Какво е да имате връзка с мъж зодия Водолей

Какви са отличителните черти на тази зодия
21 яну 2015 08:34, Теодора Драгоева
25
Какво е да имате връзка с мъж зодия Водолей
Джъстин Тимбърлейк. Снимка: T Magazine

Мъжът Водолей е остроумен, интелигентен, изобретателен, оригинален и с изразено хуманно отношение. Разбира се, представителите на тази зодия имат и своите не особено добри черти.
Това са прекалената им упоритост, липсата на достатъчно емоционалност, сарказмът и непокорството.
По отношение на темперамента Водолеите са склонни да бъдат бунтовници, но по свой собствен начин.
Упоритостта, характерна за представителите на тази зодия, често може да им докара неприятности, защото дори да виждат, че вървят по грешен път, те няма да се спрат. Въпреки убедеността в собствените си мисли, мъжът Водолей никога няма да наложи мнението си на другите, тъй като уважава различията между хората.

Той е в постоянно търсене на мъдростта, изключително наблюдателен е и умее да събира информацията обективно, защото емоциите не му пречат. Добре е да знаете също, че повечето пъти, когато Водолеите говорят, те казват истината. Понякога може да ви се стори, че мъжът с тази зодия наранява вашите чувства, но той не го прави умишлено.

Тъй като хората с този зодиакален знак не се доверяват на своите емоции, те не могат да погледнат пред емоционалната страна на дадена ситуация. Разбира се, това не означава, че мъжът Водолей не е способен на интимност и здрава връзка. Просто понякога партньорите на Водолеите може би забелязват, че човекът до тях сякаш „се откъсва във въздушен балон“.

Любовни отношения с мъж Везни:
За него е важна интелектуалната стимулация. Можете да бъдете най-красивата жена на света, но ако не разбъркате ума му, няма да впечатлите мъжа Водолей. Комуникацията е изключително важна за този човек. Дълбоко в себе си Водолеите копнеят за любов, но трябва да бъдете търпеливи с тях. Внимавайте обаче, тъй като представителите на тази зодия може да спрат да ви обичат толкова лесно, колкото лесно са се влюбили във вас.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Отврат!
2
7
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
това за водолея е пълна измишльотина
1
5
 
12
 
! Отговори
Orthodox преди 9 години
Още ли вярвате в зодии бе?!А врачки-баячки, диви/самодиви, феи орисници, Хари Потър, вуду магия...