Характеристиките на вечно недоволните хора

По какво си приличат онези, които гледат на света с отрицание
27 яну 2015 22:50, Теодора Драгоева
11
Характеристиките на вечно недоволните хора
Снимка: outnow.ch

В съвременния материалистичен свят, където все повече хора се борят да оцелеят, все повече хора се чувстват хронично недоволни.

Постепенно те спират да усещат какво е щастие, защото не обръщат внимание на настоящето, а погледът им вечно е вперен в миналото и бъдещето. Очевидно е, че никой от нас не е съвършен. Ние всички плуваме от време на време във води на отрицание, но по-важното е да се опитваме по-бързо да се измъкнем от тях.

Всеки човек си има своите лоши дни, дори седмици, но въпросът е да не спира да усеща какво е щастие. Хората, които са перманентно недоволни, имат някои определени навици, които са сходни.

Ето и 7-те характеристики на хронично нещастните хора:

1. Те са убедени по подразбиране, че животът е труден.

Повечето хора знаят, че животът може да бъде песен в даден период, но и да бъде наистина сложен в друг етап. Недоволните хора обаче се съсредоточават само върху негативните неща в битието си. Те постоянно се оплакват, постоянно говорят за проблемите си и като цяло се виждат в ролята на жертва.

2. Тези хора са недоверчиви.

Вечно недоволните хора нямат вяра на никого, дори и на своите близки. Те просто не вярват в доброто около себе си и нямат сетива за него. Нещастните хора рядко отварят сърцата си за нови хора и събития в живота си, като по-скоро предпочитат да затварят вратите пред новите възможности.

3. Тези хора се концентрират върху нещастията по света.

Вярно е, че в нашия свят има много мъка, но пък и недоволните хора отиват твърде далеч. Те са способни да приемат глобалните проблеми в света за свои лични проблеми и оттам започват да се страхуват от всичко.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
11
 
! Отговори
Айнщайн преди 9 години
Ключът от бараката: "Те вечно говорят за това какво лошо им се е случило, какви трудности са срещнали в живота си."Може би е добре да се уточни и за доволните хора, дали говорят за това как са родени със златна лъжичка в устата и как животът им поднася всичко на тепсия.
8
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Цената на спокойствието и самообладанието познаваме само тогава,когато поне веднъж сме погледнали опасността право в очите.
7
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
1.Хората- причиняват негатива2.Причината- заради това и това3.Събитията- неприятности4.Болест-умора5.Лош външен вид-не справяне с негатива6.Притесненията- от всичко товаЗа да се подобри това както си трябва:1.Хората-премахване 2.Причина- с тях изчезва и причината3.Болест- изчезва4.Лошия външен вид-;се подобрава значително5.Притеснения-изчезват настъпва СпокойствиетоТова е!
6
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Именно психарите им причиняват поредица от кофти събития.Виждаш добре сложена Жена след време ужасен вид.Освиенциум.За да се възтанови са нужни премахване на причината.Маха причината хората...събитията...и всичко си идва на мястото.Жената си става в прекрасен вид.Много често се вгеждаме в човека който нещл не му е в ред,без да търсим причината довела до това му състояние и този вид.Не човека е болен психар лош негативен и прочие.Някой и нещо му причинява това.Външен фактор...хора...събития.
5
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Така спира недоволството.Няма проблем, няма и недоволство.Има проблем има притеснения.Като се Премахнат хората,които създават притесненията изчезват притесненията появява се спокойствието и с него удоволствието.Нещата са извън тях!!!
4
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако премахнеш известни хора от живота си автоматически им изчезват причините извън тях! Хората причиняват събитията.
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Разбира се,че причините са извън тях!
2
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако живота им е поредица от кофти събития.Това обеснява всичко.По-добре в един моменда излеят душата си.Отколкото да таят.Това мъчи и разболява.Така ще се освободят от миналото си.Ще забравят и ще преоткрият настоящето.Ще мислят за бъдещето.Ще си поставят цели.Как иначе.Който може изслушва,който не може да не го прави.Не може просто,така да напишеш тази статия,без да вложиш грам мисъл в нея.
1
9
 
9
 
! Отговори
Пеликан с птичи гри преди 9 години
Такъв е завистливият човек. Много точно е описан в статията!