Поверия за привличане на пари

Никога не давайте пари от ръка на ръка
2
Поверия за привличане на пари
Снимка: freeimages.com

Вярвате или не, някои наши навици могат да отдалечат магията на парите. Носим червен конец на ръката против уроки и за късмет, но как да привлечем богатството? Споделяме няколко поверия за привличане на пари. 

На всеки се е случвало да остане без пари и да трябва да вземе назаем. Знайте, че във вторник пари назаем не се взимат. За предпочитане е вие да давате, за да се върнат обратно към вас. 

Давайте и взимайте пари сутрин, защото ако го направите през по-късната част на деня, всяка операция с финанси ще доведе до провал. 

За да привлечете пари към себе си, не носете средствата си в скъсан портфейл. Когато давате пари на близки, на беден или плащате сметка в ресторант, магазин, никога не давайте парите от ръка на ръка, защото по този начин няма да се върнат към вас. Когато пазарувате в магазина, просто сложете парите на обособеното за банкноти място. 

Щом дойде датата за получаване на заплата, всеки е направил точен разчет на своите средства. Бързаме да вземем парите и да направим спешни покупки, да платим данъци и т. н. За да привлечете положителна енергия към вас и да имате късмет с парите, изтеглете някаква част от заплатата си, но нея харчете, а я оставете да „пренощува“ в дома ви. 

По съседски също от време на време искаме някакви продукти. Избягвайте да давате сол и хляб, защото паричната сигурност и положителната енергия могат да напуснат дома ви. 

За да привлечете магията на парите към себе си, трябва да знаете как да се отнасяте с тях. Никога не ги оставяйте разпръснати върху маси, шкафове и т. н. също така, когато почиствате масата от трохите, никога не ги събирайте с ръце. 

Ако предпочитате да носите парите си в джобове, а не в портфейл, знайте, че те не обичат скъсаните джобове.
Никога не оставайте портфейла напълно празен.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: врачкипариповерия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
4
 
5
 
! Отговори
mepomodim преди 9 години
pak sueveria i prazni prikazki toia triabv a da e maloumen koito goe pisalprostite bulgari vinagi ti gledat v portfeil a zashtoto sa primitivni maimuni bulgarite ne triabva da poluzavat pari a samo shamari