Защо е добре да имате връзка със своя противоположност

8 причини защо любовта ви не е чак толкова обречена
17 яну 2015 22:12, Теодора Драгоева
21
Защо е добре да имате връзка със своя противоположност
Снимка: outnow.ch

Всички знаем или сме чували, че противоположностите се привличат, но не изкарват много дълго време заедно... Ако обаче вече си имате гадже, с което чувствате, че сте абсолютно различни, не се отчайвайте. Може да се окаже, че ви е приятно или забавно половинката ви да е абсолютно непредсказуема.
Ето и 8 добри причини да имате връзка със своя противоположност:

1. Вашият партньор може да ви отвори очите за неща, за които сте слепи.
Вероятно вашето гадже ще има абсолютно различна (от вашата) гледна точка за нещата, което може да ви накара да погледнете ситуацията под друг ъгъл, да се научите какво е емпатия.

2. Ще получавате най-забавните изненади в живота си.
И то, когато най-малко ги очаквате. Вероятно с вашата половинка имате доста различни вкусове и точно затова всички подаръци от него/нея ще ви изглеждат оригинални, нетипични и/или забавни.

3. Половинката ви ще ви кара да се чувствате специални.
Ако гаджето ви има съвсем различен поглед към света от вашия, вероятно и двамата ще таите страхопочитание един към друг, именно защото ще усещате половинката си чужда и необятна. Сякаш е друга планета, която има нужда от изучаване. Вие ще се възхищавате на неговите/нейните различни и специални интереси и качества.

4. Ако някой от вас е чист и подреден, вероятно другият е разхвърлян.
Ако това е така, вие ще обмените опит и е твърде възможно единият от вас да стане малко по-подреден, а маниакът на тема ред и чистота да започне да гледа по-великодушно на мръсните чинии в мивката.
 

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
2
 
! Отговори
Petar, NY преди 9 години
Истината: за деца ти трябва генетично различен човек за да са здрави децата. За партньор ти трябва подобен човек за да можете да гледате в една посока и по еднакъв начин. Сексът ще е по малко но любовта и приятелството повече.
18
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като се харесват хората да се взимат.Макар и различни в това им е уникалното.Супер двойка са подобни различни.
17
0
 
1
 
! Отговори
Себемразец-дева преди 9 години
С моята овца сме 15 години по 24 часа заедно. Статията е вярна за гаджета, а не за семейни с деца. Всъщност детето май е клонинг на овцата и е зодия също огнена-*** (природата се развива чрез мутации). Положително е,че ми е спестовна-ако си хареса нещо и аз го одобря, не го купува. Доста бачка и се уморява. Рано заспива и идва мойто царство. Мисля, че ако не се утрепем някой ден, може да изкараме още толкова. Все пак млади хора не се е...те със статистиката-не всички ще станете светци като мен
16
0
 
1
 
! Отговори
у бг сме начи е норм преди 9 години
Интересно, тези с големите джиБове как ги привличат всички курвички...
15
0
 
1
 
! Отговори
СМОГ преди 9 години
моята усойница е такава ...противоположна ...но пък тя твърди за мен,че съм много "рядък" екземпляр ,така че се допълваме като гърне и похлупак и така вече 24 години заедно в радост и несгоди...дай Боже поне още 24 ;)))
14
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
То без скандали и екшън не е интересно.После сдобряване също е много готино.Иначе какво, да си живеем като пенсионери...ми то ще писне.
13
0
 
1
 
! Отговори
До 14 преди 9 години
Прав(а) си, но аз наричам "себеподобни" хората, възпитани по еднакъв начин, произхождащи от един и същи тип семейства (и като социална принадлежност, и като вътрешносемейни отношения), да имат сходно ниво на интелигентност, сходни възгледи по най-важните, принципни въпроси.За привличащи се "противоположности" считам хората с различен темперамент - като станат двойка, те взаимно се допълват и така успяват да реализират адекватни реакции в различни ситуации.
12
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Съдейки по житейския си опит противоположностите се привличат в много малко случаи. Повечето хора търсят себеподобни и отричат или странят от различните. Поне в България е така.
11
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нека позная при такова привличане единия ревнува повече от другия.Мъжа ревнува повече Жената.
10
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И при хора с такъв магнетизам връзките са им на 100%.
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
При хора,които много силно се привличат няма конфликт.Защото се допълват имат абсолютен синхрон не само в магнетизма си ,а в това което мислят чувстват.Като един жив организъм са изпълнен с силно заредени честици а именно магнетизма.
8
1
 
5
 
! Отговори
До 6 преди 9 години
Мъж и жена не могат да живеят безконфликтно именно ако си нарушат половата противоположност.Ако мъжът се вженчи или жената мъжкарее, тогава възникват проблемите.
7
2
 
2
 
! Отговори
Гошко Хубавеца преди 9 години
До Анонимен 6Магнетизмът е привличане на противоположностите. Привличат се плюсът и минусът. Еднакво заредените краища на магнитите се отблъскват.
6
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не е точно, така.Но могат страшно много да се привличат.Дали, защото са много различни или са едно цяло?
5
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не си ли имал подобно привличане?Магнетизъм!
4
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Голяма грешка.Във вселената подобните неща се привличат,никога противоположностите,магнетизъм.Мъж и Жена не могат да живеят безконфликтно
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Don Jon
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хахаха чак пък екшън.
1
7
 
7
 
! Отговори
Сигурно е закодирано преди 9 години
Сигурно природата ни е кодирала така, че да се влюбваме в нашите противоположности. Вероятно сме така кодирани, та като създадем трайни връзки с човек от другия пол, който има качества, противоположни на нашите, вече като двойка да оцеляваме по-лесно.