Заедно, но разделени

Плюсовете на връзка без съжителство
10 яну 2015 22:32, Михаела Лазарова
8
Заедно, но разделени
Снимка: photl.com

Повечето двойки бързат да заживеят заедно, сякаш това е най-важната стъпка в живота им. Животът поотделно си има своите немалко предимства, затова му се насладете, докато все още имате тази възможност. 

На някои двойки им се налага да живеят поотделно заради работата, разстоянията или други обстоятелства. Други просто още не са се решили на предприемането на тази крачка. Вижте защо не трябва да съжалявате, че не живеете под един покрив! 

Наслаждавате се на времето заедно 

Когато не живеете заедно, всяка минута от срещата ви ви се струва безценна. Когато се гледате постоянно вкъщи, преставате да оценявате тези мигове. Постепенно започвате да приемате другия за даденост и му обръщате все по-малко внимание, въпреки че го обичате. 

Собствено пространство 

Хубаво е да си прекарвате времето заедно, но е здравословно да имате време и за себе си. Когато живеете поотделно, това време е точно отредено и това си е плюс. Това е особено важно за хората, които са свикнали да живеят сами и им е трудно да се приспособят към живота с друг човек със свои навици.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: връзкасекслюбов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Истината е, че ако имате нормално жилище с отделна стя със баня и тоалетна за всеки, и спалня за срещи, няма как "на сутринта се стига до някои неща, които не ви се иска той да вижда. Ако живеете отделно, няма да ви се налага да се чудите как да покриете онова, което не бива да се вижда рано сутрин."И тук нещата пак опират до средства.
5
0
 
10
 
! Отговори
ha ha преди 9 години
Истината е, че рано или късно ще си омръзнете, въпроса е кога и колко? А иначе другата причина да не подписват но да живеят заедно и да имат деца е, че източват държавни пари като самотни родители, и това си е добър бизнес в някои страни.
4
4
 
15
 
! Отговори
bubachko преди 9 години
@ #1Не случайно се казва "Моята ПОЛОВИНКА в живота". На другото му се вика приятели, секс без пари и секс между приятели, но това НЕ Е връзка. Та как може да ти омръзне човека който обичаш?!
3
9
 
18
 
! Отговори
!!! преди 9 години
Олеле, тя сега като не иска да е до него, кога ще искаш бре?! Като дойде със семето си да ти прави деца? Ами кажи му на любимия ти да ти даде сперматозоиди, после продължете така ...да не си омръзвате...! Егати ненормалниците! И тези ми твърдят, че са във връзка и се обичат.... то така, мили мои и децата знаят как се играе играта на любов...от разстояние е най-лесно. Страхливци.
2
1
 
10
 
! Отговори
До 2 преди 9 години
Сигурно си прав(а). Все още разсъждавам по въпроса, но засега ми е добре така - всеки да си живее у дома. По-нататък ще видим.
1
11
 
21
 
! Отговори
С риск да ме ругаят преди 9 години
онези форумисти, които са традиционалисти, ще си призная, че от есента се замислям точно по този въпрос. Дадох си сметка, че така ми е много добре - да се виждам с въпросния човек, да се чуваме по няколко пъти на ден, да знам, че винаги мога да разчитам на него, но когато се върна уморена у дома, мога да се изкъпя, да си почина, да почета, да се погрижа за домакинството.Като че ли съвместното съжителство е логично, когато ще се раждат деца. Дотогава няма смисъл да се съберем и да си омръзнем.