Какво ще научите за гаджето си, след като заживеете заедно

Не си мислете, че няма да има изненади
28 сеп 2014 21:53, Теодора Драгоева
21
Какво ще научите за гаджето си, след като заживеете заедно
Снимка: outnow.ch

Ако с половинката ви предстои да заживеете заедно, то ви чакат доста изненади и голяма част от тях – неприятни. Вероятно си мислите, че знаете какво да очаквате от бъдещото си съвместно съжителство, защото сте оставали да преспивате многократно при партньора си.

Е, пригответе се да научите още много неща за взаимоотношенията като цяло, за домакинството, за истинския характер на вашия любим, както и за своята собствена личност. Тук са 5 от нещата, които ще научите за гаджето си, едва след като заживеете под един покрив:

1. Вашите родители ще продължават да се грижат за вас, но не и неговите.
Родителите на момичета винаги са леко притеснени, когато дъщеря им се нанесе да живее с мъж, за когото не е минимум сгодена. Освен това те винаги са по-грижовни, тъй като знаят, че върху плещите на скъпата им дъщеря ще се струпат куп битови отговорности. От друга страна, родителите на мъжа, рядко имат подобни грижи.

2. Разбирането за готвене, хигиена и подреждане на любимия ви няма нищо общо с вашето.
След като се преместите да живеете с приятеля си, вие ще откриете, че той има странни навици, които не ви допадат – например стопля си хляба в микровълнова; използва една чаша за кафе няколко пъти, без да я мие и т. н.
 

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
Виктория преди 9 години
Как не ви е срам? Тази статия е взета от чуждестранен сайт и просто е преведена на български. Не е цялата, но всичко в нея е от ето този сайт - прикачвам линк от статията - elitedaily/dating/10-curious-things-you-learn-after-moving-in-with-your-boyfriend/765483/Отвращавате хората от журналистиката в България! Има много добри журналисти, а вие се срам за съсловието! Наглеци! Да си пишат имената под крадени статии....
14
0
 
2
 
! Отговори
biohazard преди 9 години
хахахаха ей образи такива, той си стоплял хляба в микровълновата, ама не ве, ще пусне голямата печка да загрява че по-добре стават филиите. смешници
13
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Когато започнете да живеете с гаджето си, ще установите че и той си попръдва от време на време, обича да си бърка в носа, да гледа мачове, формула 1 или предавания за спортен риболов; да колекционира халби, книги или стрелички за дартс... с други думи - нормален човек, със собствени навици. Чудо голямо! Помага ли ви, обича ли ви, грижи ли се за вас (както и вие за него) няма значение дали ходи с един червен и един зелен чорап за късмет (или щото не може да ги намери)
12
0
 
6
 
! Отговори
ггг преди 9 години
Теодора Драгоева явно не успяла успешно да се нанесе при гаджето си и се опитва да разубеди и останалите :)
11
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
По- голяма тъпня не бях чел от много време... Цитирам жена ми към майка си: "Той чисти по- добре от мен и теб взети заедно!"... В крайна сметка, има си лични блогове за мозъчни пр*дни, не е нужно всеки изстрадал "журналист" да ни занимава със стереотипите си, пък били те и преписани от някой тийн сайт.
10
0
 
6
 
! Отговори
феминист преди 9 години
Ми кво шсъ занимавате с тез мъжища - вземете си неякое свястно момиче като вас и си живейте живота.
9
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Авторката на тази статия да си купи един вибратор и да спре да слага всички мъже под общ знаменател
8
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Има ли бивши евтини.....лол, а и да те питам тя табелка ли има на *** ,че и личи от километри?Рокцата....хехе...
7
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Няма как такъв тип мъж да ми бъде гадже още повече да съжителствам.Този път не позна.
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
пиши на кирилица стига с тази маймуница. Хах...lol
5
2
 
0
 
! Отговори
... преди 9 години
До Мен 3 , hahahha ,
4
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това което е написано в поста ти е отвратително.Това ли ти е целта?Каквито статиите такива и коментарите.Да скарва хората по между им.Да не би ти да си поръчителя,писателстваш от името на Михаела.Знам ли?Много често се води монолог към нея.Като не се пише аавторката а се подчертава името.Какво ли се крие зад този толкова на често воден монолог винаги в края на всяка статия?
3
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 4Така,както описваш нещата не знам дали има общо с твоето съвместно съжителство с господин Х.За дядо ли ми говориш?Подобни навици са за типичен възрастен човек.Все пак първите пет години от една връзка е всичко това съвкупност от навиците на единия и другия,пасване на характери,еднакви интереси,стремеж към нещо заедно.Навици!За това става въпрос.
2
1
 
12
 
! Отговори
Мен преди 9 години
..., че е статия за 18 годишни.
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Навиците му.Какво харесва и какво не.