Защо мъжете пренебрегват добрите момичета

И защо не би трябвало да го правят
22
Защо мъжете пренебрегват добрите момичета
Кадър от филма: "Forgetting Sarah Marshall"; Снимка: outnow.ch

Много пъти е ставало въпрос за това какви са причините жените да си падат по лоши момчета, с какво точно ги впечатляват те и защо добрите момчета винаги са по-безинтересни на нежния пол. Оказва се, лошото е примамливо не само за дамите, но и за господата. 

Много представители на силния пол са напълно наясно (както и много жени), че изборът им е лош и трябва да вземат мъдро решение, когато става въпрос за избор на половинка. Масово обаче мъжете пренебрегват добрите момичета, тичайки след лошите.

Защо това е така и защо трябва да променят поведението си, ето няколко добри причини:

1. Мъжете свързват „лошото“ със „секси“.

Лошото е вълнуващо и мъжете го приемат твърде буквално. Много пъти господата правят асоциация със „секси“, чувайки думата „лошо“. Например, когато един мъж каже: „Ти си много лошо момиче“, той всъщност прави "специален" комплимент на своята партньорка. Доброто, от друга страна, звучи много предвидимо.

2. Лошите момичета обикновено са по-добри в леглото.

Или поне са такива във фантазиите на силния пол. Всъщност в много случаи това твърдение се оказва вярно, като „добри в леглото“ включва елементи като по-разкрепостени и готови за сексуални експерименти. Все пак кой мъж не би искал да бъде с жена, която е склонна да задоволи всичките му желания?

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
2
 
2
 
! Отговори
Бате Бойко преди 9 години
Аз си взех добро момиче ... но показа извънгаранционни дефекти в процеса на експлоатация. Сега си ходя рогясъл и си мисля, че като си добър и всички ти се качват на главата - като си лош - всички те уважават! Защо така?
13
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това не е вярно... аз съм си взел добро момиче.
12
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Падат си по лоши момичета и после реват, че "всички жени са к...ви!" и не стават за сериозни отношения. Ами защо ли? :))
11
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Поредната статия за ***.Мъжете не харесваме лоши момичета-***, интригантки, използвачки,интересчиики, капризни които постоянно те държат в стрес.Такива жени си намират някой ***-балък и го разиграват.Един истински мъж харесва добра жена с достойно поведение, забележете ИСТИНКИ ЖЕНСКИ ДОБРОДЕТЕЛИ.С тези *** статии двойките играят смешни роли и само се карат и са нещастни
10
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Запомнил съм една фраза от легендарния филм на режисьора Алън Паркър с участието на Мики Рурк и Робърт де Ниро: "Лошото кара сърцето на жената да тупти по-силно". Не знам кой го е измислил този лаф, но е абсолютно верен.
9
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Едностранчива е тази статия. Има много мъже, които не си падат по лоши момичета.
8
1
 
26
 
! Отговори
афродизиолог преди 9 години
Най-добрият афродизиак е самоувереността. Колкото по-егоцентричен, по-лишен от скрупули е човек, толкова по-уверен е в своите действия. Толкова по-привлекателен е за другия пол. Затова добрите (колебаещите се в своите действия мъже и жени) стават лесна жертва на морално примитивните егоцентрици, лишени от скрупули, лишени от колебание в своите действия.
7
3
 
2
 
! Отговори
Мдам преди 9 години
Умна, добра и красива жена няма. Просто на всяка не и трябват повече от две качества за да си намери партньор.
6
4
 
1
 
! Отговори
Хе преди 9 години
Защото са глупачки. Глупави, но добри.
5
11
 
16
 
! Отговори
menodjdodm преди 9 години
moiat suvet e TURSETE SI ZENA IZVUN BULGARIATUKA ZENITE SA SKOTOVE
4
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
КОИТО СА ЧЕЛИ БИБЛИЯТА ЩЕ СЕ СЕТЯТ ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС. КОИТО НЕ СА Я ЧЕЛИ ДА Я ПРОЧЕТЪТ И ЩЕ РАЗБЕРЪТ.
3
9
 
23
 
! Отговори
бубс преди 9 години
Ама то останаха ли добри момичета ?!?Хайде да не се лъжем, а?
2
1
 
38
 
! Отговори
До 4.Де да беше така преди 9 години
Добрите момичета не си поставят цена. Те са убедени, че трябва първо да се влюбят и после всеотдайно да угаждат на любимия, дори да се жертват. Затова добрите често пъти не получават нищо срещу своята добродетел, дори се случва някой *** да ги вземе за "лесни". Само ако имат късмет, може да попаднат на човек, който ще ги цени и уважава.Лошата лисичка е съвсем друго нещо. Тя много добре съзнава колко пари струва. Хитрува, за да подлъже мъж, какъвто изобщо не заслужава и често пъти успява
1
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защото света в момента е извратен. Живеем в последните дни.