Как се променя вашата връзка с времето и зрелостта

Няколко аспекта на вашите любовни отношения, които вече не са същите
11
Как се променя вашата връзка с времето и зрелостта
Снимка: outnow.ch

Всеки човек има характер – отличителни черти, които го сближават или раздалечават от другите хора. Тези характеристики могат да бъдат много различни и променящи се. Всъщност с напредването на възрастта и преминаването на пубертета човек малко по малко започва да формира своя окончателен характер, който неминуемо оказва влияние върху целия му живот, включително и върху любовните му взаимоотношения.

Ако се чудите по какъв начин се променя вашата връзка, докато вие самите пораствате и се променяте, ето и отговорите, от които се нуждаете. Това са пет аспекта на отношенията ви, които коренно се променят с възрастта и зрелостта:

1. Външният вид
Докато добрият външен вид продължава да бъде много важен, хората с дълготрайни връзки знаят, че обвивката не е всичко, от което се нуждае човек, за да бъде обичан. Към добрия външен вид се прибавят и добрите личностни качества, които се развиват благодарение на обичта между двама души. Интересен е също така фактът, че без дори да си налагат мнения, партньорите постепенно започват да изглеждат по начин, който се харесва повече на любимия им човек. Може да се каже, че с времето несъзнателно вкусовете на двамата се уеднаквяват.

2. Компромисите
Порастването върви ръка за ръка с по-големия опит и по-реалната преценка на действителността. Това означава, че хората са готови да правят повече или по-малко компромиси, но наистина важни. Например, човек може да осъзнае, че не е важно до себе си да има красавица или красавец като от списанията, докато задължително за него е да бъде с честен и лоялен човек. Освен това всички хора са наясно, че успешните отношения между двама души се базират до голяма степен на взаимните компромиси.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
Ku4karka преди 9 години
Hrani ku4e da te lae
7
0
 
1
 
! Отговори
Ku4karka преди 9 години
Ku4etata si layat, a kervanut si vurvi.
6
0
 
0
 
! Отговори
за..дето го изтриха преди 9 години
Не съм била с него. Той си въобразяваше, че е с мен. С думи, думи, думи, думи, думи. Празни.
5
1
 
4
 
! Отговори
.. преди 9 години
споменавам го, защото като имаш 10 задачки за изпълнение в животеца си и единият се пльосне като рядка конска фашкия на паважа ти става малко жалко за ливадите, храната, водата, вятъра в гривата.... ти мислиш, че кон имаш да обучаваш да стане състезателен, па то някакъв катър ли, муле ли е, кво е... ядът си преработвам.
4
0
 
3
 
! Отговори
много ясно преди 9 години
Този, който си заслужава е онзи, на който казвам лека нощ всяка вечер. Дреме ми на короната за ...чистачите на прахта от обувките ми.
3
0
 
4
 
! Отговори
До 2 преди 9 години
Описаният в коментар 2 не заслужава да съжаляваш за него. Ако си му отделила част от времето си, това е загубено време.Не заслужава даже и да си спомняш за него.
2
1
 
1
 
! Отговори
А иначе сериозно преди 9 години
Връзката се променя само с количеството на чужди, с които ще се преевеш и лъжата, която ще натресеш на девствената си жена, която си наевал и мъж не е видяла...*** да. Елементарно, тъпо, факт.
1
5
 
3
 
! Отговори
Как се променя? преди 9 години
Никак. *** се отказа още в началото.... А твърдеше, че ме обича. Нека. Нека се променя с бъдещата си съпруга, *** коза, елементарна *** овца. Също като него. А имаше потенциал това момче. Ама цъ. Увяхна като едносезонно листо. Най ме е яд за тези едносезонните, които избират да са посредствени. Връзка? Няма връзка.