Защо е добре да имате връзка с не особено емоционална жена

5 причини защо по-безчувствените жени са добра партия в живота
28
Защо е добре да имате връзка с не особено емоционална жена
Снимка: outnow.ch

Има един вид жени, които имат лоша репутация, защото не са емоционални, забавни, нежни и кокетни. Те изглеждат по-сериозни, по-хладни и обрани от към реакции и често са заклеймявани като „студени кучки“.

Тези дами обаче са всичко друго, но не и безсърдечни. В действителност, те имат задълбочена същност, могат сами да се справят с проблемите си и не обичат хората да ги виждат разстроени. Те изглеждат доста прагматични и методични и това може да стресне мъжа, но е факт, че те са идеални партньорки в живота. Ето и 5 причини защо това е така:

1. Тази жена няма да ви кара да говорите за чувствата си.

Емоционалните жените (особено свръхчувствителните) все искат любимият мъж да ги прегръща, целува, да ги глези и да демонстрира своята нежност, признателност, любов и страст към тях. Ако той не го прави, те го подлагат на кръстосан разпит, в който очакват той да обсъжда чувствата си с тях. Прагматичните жени не си губят времето с подобни разговори за радост на партньорите си.

2. Тази жена не се интересува от мнението на другите за нея.

Т.нар. „студени кучки“ не чувстват необходимост да търсят вниманието на мъжа до себе си, за да се почувстват по-добре или по-желани. Тяхното настроение рядко зависи от отношението на другите хора към тях, именно защото те са непукисти. Те реагират доста по-рационално и мъдро и не се тормозят за глупости. Те са достатъчно уверени в себе си, за да не се разстройват от чуждото мнение за личността им.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Гледам тука коментари " На кого му трябва такава жена?" . Еми предпочитам еманципирана жена дето да не ми циври за всяко нещо и да чака да и се свалят звезди. Жена която може да се оправя и сама в живота. Разглезени пикли с лопата да ринеш. Реват за еманципация, но колко от тях са реално еманципирани. Жена която знае какво иска е изключителна рядкост наши дни. Повечето са сърби ли ме, боли ли ме...
10
2
 
4
 
! Отговори
cat преди 9 години
Докато пишете статии за такива застреляни жени, още повече ще направите мъжете ,които са си смотани, по-смотани!Комплексите им съвсем ще заблестят и никога няма да станат истински мъже.Който уважава такова поведение, значи го и заслужава.
9
1
 
4
 
! Отговори
чекибойко преди 9 години
такива жени трябва да се уважават перманентно сабахлем ,по икиндия и за лека нощ...няма такова същество от женски пол ,което да не бъде укротено от един мощен и въздесъщ мъжки фалос...
8
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кефи ме как, когато някой каже на "журналистите" в днес, че прехвърлят собствените си комплекси и емоционална неудовлетвореност в "статиите" си, му триете коментарите. Дядо ви Фройд би се гордял с такива пациенти и сигурно щеше да напише цяла книга за емоционално-осакатените онлайн "журналисти" :)
7
3
 
8
 
! Отговори
34 преди 9 години
Има една причина - става за еб**еза кво ми е такава жена!? ай стига глупости
6
0
 
9
 
! Отговори
сойр преди 9 години
И аз съм емоционална и като сложа статус във фейсбук,че съм весела и красива никоя не ми лайква статуса,а като съм тъжна всички приятелки се изреждат да ме харесат
5
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защото е хубаво ако случайно се обвържа с типаж като Камелия Воче, да не ме тикнат някой ден в панделата доживот, понеже съм я убил по особено жесток начин.
4
2
 
11
 
! Отговори
кулви преди 9 години
Аман от статии колко вида кулви има, при положение че за нищо не стват всичките...
3
0
 
4
 
! Отговори
sallaadin преди 9 години
Теди, ти Мишето Лазарова, като какви сте, емоционални или по-безчувствени?
2
23
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като за сравнение "емоционална" жена е драматизираща истеричка или чувствителна и съпреживяваща личност? Аз съм скромен човек и смятам, че най-добрата жена е пияница, чалгарка и пушачка дето си прави сметката- при всички положения по-зле няма как да стане, може да бъде само по-добре! Успелия мъж има много любовници, а не прекрасна съпруга, това е приказка за малките деца, които представа си нямат какво е да живееш с един човек "докато смъртта ви раздели" . Смяната на партньорите е удоволствието!
1
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Чудесна статия,Теди.Неприятно,но такива жени все по-рядко се срещат