена, с който ще прекараш повече от една вечер.
5
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Свръхкаква? Все пак за жени става дума....
4
12
 
4
 
! Отговори
бла бла преди 9 години
Жената търси само едно здрав к*р или по скоро да може да е*е хубаво и да има някаква финансова стабилност. Ако ще да е циклоп има ли пари и здрав к*р за яко лашкане всичко е ОК
3
1
 
8
 
! Отговори
бай хОй преди 9 години
Мишленце, да познаваш жена без тези "качества"? М?
2
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До1Всъщност жените също не се интересуват какви качества има мъжът - важно е само да предизвиква сексуално желание и да е активен любовник и в редки случаи-да става за разговор. Е, има и такива, които търсят друго, но и на тях им идва акълът след време.
1
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всъщност умните мъже въобще не се интересуват от тези неща. Единственото, което има значение е физическото привличане.