Скритите признаци, че той не е свестен

Как да разберете дали възпитаният мъж не крие друго лице
20 сеп 2014 22:00, Теодора Драгоева
31
Скритите признаци, че той не е свестен
Снимка: outnow.ch

Ако един мъж се държи грубо, надуто, надменно и арогантно или непрекъснато говори за бившата си приятелка и то още на първата ви среща, вие лесно ще се усетите, че той няма как да се превърне в идеалната ви половинка.

Ако обаче се държи привидно добре, мило, загрижено и възпитано, вие може да решите, че той наистина си заслужава.

Експертите по взаимоотношения обаче твърдят, че има изобилие от фини сигнали, които могат също да бъдат ваш предупредителен знак, че нещо в този мъж не е както трябва. Ето за какво трябва да бъдете нащрек:

1. Ласкае ви твърде много
Ако един мъж цяла вечер ви обсипва с комплименти от вида: „Изглеждаш супер секси“, „Много си красива“, „Ти си най-интелигентната и интересната жена, с която някога съм излизал“, вие сигурно ще се поласкаете. В даден момент обаче ще се почувствате неловко. Това може да е знак, че сте попаднали на манипулативен тип, който знае, че заради тези комплименти има шанс да ви вкара по-бързо в леглото си. Тоест, използва ласкателствата, за да ви накара да свалите гарда.

2. Дава прекалено големи бакшиши
Разбира се, щедрият мъж винаги изглежда по-добре в женските очи, в сравнение със скръндзата, но все пак всеки бакшиш, по-голям от 20 на сто от сметката, е странен. Това може да бъде предупредителен знак, че мъжът, с когото сте излязла на среща, е нарцисист, който иска да демонстрира, че е „голяма работа“ и очаква аплодисменти.

3. Води ви в бар/заведение, което е на една пресечка от апартамента му
Ако мъжът ви заведе на първата ви среща в слабо осветен бар, в непосредствена близост до дома му, то значи той вече има план да преспи с вас. Това, че си улеснява толкова много нещата, трябва да бъде предупредителен знак за вас. Освен това явно на този мъж не му се дават пари за такси/бензин и предпочита да си спести пътуването след срещата. Това е знак, че той е малко егоцентричен.

Още по темата по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
7
 
20
 
! Отговори
несвестен мъж преди 9 години
Мерси за статията. Ще взема тези критерии предвид и ще наблюдавам дали жената, с която съм излязъл, обръща внимание относно тези неща.Ако да - значи е *** ***.
1
30
 
20
 
! Отговори
Жена преди 9 години
мъжете са ***!