Време ли е да я зарежете?

Как да разберете дали наближава раздялата
6 яну 2015 22:25, Мария Дуковска
19
Време ли е да я зарежете?
Снимка; ABC

Има хиляди признаци, които могат да ви подскажат, че настоящата ви приятелка не е подходяща за вас или че определено тя не е жената на живота ви. Най-явният знак е ако въпросната жена не ви уважава или се държи така, сякаш е нещо повече от вас.

Не забравяйте, че в една любовна връзка партньорите винаги трябва да са равни! Ако имате съмнения по отношения на сегашното си гадже или връзката ви е твърде объркана и с неясно бъдеще, може би е време да скъсате с това момиче, за да продължите да търсите подходящата.

Ето и няколко признака, които ще ви подскажат, че е време да сложите край на тези отношения и да започнете годината начисто, дори в любовта:

1. Тя страда от някаква зависимост.

Ако гаджето ви прекалява с алкохола или употребява наркотици, тя рано или късно може да ви повлияе негативно в това отношение, дори към момента да сте въздържател. В крайна сметка не ви трябва момиче, което да ви създава проблеми, а такова, което да ви кара да се чувствате щастлив и спокоен. Ако все пак я обичате, опитайте се да я накарате да потърси помощ.

2. Тя ви е изневерила повече от веднъж.

Еднократната изневяра е нещо, което може да се прости – възможно е човек да допусне грешка и наистина да се разкае за нея. Ако обаче гаджето ви ви е изневерило повече от веднъж и вие сте убеден в това, значи най-доброто нещо, което можете да направите е да си тръгнете с достойнство, докато все още разполагате с такова.

3. Вие я харесвате най-вече по време на секс.

Ако с това момиче нямате никакви допирни точки извън леглото, то нещо определено не е наред в отношенията ви. Хубавият секс е много важен за всяка връзка, но сам по себе си, не е достатъчен за дългосрочни отношения. Вълнуващият полов живот не може да бъде единствената причина, която да ви задържа с даден човек.

Останалата част от статията може да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още по темата: връзкараздялалюбов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
5
 
2
 
! Отговори
do 14 преди 9 години
A tia moje sa se e prevyrnala v tova chudovishte, zashtoto e bila "uvajavana", "pochitana" I "obgrijvana" ot niakakvo podobie na chovek, koeto e bilo dostatychno naglo I obigrano, za da sruti edno naivno momiche do tezi nizini. Ne misliash li, che I tazi situacia e vyzmojna?
10
0
 
2
 
! Отговори
Старшията преди 9 години
До Анонимен 10,А командата беше: "Смя-я-я-на на местата!" ...
9
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нечовешки гламава статия! Пие и се друса, изневерявала ви е многократно, само секса с нея ви харесва, взискателна и обсебваща, има сериозни емоционални проблеми... Това не са знаци, че трябва да я зарежете, а знаци, че изобщо не трябва да се захващате с нея! Миче, Миче...
8
7
 
3
 
! Отговори
Do 12 преди 9 години
Tova se poluchava, kogata Jenata e Zagubila vsiakakvo uvajenie kym myja. Spokoino! Shte si nameri drug! Po-umen! Uvajenieto se pecheli i se dava, kogato si Myj, a ne putio, koito se pravi na Myj i ...sled vreme se pokazva v cialata si nizka syshtnost.
7
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Най-явният знак е ако въпросната жена не ви уважава или се държи така, сякаш е нещо повече от вас----------------Forever alone :)))
6
0
 
14
 
! Отговори
Правило №1, без №2 преди 9 години
Може еднократна изневяра - Ама да не я хващам! Щото гепим ли я - Голема грешка!
5
5
 
14
 
! Отговори
Нерез преди 9 години
Спре ли да свири, и получава открит пътен лист!
4
1
 
17
 
! Отговори
сигурен нишан преди 9 години
Ако спре да гълта - пиши я бегала..
3
2
 
17
 
! Отговори
Разведения преди 9 години
Хване ли я "мигрената" - зарежи я! Жени мно-о-о-го на този Свят!
2
7
 
10
 
! Отговори
? преди 9 години
Разбрахме как ТОЙ трябва да прецени дали да Я зареже.А как да разберем какви въпроси трябва да си зададе ТЯ, за да може да прецени дали да ГО зареже?
1
0
 
18
 
! Отговори
Препатил преди 9 години
Ако има досадни приятелки, на които се доверява за всичко, БЕГАЙТЕ! Ще си спестите много нерви.