Какво издава любимият ви аромат за вас?

Ако предпочитате аромата на океан, то вие сте твърде емоционални
26 дек 2014 13:21, Михаела Лазарова
1
Какво издава любимият ви аромат за вас?
Снимка: Reuters

За личността може да гадаем по формата на ноктите, по чертите на лицето, но и по любимия ни аромат. Вижте какво издават едни от най-често срещаните аромати за вас и хората, които срещате по пътя си. 

Парфюм с аромат на цветя 

Ако предпочитате уханието на рози, жасмин и цветна поляна, то вие сте романтична натура, която обича лукса. Имате усет към красивото, харесвате стилните бижута, в които има повече блясък. През повечето време сте оптимистично настроени и голяма опора за близките и приятелите ви. Една от слабите ви страни е, че губите твърде много енергия за осъществяване на вашите цели. 

В любовта мечтаете за истинската такава. Вниманието ви могат да привлекат мъже, които са добре поддържани и горещи като темперамент. 

Земни аромати и аромат на океан 

Тези аромати са често срещани при мъжките парфюми, но и при някои дамски. Те принадлежат на хората, които са успешни, самоуверени и не разчитат само на външния си вид. Имат усет към това как да се обличат, как да се държат в обществото, амбициозни са и последователни. 

Често проявяват щедрост, но в замяна очакват да получат лоялност. В любовта винаги знаят какво искат и как да го постигнат. Търсят партньор, който постоянно да ги очарова и да им дава свобода за интересите, които следват. Понякога са твърде емоционални.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: ароматпарфюмлюбов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари