Oралният секс e полезен за жените

Подобрява съня
21 яну 2015 23:00, Михаела Лазарова
162
Oралният секс e полезен за жените
Снимка: photl.com

Знаем, че сексът освен голямо удоволствие, може да донесе и много ползи за нашето здраве. В следващите редове разглеждаме ползите от оралния секс за женското здраве. 

Знаете ли, че спермата има редица положителни качества върху женската красота, като това че прави кожата по-блестяща и забавя процесите на стареене? 

Вижте още няколко добри причини, които ще ви убедят по-често да правите орален секс на партньора ви. 

Намалява стреса 

Един от най-добрите начини да намалите ежедневния стрес е по-често да се отдавате на любовни ласки. В любовната игра не пропускайте оралния секс, защото това ще ви направи по-спокойни и щастливи. Сперматозоидите съдържат хормони като кортизол, естроген и окситоцин, които са известни като най-добрите антидепресанти.

Контролирате кръвното налягане 

Сперматозоидите помагат за контролиране на кръвното налягане в тялото на жената. Според специалисти спермата играе важна роля в намаляване риска от прееклампсия (проблем на кръвното налягане по време на бременност). 

Подобрява паметта 

В наши дни един от най-добрите начини за поддържане на добра памет е здравословното хранене, приема на гинко билоба, решаване на ребуси и т. н. Но в подобряването на паметта оралният секс също има ползи. Спермата съдържа всички необходими хранителни елементи, които са важни за когнитивните функции.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


162
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
8
 
3
 
! Отговори
=== преди 9 години
119, защо да не надничам под чужди чаршафи, щом ми се позволяла? Не може всички да са консервирани като Вас, нали? Акъл не давам. Провокирам,задавам въпроси, пращам шегички, безплатни съветчета, туй онуй...да се чувстват хората добре. Проблем ли е това за Вас? Сори.
79
4
 
8
 
! Отговори
Dublin преди 9 години
Malee...kolko madami sum podmladil...;))P.S.-kogato go izvadis ot zadnia dvor i ja podmladis v ustata dali nalicieto na dobavucni substancii ne praviat eleksira na mladostta po-koncentriran??Kazete zeni, spodelete...Da ni otvorite ocite vse pak...
78
22
 
11
 
! Отговори
1 преди 9 години
Авторът сигурно е мъж и му се иска.....
77
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ррДа не ти пука, капкомер, не-капкомер, ама си е твоичък, дерзай.
76
10
 
6
 
! Отговори
=== преди 9 години
111, е как! Събираме бяло злато. Ходи да мижаш, хайде! Ако искаш да гледаш повече кажи му на твоя да се цели малко по-ниско. хаха
75
0
 
14
 
! Отговори
рр преди 9 години
Я,гледам аз-няма коментари!Ясно-някой е отишъл да брои капки!ХА-ХА!!!!АЗ да не се смея,ами я да си легна до мъжа.Хайде чао
74
4
 
6
 
! Отговори
+++ преди 9 години
До ===Много си отракана, значи :)
73
7
 
8
 
! Отговори
=== преди 9 години
105, и ето тук, уважаеми Пич идва въпросът с размера, който има значение. Размерът на болта и размерът на гайката.
72
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ===Спокоен съм :) Важното е хората да са щастливи..
71
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Отишъл един студент в клиниката, за да дари ***, а там опашка все студенти. Наредил се, гледа всички мъже, само последна преди него една жена. Учудил се и я попитал:- Колежке, ама вие също ли ще дарявате *** ?Момичето се обърнало към него и със стиснати уста измучало:- ЪХЪ !
70
11
 
6
 
! Отговори
=== преди 9 години
104, :) аз драма нямам. Това, че ти си такъв, не означава, че всички мъже са такива. Отново пиша, че беше провокация. Ти отговори. Какво правя аз лично не е част от провокацията. Мда, забравих, че като им хвърлиш нещо на мъжете или им зададеш въпрос и те си мислят, че имаш някакъв проблем за оправяне. Няма проблем, спокойно.
69
9
 
24
 
! Отговори
пича преди 9 години
За да няма засечка, гадене, или давене препоръчвам накрая да го забиете докрай в гърлото, ако може с топките - така всичко потича вътре без дори да преглъща - чиста работа!! Пък и кефа е по голям!!
68
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ===А аз ти казвам в прав текст , че съм я опитвал много пъти, защото си обичам жената и я целувам и въобще не ми пука , че е омазана. Това важи и за нея при обратното действие. Не знам каква е драмата с тия течности. Гнус ли те е от слюнки? Целувала ли си се някога с мъж ? Къде е драмата...
67
0
 
13
 
! Отговори
рр преди 9 години
А,забравих-що се ловите за тия капки?Щом можете ги пребройте!Намирисва ми на ,,КОЙ е ПО-ПО- НАЙ'' Нащенска работа-давай те да се смеем!
66
3
 
10
 
! Отговори
обява преди 9 години
ЛЕКУВАМ ХЕМОРОИДИ БЕЗПЛАТНО !!!
65
1
 
7
 
! Отговори
рр преди 9 години
до95-в кавички е,защото понякога не ми се иска това,искам да му е по-хубаво
64
8
 
2
 
! Отговори
=== преди 9 години
96, въпросът ми е провокация. Да си помислят колко мъже го правят и са го правили. Щот то нали е най-лесно да се вживяваш в някоя роля, ама да си истински играч в живото трябва едно мааалко по-високо ниво. Иначе тези с покупките са ясни. Все едно са дали пари да отидат до градския/селския ***, а кенефът отдолу им отговаря ...оооо, беше великолепен, вкусно е! хахаха
63
4
 
9
 
! Отговори
! преди 9 години
Рак на гърлото!
62
4
 
13
 
! Отговори
Очуден преди 9 години
До анонимна 83 Не обичате да лапате банана ? Не мога да повярвам.
61
2
 
4
 
! Отговори
=== преди 9 години
87, че то това си е сериозно. Що гъл-гъл лъг-лъг се случва по българските къщурля, сокаци и любовни коптори... Бъдещето на нацията е в мъжките ръце и женските гърла! Буквално! :D