Какво е да имате връзка с мъж Риби

Кои са храктеристиките на представителите на тази зодия
28 яну 2015 07:32, Теодора Драгоева
28
Какво е да имате връзка с мъж Риби
Адам Лавин; Снимка: Out

В живота ви се е появил мъж със зодия Риби? Вероятно се питате какво трябва да очаквате от него. Разбира се, хората не бива да бъдат съдени само по техния зодиакален знак, но едва ли някой може да отрече, че зодията играе важна роля във формирането на характера на всеки човек.

На първо място, от Рибите трябва да очаквате милосърдие, адаптивност, умение да приемат позицията на другия, както и развита фантазия. По отношение на отрицателните характеристики бъдете готови за свръхчувствителност, нерешителност, мързел и понякога склонност за самосъжаление.

Трябва да знаете, че личността на Рибите трудно може да бъде формулирана. Мъжът с тази зодия е мистериозен и неуловим. Той се повлиява от заобикалящата го среда, както и е много състрадателен. По тази причина представителите на зодията са по-склонни да чувстват болката на хората около себе си.

Друго характерно за Рибите е, че когато човек от този зодиакален знак е щастлив, на него му личи много. Обратното също е вярно – ако мъж Риби се чувства тъжен, той дори може да изпадне в голяма депресия. Ето и нещо интересно – представителите на тази зодия имат интуитивни и психически способности повече от всички други зодиакални знаци.

Мъжете Риби се страхуват от отхвърлянето и се опитват да се отнасят с хората така, както биха желали да се отнасят с тях. Често не могат да отказват от страх да не наранят чуждите чувства. Рибите обичат да бъдат с хора, които отключват техните емоции, защото самите те са много емоционални и имат нужда да го показват.

Любовни отношения с мъж Риби:

Той е изключително добър, романтичен и чувствителен. Така че, ако сте от жените, които искат да имат достатъчно чувствителен мъж до себе си, Рибите определено са добър избор. Проблемът при повечето представители на тази зодия е, че имат нереална представа за любовта. Парадоксално, но мъжът Риби се нуждае от жена, която да го държи здраво стъпил на земята, а не романтичка като него. Добре е дори половинката на мъжа с тази зодия да може да доминира, но умело. Рибите имат нужда да получават чувствителност, щедрост и състрадание.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още по темата: зодиярибичувствителен
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
4
 
! Отговори
Саша преди 7 години
Това е може би най-сексуалната зодия. Мъжете рибите са умни,височки,с много големи п*ниси.Значи пригответе се за много здрав секс.Голяма фурия в леглото,ще поиска всичко и ще си го вземе.Дупе да ви е яко. Не обичат да им отказват това-онова,просто ще се разсърдят и ще се обърнат.Ако искате да задържите такъв човек до себе си,трябва да сте с тази нагласа,да бъдете леко к*рва в леглото.Те обичат това. Нямат задръжки,малко извратени са.Харесват по-опитни партньорки.Ще ви разпорят по всички дупки.
26
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Само да не е ревнив,като някой Скорпион.Като чета не е толко лош.Дори е готин.Ще си го нося ,през рамо.
25
3
 
3
 
! Отговори
варвайте ми на 100% преди 9 години
за написаното в коментар 25 ("Възпитан и отговорен е").Имах гадже "Риби", три години бяхме заедно.Беше и хубав на всичко отгоре.Разделих се с него, защото беше ясно, че е крайно време да пораснем, а той предпочиташе да си живее като тийнейджър, дори след като взе диплома и стана инженер. Не обвинявам майка му - тя искаше да се оженим, искаше внуци. И той нямаше нищо против, но само щом майката му повиши тон (и то с право), отива уж в кухнята, а всъщност бяга от апартамента. И мързелив, мързелив
24
0
 
5
 
! Отговори
Възпитан и отговорен преди 9 години
е, ако е излязъл с теб, няма да ти обърне гръб заради друга, нито ще те зареже да се прибираш сама (но, докато те изпраща, ще мрънка, че е много уморен).Щедър домакин. Има ли гости - води ги в кухнята, отваря хладилника и пита кой какво си избира.Обича да бъде глезен и да му правят комплименти. Радва се на всеки жест на внимание.Мързелив е, но е умен и докато учи, лесно изкарва високи оценки.В секса предпочита жената да свърши цялата работа.При конфликт гледа да се изсули като мокра връв.
23
0
 
2
 
! Отговори
1000 преди 9 години
С други думи, ти ги жалиш, а те си те работят...
22
3
 
0
 
! Отговори
=== преди 9 години
не знам, всеки със зодията и толерантността си, но аз с такова мълчаливо потайно с поглед на човек, който всеки момент е способен да ми извади сливиците или да ме изкорми не желая да общувам или живея. От опит пиша. Предполагам доста убийци са от тази зодия.
21
3
 
4
 
! Отговори
1000 преди 9 години
Всичко това е вярно, както е вярно че използват интуицията си изключително рационално и егоистично - абсолютни манипулатори! Опитът ми показва, че тези мъже са най-големите лъжци, лъжат по навик, за всичко, просто реалността и фантазиата им толкова се преплитат, че самите те не се усещат кое е истина,факт, и кое е само в тяхното въображение. И страшно изневеряват! Понеже са супер интуитивни манипулатори някакси винаги успяват да впрегнат околните да им вършат цялата работа, без да се усетят..
20
1
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Женена съм от доста години за мъж риби.Много е привързан към семейството си,отговорен.И страшно приказлив,като започне да говори,говори,говори и главата ме заболява,по цял ден говори.Е едва ли е само от зодията.
19
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не може постоянно да говориш.Човек,понякога има нужда и понякога да помълчи.Ако по цял ден му се налага да говори.Доста си е уморително.Това не означава,че са скука.
18
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мълчи защото се притеснява.На някои хора им трябва време да се отпуснат за да проведат нормален разговор.Понякога,дори самите ние не знаем,защо пред определени хора ставаме изключително притеснени.Затворени в себе си.Това чувство ти идва с гръм и трясък и не можеш да рейгираш за момента.По-силно е от нас,колкото и неудобно да ни става понякога.Притеснението е голям проблем!Едни не говорят,други въздух не могат да поемат сякаш някой ги е хванал за гушата.И не могат да преглътнат.
17
3
 
1
 
! Отговори
Вуте преди 9 години
Лелеее... какво описание... пък като се сетя , че Реджеб Тайип Ердоган е зодия Риби... нещо хич не се връзва... Такова ни мамата тоя... на свършване сме...Подчини целия регион , че и с кого ли не...Пък като гледам жените вТурция как тръгнаха забрадени...Бая мекушав мъж... нема що...
16
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Двама мъже представители на водата,а от два различни свята.
15
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А мъж Рак.Ще те надкрещи и никога няма да ти даде думата.Колкото мъжа Риба е притеснителна,толкова мъжа Рак е надут и със страшно самочувствие.Хич не ми трябва толкова отворен мъж.Крщяш и компетентен по всички въпроси.Освен това никога няма да имате възможност с мъж Рак да кажете,каквото и да било.Двама представители на Водата,а колко са различни всъщност.
14
5
 
1
 
! Отговори
=== преди 9 години
14, едва ли ще има някаква разлика между това дали си си сложила мъж риби на гърдата или дете. И двете ще млъкнат моменталически. След няколко часа може да повториш процедурата и докато знаеш защо бебето не говори много много,което е очевидно, то при мъжете риби отговор няма. Мълчат като пукали. Аз такъв не мога да го трая. Баш като куче или котка. Типичен домашен любимец. Няма човешка реч там.
13
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не пише,че обичат да ги дундуркат.Една бойна цица би свършила цялата работа от дундуркането.
12
8
 
3
 
! Отговори
=== преди 9 години
Не са лоши. Просто за жени, които обичат да живеят в мълчание и да си изграждат илюзии за истината, която рибокът никога няма да си отвори устата и да ви заяви. Ще ви гледа, ще ви се пули, ще ви диша, а вие, жени, ще си въобразявате, че това е тооооолкоооова романтично. Скука до край! Дундуркането е любимото им! Дайте им да ги дундуркате и сте неговата любов, макар, че това не е сигурно...хахаха
11
10
 
2
 
! Отговори
=== преди 9 години
Срещнете ли някой, който мълчи като току що изпуснал се нетактично, гледа и мига като теле, не може да измучи и една дума, може да си въобразите, че е много чувствителен, гениален и емоционален, заради това мълчание, ама едва ли. Мълчи като риба. Едва ли има друга зодия, която да е толкова скучна. Иначе да - идеални са да ги съжаляваш. Ако има съжалителни жени, моля дами, вземете си някоя рибка мъж."Често не могат да отказват от страх да не наранят чуждите чувства." - Типичната мъжка ?утка.
10
0
 
4
 
! Отговори
СВОБОДЕН РИБОК преди 9 години
ДА ДАВАМ ЛИ ТЕЛЕФОН
9
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Точно такъв мъж ми трябва.Омръзна ми от безчувствени и наранени скотовъди.
8
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хм...щом са такива да взема си хвана мъж Риби,тогава.