Очевидните знаци, че гаджето ви е женомразец

С такъв мъж никога няма да бъдете щастлива
25 яну 2015 23:00, Теодора Драгоева
40
Очевидните знаци, че гаджето ви е женомразец
Кадър от филма "Срам"; Снимка: outnow.ch

Женомразецът е мъж, който вярва, че силният пол е по-добрият пол. Този мъж винаги се има за нещо повече от половинката си, дори тя да е красива, начетена и благородна. Той просто се отнася към жените като към по-нисшестоящи и ги потиска по всеки възможен начин.
Ако имате връзка с женомразец, вие няма да можете да бъдете щастлива. В началото, докато мисълта му е замъглена от любов, той може и да се прикрива, но след време ще започне да се държи с вас като строг родител с невъзпитаното си дете.
Имайте предвид, че тези мъже никога не се променят, затова най-умното нещо, което можете да направите, ако имате такова гадже, е да скъсате с него.
Ето и 5 признака, че може би любимият ви е женомразец:

1. Той ви обвинява за неща, които нямат нищо общо с вас.
Женомразците имат навика да прехвърлят вината върху нежната си половинка и то дори за неща, за които тя изобщо не може да бъде виновна. Ако например, на този мъж му се яде пица, но в местната пицария няма места, вие ще сте виновна, че не сте запазила маса. Ако той реагира грубо в дадена ситуация, ще ви обвини, че вие сте го предизвикали. Изобщо този мъж ще направи всичко възможно, за да хвърля всичката отговорност за развоя на нещата върху вас.

2. Той смята, че винаги е прав.
Женомразците се имат за много умни. Те са добри манипулатори и винаги ще намерят начин да ви убедят, че те са прави, а вие грешите. Те винаги ще се сещат за примери от своя опит, за да ви докажат, че са по-интелигентни, способни, рационални и т. н. от вас.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
4
 
! Отговори
=== преди 9 години
13, прочети статията. Ако на това му казваш "обичане" значи положението при теб хич не е добро. Човекът описан в статийката си търси някого, за да го унижава, което от своя страна го кара да се чувства значим. А е с някоя жена, поради няколко причини: психо тормоз е, а тя не знае какво е различно от това отношение, просто е свикнала с такива мъже и смята, че това е нормално, а от негова гледна точка: това отношение крие огромно количество страхове и що не да прави секс с някой *** безплатно?
11
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А когато има дъщеря ? Пак ли е женомразец ...
10
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като се сетите, какви хубави работи ви прави,трудно може да повярвате,че мрази жените.Едно е ясно вас,ви Боготвори.Обича си ви и още, как!!!
9
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Значи....ви Обича!
8
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е хем ви мрази,пък е с вас???!Каква е тая простотия?!
7
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И още един знак: ако знае, че мразите отзад, но ви оправя само там.
6
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Напротив, обожава и цени Жените! Не за друго, но е много уважителен,това си е до възпитание.
5
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хм....
4
5
 
3
 
! Отговори
=== преди 9 години
Малечко, извинявай, не е пеее..раст, а недорасъл дечко. Понякога не правя разлика. Просто за първите ми е повече жал. Към вторите изпитвам някаква нежност. Понякога. Само понякога.
3
8
 
9
 
! Отговори
=== преди 9 години
Зачетох се... Извинявай, ама това не е женомразец, а изключително *** индивид, който си е хванал някоя палачинка да го търпи и тя понеже е плоска и необръщана прави точно това, което се изисква от нея - да си седи плоска и *** и да мига разбиращо. Ще ми натресе вината за тъпотията си, ама хайде да видим как ще се получи този номер? Може да си помечтае само, че е женомразец, а не обикновен пеее...раст.
2
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако някой отговаря и на петте характеристики, изброени в статията, прибавете и т.6. - бягайте от този мъж и никога повече дори не се сещайте за него!
1
7
 
3
 
! Отговори
УБЕДЕН СЕКСИСТ преди 9 години
Сложил си е прякор, като моя, ... примерно.