Защо не трябва да си имате работа с ексгадже на приятелка

6 основателни причини да стоите настрана
13 ное 2014 18:58, Теодора Драгоева
7
Защо не трябва да си имате работа с ексгадже на приятелка
Снимка: outnow.ch

Дори даден мъж да ви се струва супер горещ и секси, ако той е ексгадже на ваша добра приятелка – просто го забравете. Много хора биха казали, че ако сте привлечена от въпросния мъж, трябва да се борите за него, но това не е точно така.

Грешно е да се занимавате с бившия любим на своята приятелка, а ако тя ви е най-близката дружка – направо си е светотатството! Няма значение кой е инициирал разпадането на връзката им – светът е пълен с мъже и не е редно да преследвате точно този мъж.

Ето и 6 причини защо трябва да избягвате да се сближавате с бившия партньор на приятелката си.

1. Ще се измъчвате от ревност.

Може би не в началото, но в даден момент ще започнете да се питате дали този мъж е правил по-страстен секс с приятелката ви, дали я е обичал повече, дали е имал по-силна емоционална връзка с нея и т.н. Ще започнете да се чудите какво са правили двамата заедно в миналото, как са прекарвали времето си, за какво са си говорили и др. Тоест, вие винаги ще бъдете преследвана от нейния призрак и ще се измъчвате от ревност.

2. Винаги ще се сравнявате с нея.

Дори да развалите приятелството си с вашата дружка, която се пада ексгадже на любимия ви, вие вечно ще се питате дали я превъзхождате с нещо, или пък не. Вие просто никога няма да забравите факта, че приятелят ви някога е бил щастлив с това момиче и че тя е била първият му избор. Това е тежка мисъл и тя може да стане пречка в отношенията ви с този мъж за в бъдеще.

3. Ще имате повече поводи за скандали.

Всяка двойка си има своите разногласия, но вие ще си имате още един повод за скандали - бившата приятелка на половинката ви, която по стечение на обстоятелствата ви е приятелка. Споменът за нея ще ви преследва.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Глупости преди 9 години
Зависи много от ситуацията и дали с въпросната сте си близки приятелки или не чак толкова. Аз така уж съсипах едно "приятелство" и сега съм много щастлива с човека до мен. Ако тя ми беше най-добра приятелка съответно никога нямаше и да го погледна по този начин, но съдбата не избира в кого да се влюбиш. Разбира се с момичето се скарахме и повече не сме си добри познати, защото приятелки никога не сме били, но грам не съжалявам за това. Така, че си наврете съветите някъде...
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Такава статия вече сте публикували веднъж...
1
0
 
1
 
! Отговори
Дедо Мъди преди 9 години
Абе един-два пъти секс и приятен спомен нищо не е !