Очевидните знаци, че гаджето ви е женомразец

С такъв мъж никога няма да бъдете щастлива
25 яну 2015 23:00, Теодора Драгоева
40
Очевидните знаци, че гаджето ви е женомразец
Кадър от филма "Срам"; Снимка: outnow.ch

Женомразецът е мъж, който вярва, че силният пол е по-добрият пол. Този мъж винаги се има за нещо повече от половинката си, дори тя да е красива, начетена и благородна. Той просто се отнася към жените като към по-нисшестоящи и ги потиска по всеки възможен начин.
Ако имате връзка с женомразец, вие няма да можете да бъдете щастлива. В началото, докато мисълта му е замъглена от любов, той може и да се прикрива, но след време ще започне да се държи с вас като строг родител с невъзпитаното си дете.
Имайте предвид, че тези мъже никога не се променят, затова най-умното нещо, което можете да направите, ако имате такова гадже, е да скъсате с него.
Ето и 5 признака, че може би любимият ви е женомразец:

1. Той ви обвинява за неща, които нямат нищо общо с вас.
Женомразците имат навика да прехвърлят вината върху нежната си половинка и то дори за неща, за които тя изобщо не може да бъде виновна. Ако например, на този мъж му се яде пица, но в местната пицария няма места, вие ще сте виновна, че не сте запазила маса. Ако той реагира грубо в дадена ситуация, ще ви обвини, че вие сте го предизвикали. Изобщо този мъж ще направи всичко възможно, за да хвърля всичката отговорност за развоя на нещата върху вас.

2. Той смята, че винаги е прав.
Женомразците се имат за много умни. Те са добри манипулатори и винаги ще намерят начин да ви убедят, че те са прави, а вие грешите. Те винаги ще се сещат за примери от своя опит, за да ви докажат, че са по-интелигентни, способни, рационални и т. н. от вас.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
1
 
! Отговори
Ivo преди 6 години
Който обижда жените е пълен *** и страхливец!*** са такива "мъже" които имат за по нисши собствените си майки!Жената е цвете и красота и трябва да бъде обичана и пазена,а не грозно ругана!Плюя на женомразците и бих пребил всеки такъв,за мен майката е най свята на света и никой няма право да я обижда,бих го растрелял като куче всеки който посмее да обиди майка ми или приятелката ми или сестра ми само защото той самия е невеж некадърник!Казах!
31
2
 
1
 
! Отговори
1 преди 9 години
Съвременната цивилизация е изградена и оформена от мъже. Защото такава е биологичната им роля. Всичко друго по този въпрос е излишно. Жените вместо да приемат ролята си и да я изпълняват, за да може да има хармония в обществото и семейството, се занимават с такива простотии. Вярно е, че има жени, които по време на пренаталното си развитие са получили повече тестостерон, който е оформил малко по-мъжки мозък, но те са малко. Бтв жените военни в американската армия на полето бягат като кокошки.
30
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вярват им обичани са и са спокойни.Кой каквото си направи никой не може му направи.Внимавай какво си пожелаваш! Никога не се знае желаеш едно,но става друго даалеч от някои мъжки представи.Ей...има все още умни Жени!!!Следващия път,като си играете с Огъня си подбирайте Жените!!!!
29
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Как няма? Като няма мъже.Жените им дойде до гуша от ***.Не разбират на истината казват че е лъжа на доверието безхаберие.На добрите чувства страх.На двата полюса.Нулево разбирателство.Мълчат,като пукели и не казват нищо.Жените станаха ментално увредени за да прочетат някоя тяхна велика мисъл.Жените се умориха...умориха от всичко това.И мъже където не уморяват така.Е жените заложиха на тях и имат спокойствието и обичта откоято се нуждаят.Подобни мъже са в миналото.Дори ги забравиха.
28
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Още една сексистка статия срещу мъжете. А за жените, които са с един мъж просто за да издевателстват над него с наслаждение?
27
0
 
1
 
! Отговори
=== преди 9 години
Виж сега, сериозните взаимоотношения се крепят на доверието. Никой няма нужда да знае миналото ми. Е, някои основни неща, фактологии за елементарни банални житейски събития може. Другите, най-важните, тези за изводите - те са си за мен. Правих грешката да ги споделям и познай -хаааак, здраво в гърба. Повече такава грешка не правя. Ако някой иска нещо да гради трябва да живее днес и сега. Граденето става от днес и сега. Доверието се гради с действия. От днес, днес и утре. Миналото е мъртво.
26
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като чета тази статия ми се струва, че всички жени са мъжемразки. Те винаги са прави и освен това много често обвиняват мъжете си за всичко.
25
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Има мъж може би, който много държи на теб.Остави го този.И този мъж очевидно ти вярва с цялата си душа.Другия не те заслужава.Не е за теб.
24
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този голяма будала!
23
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За това ли не можеш да имаш сериозен мъж до себе си? За това ли не можеш да имаш връзка....просто никой за нищо не ти вярва.Все пак едни сериозни взаимоотношения се крепят,преди всичко на доверието,уважението,любовта и обич.Мъжа с който искаш да бъдеш не ти вярва?И това му е най-големия проблем.
22
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Как да ти вярвам на приказките за Лека нощ? Струват ми се въздух по налягане.
21
0
 
1
 
! Отговори
=== преди 9 години
Никога НЕ пиша празни приказки. Това изречение го прочети 10 пъти. ДЕСЕТ. Историите си на никого не разказвам. Изводите обаче, споделям за без пари. Никога НЕ пиша празни приказки. 11 път.
20
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да не вярва в чий АД си била! Какво си била през какво си преминала и какво си сега!!!! Въпреки всичко!!!! Тук...с ***,без *** си много наточена и намахана.Да те видя колко си отворена към предизвикателствата от живота!!!!
19
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хохо...Блаженни са верующите! Ще те изпраскат точно,когато си пресмазана да те видя как можеш да се изправиш.В интернет пространството си много ербап.Мнооого обичам ,такива Жени,като теб.Но ,живота бие страшни шамари че не знаеш от къде може да ти дойде.Но....,това го остави.Искам да вида как се изправяш,отърсваш и продължаваш напред.Напред....,съхранена със самочувствие сигурна и устремена с висока вдигната глава.Такава,че когато те види човек докато не си разкажеш твоята история да не вярва в
18
1
 
2
 
! Отговори
Шаран -БГ преди 9 години
Умрем да четем на ранина подобни дълбокомудрия! По цял ден съм весел, че малко и щастлив. Защо ли ?
17
0
 
4
 
! Отговори
=== преди 9 години
За едно си права/прав. Жените,които търпят подобно отношение не са парцали. Подобието на мъже, които са с тях, ГИ прави такива. Проекцията на парцалът мъж в жената, която трябва да бъде смазана, опа....обичана... точно като него. Като ***. Точка!
16
0
 
5
 
! Отговори
=== преди 9 години
Eстествено, че съм права, умна и мъдра. Няма да си затварям очите пред фактите. Затварянето на очи води до примирение с ето такива *** описани в статийката. Затварям си очите само пред неща, на които могат да имам доверие, че няма да ме ударят, точно, когато съм най-слаба. А *** от статията прави точно това. Независимо дали си облечена, съблечена, с *** или без ***. Удряме! Психически, физически и както им скимне! НУЛЕВА толерантност пред тези! НУЛА!
15
2
 
2
 
! Отговори
=== преди 9 години
16,17, за трети път: женско, което търпи отношение подобно на това, което е описано в статията е ***. Точка.Пак прочети "новината". Аман от нещастни жени, без самоуважение, които само и само да ги такова някой търпят подобни унижения! Жалко, че има хора, които определят подобни отношения като "обич". Жалко,че има жени, които оправдават подобно поведение като "всеки разбира обичта по различен начин". Една е стъпката от поведението в статийката до физическия побой!Една! И нея ще оправдаеш,нали?
14
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
След, това ходи обясни на жените,които са с възпитани и мили мъже, че са парцали.Ако бяха такива отношението към тях нямаше да е подобно.Но с теб няма да споря.Ти си умната,знаещата,разбиращата...Другите....другите са парцали какво разбират те от любов и Обич.Със здраве!!!
13
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не знам за кой *** говориш.Ти ...безплатно си събуваш гащите ,дори и в интернет.Не знам, авторката на къде бие и какво иска да каже.Бивши бол.Бивши гаджета много.Бивши съпрузи също.Има разлика.Все ти си правата,умната,мъдрата.Другите са *** ,неможещи,незнаещи и нищо неразбиращи.Всеки разбира Обичта по различен начин.За това и Обича по свой собствен начин.Ако една жена може да търпи това отношение,защото го намира за общоприето.Друга намира,че възпитания и коректен мъж е друго нещо.