Ароматни масла за стимулиране на чакрите

Как да подобрите вашата сексуалност?
15 яну 2015 22:40, Михаела Лазарова
4
Ароматни масла за стимулиране на чакрите
Снимка: freeimages.com

Един от най-добрите методи за подобряване на физическото и емоционално здраве е прилагането на етерични масла. Следващите редове ще ви запознаят с масла, които са били използвани в продължение на векове заедно с йогата за балансиране на системата от чакри. Чакрите - това са енергийните възли в човешкото тяло. 

Маслата, които отговарят на всяка една чакра, по желание може да ползвате и в комбинация и с други, като зехтин или кокосово масло, и да ги приложите външно чрез втриване в съответната зона. Като алтернатива може да опитате ароматерапия или да приемате маслата под формата на капсули. 

Муладхара – коренна чакра 

Тя се намира в основата на гръбначния стълб в областта на опашната кост. Това е мястото, където се крие нашето чувство за сигурност. С леки масажни движения нанесете масло от пачули, за да засилите чувството на заземяване и стабилност. 

Сакралната чакра – Свадхиштхана 

Намира се в долната част на корема (около 2 см под пъпа), в близост до гениталиите, и за нея се смята, че отговаря за креативността и сексуалността. Масло от иланг иланг и сандалово дърво ще подействат като мощен афродизиак и ще подпомогнат вашите сексуални и репродуктивни енергии.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като легне жената и се разчакри, друго стимулиране не ми трябва.