5 неща, които мъжете не понасят у жените

Те са постоянна причина за конфликти, а понякога и за раздели
19 окт 2014 22:00, Теодора Драгоева
36
5 неща, които мъжете не понасят у жените
Снимка: outnow.ch

Противоположностите се привличат, но всичко си има някакви граници. Жените притежават куп качества и черти на характера, които до ден днешен остават загадка за силния пол. Някои господата успяват да игнорират и преодолеят, други така и не спират да г дразнят.
Ето и какво той не понася:

Тайните трикове за красота, които в даден момент не са тайни
Сутиени с огромни подплънки, тонове екстеншъни, пърхащи мигли, мислите ли че това е секси? Може би отдалече „да”. Веднъж ще го излъжете, но когато излезете от банята по хавлия, той ще се почувства много прецакан.

Женските кодове
Жените умеят да комуникират на различни нива. И когато той се окаже в компанията на две жени, които въртят очи по особен начин и говорят с недомлъвки, но видимо се разбират, неминуемо ще се подразни.

Статуси и постове
В женската природа дълбоко залегнало е клюкарството, хвалбата, споделянето, парадирането. Всичко това намира огромно място в социалната мрежа и когато той се превърне във ваше оръжие (постоянното постване на общи снимки, отбелязване на различни места с него и споделяне какво правите във всеки един момент) вие отнемате правото му на личен живот и се намесвате сериозно в интимното му пространство, по начин, който не одобрява.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още по темата: тайнитриковеконфликти
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
2
 
! Отговори
Hahaha преди 9 години
Otlichitelno "svoistvo" na bulgarskata jena: da mulchi. Merak ima sushto da e "nai-otgore" v nqkoq intriga. S drugi dumi: Bursuk!
23
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А най-дразнещото за мен е мъж да ми мрънка като кифла!
22
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
много *** статия
21
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
изгубих си 1мин от живота, за да прочета тая простотия! Поставяте жените под общ знаменате! Който е написал тъпата статия, незабавно да си подава молбата за напускане!
20
2
 
17
 
! Отговори
Някой преди 9 години
Истината е, че най-дразнещото е постоянното мрънкане... Всички жени мрънкат... причините са различин, но не и мрънкането.....
19
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
поредната *** статия и поредните *** коментари
18
3
 
36
 
! Отговори
Роската преди 9 години
Пълна глупост. И аз подкрепям колегата за мотаенето и туткането. Най-мраза да кажа в 6 часа ще правим нещо и тя да има 5 часа да се оправи но пак ще закъснява...Мърморенето... Когато питам не ми отговарят, а чак след време когато им стане кеф почват да говорят и говорят и не се усещат кога трябва да спрат. Искат да имаш ясновидски умения... Значи тя иска нещо, но не ти казва какво и след което се сърди , че не си се сетил какво е разбираш ли . Или прави си план , не го споделя с теб и тн..
17
1
 
3
 
! Отговори
Илиян преди 9 години
Снимката от Dear John ли е филма ,че не мога да се сетя точно ?
16
1
 
30
 
! Отговори
онбашията преди 9 години
доста далеч от реалността. почти никое от изброените не ме дразни, но пък ето истински дразнещи неща- туткането и моткането. - фалшивото убеждение че жените могат да правят две неща едновременно. не можете, и ще си спестите много търкане на загоряло ако се откажете от тоя мит.
15
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 20Ааа, ама тои за тва е такъв шу-шу-мин...
14
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Коментарите са интаресни, но можеше и по-интаресни да бъдат. Статията не съм чел.
13
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Шматарока VARG от село Шумен отново е компетентен,както винаги по всички въпроси!
12
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Чекибойците да си вършат работата, вместо да драскат тук.
11
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
най-дразнещото за мен е мрънкащата жена
10
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всички обичаме палавниците но за съжаление собствената женичка не е от тях.
9
4
 
4
 
! Отговори
Hahaha преди 9 години
Gledai ti kakvo e ostanalo - edin krivozub da vika "Da jivei Rashata" i nekolcina drugari zavurtqli neshtata v edinstvenata im poznata nasoka - pari i tehnite "kupondjiistvaniq" - inache kazano piene na sobstvenodestiliran po seliqta alkohol. E.. makar i da me napuva ubejdenostta, 4e nqma da razberete shte vi kaja, 4e HORATA imat i drugi kachestva. :)
8
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не понасям жена да ми иска пари. А иначе, сутиен с вата и изкуствени мигли - все ми е едно.
7
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 8Уеуе, ти за пич ли се имаш? Тебе ти трябва к...ва с лесбииски наклонности и с афинитет към мачове. Виж ако те познавах аз лично бих те изпратила да се напиваш, така щях да съм свободна за нещо по-интересно...
6
8
 
29
 
! Отговори
Дедо Мъди преди 9 години
До Анонимен 490% от мъжете на средна възраст стават точно такива !Но глобалната либерастия проповядва жените искрено да вярват ,че има "ПРИНЦ НА/В БЯЛ кон/ферари" Ама никой не има казва ,че финансовите социопати според списание Форбс са само 1112 и те си сменят манекенките като по-често от калъфите на възглавниците ! Така ,че 99,99999999% от пачите никога няма да ги огрее милиардер !
5
37
 
44
 
! Отговори
Пича преди 9 години
Не понасям когато жената : - не гълта - не ще тройка с най добрата и приятелка - не ще секс сутрин когато съм на дърво - не пуска отзаде когато има гости - *** се като се обърна на другата страна след секс - не ме пуска да се напием с аверите - не ще да гледа мачове с менеВ общи линии е това....