Защо жените обичат мъже с чувство за хумор

Кой би се отказал от един по-весел живот?
10 яну 2015 23:00, Теодора Драгоева
30
Защо жените обичат мъже с чувство за хумор
Снимка: outnow.ch

Всяка втора жена класира сред основните достойнства на перфектния мъж чувството за хумор. Това вече ни се струва клише, но то има своето логично обяснение.

Ако се чудите защо дамите толкова много държат избраникът им да ги разсмива, ето ги и причините:

Тези мъже са забавни

С тях никога не е скучно и дори да сте тъжни, ще измислят начин да ви развеселят. А както знаем, с усмивка на лице няма непреодолими препятствия.

Те са креативни

Попитайте който и да е писател или сценарист кой е най-трудният жанр и ще получите един отговор – комедията. Ако имате до себе си мъж, който без усилие може да се прави на комедиант, то той със сигурност има доста познания и изобретателен ум.

Те са социални

Забавните мъже лесно се превръщат в звездата на компанията. Та кой би избягал от една доза смях? Те лесно привличат вниманието и могат да се внедрят във всяка компания.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Редки са случаите, когато хубавите жени разчитат на интелекта си.
5
8
 
14
 
! Отговори
До 4 преди 9 години
А ти ще предпочетеш ли старица пенсионерка-милионерка пред хубава, млада, креативна, интелигентна жена?
4
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нещо сте се объркали. Жените предпочитат богатите и хич не им пука от това дали са шутове или не. И най-скучният пенсионер - милионер е най-веселият плейбой. И сега всички жени ще ревнат колко много държат на интелекта, младостта, креативността и т. н.
3
4
 
32
 
! Отговори
Темерут преди 9 години
Щото нямат чувство за хумор, всеки иска това което не притежава и да се забавлява на готово. Сетете се за поне една световно известна жена комик!
2
4
 
14
 
! Отговори
:) преди 9 години
Задължително е да има чувство за хумор, ако иска да бъде харесан от жена, която не е глупава и същевременно е добра по характер. Да има един мъж чувство за хумор означава не само да прави маймунджулъци, за да разсмива околните (с което също печели симпатии). Чувството за хумор има и философски аспект, то доказва способност да се гледа на света и проблемите от по-друг ъгъл и да се анализира.
1
8
 
15
 
! Отговори
Хел йеа преди 9 години
Чувството за хумор е съвкупност от няколко неща.Особенно важно според мен е един мъж да умее да се самоиронизира.Най-важното е да ни сече пипето на нас мъжете.Аз не обичам да говоря много,а в точния момент да забия фразата,която ще бъде помнена дълго време.И който и мъж колкото и празни приказки да изприказва,съответно жените го даряват с фалшиви усмивки , намеси ли се мъжа с чувство за хумор, онези другите без такова вече са на заден план.Това не се учи - или си креативен или гипс.