Какво е да имате връзка с мъж Козирог

Кои са отличителните характеристики на мъжете от тази зодия
14 яну 2015 07:34, Теодора Драгоева
4
Какво е да имате връзка с мъж Козирог
Джъд Лоу; Снимка: mrporter.com

Имате си работа с мъж Козирог? Бъдете внимателни, тъй като представителите на тази зодия могат да бъдат недоверчиви, надменни и лишени от въображение.

Понякога се държат като диктатори и са склонни да потискат своята половинка. Разбира се, мъжът Козирог не е изтъкан само от лоши черти, както всяка друга зодия. Той компенсира лошите си страни с положителни, като отговорност, амбициозност, спокойствие и лоялност.

Ако започвате отношения с мъж Козирог, трябва да знаете, че той е много независим и е напълно наясно със своите възможности. По тази причина рядко се доверява на другите и обича да прави всичко сам. Понякога представителите на този зодиакален знак могат да ви изглеждат тъжни, но това е защото те живеят чрез самодисциплина и отговорност.

Когато трябва да вземат някакво решение, Козирозите винаги преценяват предимствата и недостатъците, и едва след това решават. За някои хора те могат да са скучни, но структурираният им начин на живот ги кара да се чувстват в безопасност. Мъжът Козирог може да ви изглежда студен, но всъщност това не е точно така. Той просто обича да прави всичко сам.

За него е изключително важна финансовата и материалната сигурност. Всъщност това е движещата сила, която стои зад амбициозния характер на Козирозите. Освен това представителите на тази зодия са много загрижени за своя престиж – макар да са самотници, дълбоко в себе си Козирозите имат нужда да бъдат оценявани.

Мъжът Козирог може да има много лица, които объркват и самия него. Той не знае кой е в действителност, което предизвиква у него чувство на несигурност. Трудно бихте се сближили бързо емоционално с Козирог, тъй като той няма да ви позволи. Причината е, че когато мъж с тази зодия допусне някоя жена много близо до себе си, след това той не иска да я пусне.

Като цяло емоционалната връзка кара Козирозите да бъдат несигурни и уязвими – една от причините, заради които те са в непрестанен конфликт със себе си.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: знакзодиякозирог
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А какво е да имаш тъща или свекърва Козирог?Не питам на шега. У нас все още няма изгледи скоро да успеем да оставим в миналото това кооперативно живеене на по две-три поколения в едно жилище, с общо домакинство. Финансови причини го налагат.Така че, щеш не щеш, като се жениш(омъжваш), ти се задомяваш не само с човека, когото си избрал(а), а и с цялото му семейство. Или пък той(тя) ще се види принуден(а) да се "ожени" за цялото твое семейство.
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Ех животЕ то господ събира - какъвто си ти, такава жена /и рода/ си си натресъл ...
2
0
 
5
 
! Отговори
Ех живот преди 9 години
А-а- , то нямало разлика със жените от същата зодия. Ами я си представете, че захаросаната ви жлъчица е от същата зодия, плюс, че е от "мокрите" покрай Дунава, ще разберете какъв е хала на мъжа. И ако тъща Ви е от този край, има син - тоест заврян зет си, става една, грамофон свири, майка плаче.
1
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Каквото и с всички останали, аман от астрални простотии.