Какво означават едни от най-честите сънища?

Мистиката на съня
16 ное 2014 10:41, Михаела Лазарова
19
Какво означават едни от най-честите сънища?
Снимка: photl.com

Сънищата са една от най-неразгаданите тайни на човешкия мозък. От векове им се придава такава невъобразима мистика, че дори мнозина подкрепят теорията, че сънищата могат да бъдат и пророчески. 

От каквото и да са провокирани, сънищата носят своята енергия и често означават много повече, отколкото ние си мислим. Разгадаването им е плод на многогодишни изследвания. Какво означават най-често срещаните сънища? 

Падане 

Падането означава, че подсъзнателно нещо в живота ви върви в погрешна посока и вие го осъзнавате дълбоко в себе си, но без да си давате ясна сметка за това. Може да се отнася за финанси, взаимоотношения, бизнес или нещо друго. Обикновено тези сънища се срещат при страдащи от депресия. 

Смърт или болест 

Тези сънища спохождат емоционално наранените или онези, които се страхуват от болката. Това означава, че образно казано, част от вас е починала. Нещо ви мъчи. Подобни сънища са символ на това, че трябва да напуснете някого или нещо в реалния живот.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още по темата: сънищасъновникоракул
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнатолиАми, че си ***, кво да значи!
5
0
 
2
 
! Отговори
циника преди 9 години
като казвам "копнежи" имам предвид желанието да се преодолее чувството на неудовлетвореност, което съпътства всеки един човек. Няма човек, който да няма някаква степен на неудовлетвореност. Сънищата са механизъм, чрез който се постига фантазното им удовлетворяване чрез много сложна и понякога косвено структурирана символика.Това за което говориш се отнася за спането като физиологичен процес и мисля че дори не е нужно да разсъждаваме защо на човек му се спи.
4
0
 
2
 
! Отговори
от мен преди 9 години
...до 1:..ами то ясно е написано - "Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg."
3
0
 
6
 
! Отговори
циника преди 9 години
Изключително елементарен прочит на сънуването. Предложеното "тълкуване" е буквално и няма нищо общо със сложната символика, която се получава като ефект от сблъсъка на съзнателната цензура и подсъзнателните копнежи.
2
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Винаги сънувам, че така спя, дори не мога да се събудя. А не се ли събудя, означава умирам.Толкова ми се спи.
1
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Михаела, а ако сънуваме *** секс?