Защо не трябва да чакате да кажете „обичам те“

Предимствата жената да сподели първа тези две думи
27 окт 2014 22:43, Теодора Драгоева
14
Защо не трябва да чакате да кажете „обичам те“
Снимка: outnow.ch

След определен период от време, когато всичко върви чудесно между двама души, съвсем естествено идва ред на „обичам те“. Обикновено дамите са свикнали, че мъжете първи трябва да кажат тези две заветни думи и по тази причина цялото чакане се превръща в нещо като игра на котка и мишка. Кой ще се поддаде пръв и кой ще се осмели да го каже?

Донякъде партньорите се притесняват, че ще кажат „обичам те“, но насреща няма да чуят същия отговор. Тази мисъл може да бъде много смразяваща и да пречупи ентусиазма и искреността на почти всеки човек. В крайна сметка обаче в любовта хората така или иначе поемат рискове, така че един повече едва ли ще им натежи толкова много.

Ето защо затегнете коланите и вижте защо не трябва да чакате да кажете „обичам те“ на своя любим мъж:
 

1. Изяснявате чувствата си. Това е една от основните причини, заради които не трябва да чакате. Бъдете смели и споделете точно как се чувствате. Може би партньорът ви има колебания, също както и вие. Представете си колко по-добре ще се почувствате и двамата, когато взаимно си кажете „обичам те“. Дори той да не ви отвърне със същото, това ще ви покаже много неща за отношенията ви.
 

2. Ще си изясните как се чувства той. Защо трябва да чакате, при положение че може да научите какво точно чувства той към вас още сега? Кажете двете думи, но не очаквайте нищо в замяна. Ако все пак и мъжът до вас ви каже „обичам те“, това ще направи връзката ви още по-силна. Струва си да опитате.
 

3. Ще преодолеете страха си. От момента, в който вие самите осъзнаете, че обичате този мъж, започвате да се изпълвате със страхове. Ами ако той не ме обича? Ако връзката ни не сработи? Колкото по-дълго чакате обаче, толкова по-стресирани ставате. Не позволявайте на страха да съсипе връзката ви. Вместо това поемете дълбоко въздух и преборете страха, кажете смело „обичам те“ и ще видите, че веднага ще се почувствате по-добре.
 

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защото ако е мъртва няма да разбере никога че сте я обичали.
4
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защото ще се намери някой който да и го каже.Тогава вече каквото и да направите все тази.И ще съжелявате.
3
1
 
12
 
! Отговори
Препатил преди 9 години
Наскоро излезнах на кръчма с една "мадама", която ми беше гледала снимки във фейсбук. За моя изненада още на втората напитка ми се нахвърли и ми каза, че ме обича. В отговор получи обяснение, че аз не я познавам достатъчно за да знам дали я обичам. Явно бъркаше мерака с обичането, но какво пък толкова позабавлявахме се и кой от където е.
2
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защо ги зарязват защото са ***.И мъжа който е зарязал жена си ще ти го потвърди.Кой мъж иска *** до себе си?Никой!Всичко има своето логично обяснение.
1
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Те така, жената се издържа сама, първа се обяснява в любов, върти къщата, мъжът ѝ пита в леглото: "И това ли аз да правя?"Еманципация.