Недоизказаните фрази, които ТЯ би искала да каже на бившия си

Стига само да имаше тази възможност
89
Недоизказаните фрази, които ТЯ би искала да каже на бившия си
Снимка: outnow.ch

След всяка раздяла или развод между партньорите остава нещо недоизказано. Именно за това повечето наранени хора започват да си фантазират какво е трябвало да кажат на човека, който е разбил сърцето им.

Разбира се, това често си остава една фантазия и малцина дръзват да се свържат с бившия си, за да му кажат наистина какво мислят за него.

Ако обаче можеха, те щяха да кажат на екс половинката си следните 15 неща:

1. "Прощавам ти, че се опита да смажеш духа ми. Знам, че просто си се чувствал зле за себе си в този момент и за това си си го изкарвал на мен."

2. "Всъщност научих много неща от нашата връзка и от теб самия. За съжаление повечето неща, които научих, ще си останат мой лош опит, от който се надявам да се поуча."

3. "Връзката ни беше нещо страхотно в живота ми, но сега ми е много по-добре. Известно време след раздялата ни бяха самотна, но сега наистина съм щастлива. Чак сега с новия си любим разбрах какво е близост! Трябваше да се разделим няколко години по-рано!"

4. "Най-накрая разбрах какво е хубав секс. Добре, че се разделихме!"
 

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
0
 
! Отговори
=== преди 9 години
31, да, усетих се. Забравям къде се намирам.
18
0
 
0
 
! Отговори
=== преди 9 години
Извинявам се, малко се отнесох, забравям, че съм в животинското царство. Затриваш хората като парцали от живота си, все едно никога не ги е имало. Така се прави. Промиваш си мозъка, спиш спокойно, на никой нищо не дължиш, псуваш ги, казваш им, че те са си виновни и си чист. Точно така се прави.
17
0
 
0
 
! Отговори
=== преди 9 години
"Ако е скоро раздялата пак не трябва да им се дава възможност да казват каквото и да било"!!! Покъртително! Ти знаеш ли как се разделят двама души, да не напиша две души, че ще стане много ...неживотинско, възвишено и съответно неразбираемо... та знаеш ли как се разделят и прощават две души. Ще ти напиша. Представи си смъртно легло, очи, които се гледат, така! Така се разделят две души. Ти ми пишеш, че трябвало двама души да НЕ СИ ГОВОРЯТ и времето и разстоянието ще лекувало!? Смелост трябва!
16
0
 
0
 
! Отговори
=== преди 9 години
27, абе нали зарязаният трябва да продължи напред! Ааааа, разбирам мисълта ти...хвърли го в някоя маза, на тъмно така, затвори прозорците, залости вратата и чакай да му мине, щот рииийш ли, този ключарят отвън САКЪН да не отнесе някой словен тупаник, какъвто са примерите от статията! Ама сакън да не го нараним мълчаливия гъс!!!
15
0
 
0
 
! Отговори
=== преди 9 години
Затова такива трябва да ги гърмиш преди да са насочили гнилата си ръка, за да те застрелят... Просто предварително ги предизвикваш, слагаш ги до стената, вадиш ги от удобното им състояние, в което си мислят, че владеят света и са център, а не *** периферия и ги виждаш какви тъжни страхливи същества са. И те се сгърчват и придобиват истинската си форма. Елементали.
14
0
 
0
 
! Отговори
=== преди 9 години
Времето, не лекува загубата от смърт на човек, който си обичал. ОБИЧАЛ. Само, ако си обичал. Ако не си обичал всичко се лекува. Лекува Истината. А истината за умрелите я разбираш като пукнеш или ако си щастливец на сън. Истината от живите ***, които не могат да кажат две думи на кръст и да се ЗАЯВЯТ като живи, честни, истинни хора, там истината не лекува. Там истината гние, защото конкретиката липсва. И смърди. Ще ти каже някой, че не те обича вече без конкретика? Това е смърт! От упор!
13
0
 
0
 
! Отговори
=== преди 9 години
Кое лекува времето? Не обичането или приемането на чисто човешкото отношение отсреща и смелостта някой да ти даде КОНКРЕТНА ПРИЧИНА какво значи това: "не ти обичам ВЕЧЕ? ВЕЧЕ?" Забравих... - лъгах, че някога изобщо нещо съм изпитвал.- *е ми се, а за мен е*то е равно на обичане. Е, вече не ми се , затова не те обичам вече.Колко да е трудно да си честен?! Колко!?
12
0
 
0
 
! Отговори
=== преди 9 години
20, думата, думата не ми харесва. Като изпитваш необичане, винаги можеш да дадеш конкретна причина. Тъпо е, да казваш НЕ ТЕ ОБИЧАМ ВЕЧЕ, вместо:- не ме привличаш вече физически- твърде много ме дразни присъствието ти- напрягаш ме и нямам нито миг желание да бъда с теб, около теб- безотговорен си- думите ти са неподплатени с действия- не мога да простя изневерите ти- готвиш отвратително- мизерна си- хигиената ти е ужасна- грозна си- товариш меЕлементарно е! Елементарно!
11
0
 
1
 
! Отговори
=== преди 9 години
затова по-добре да НЕ го казваш.
10
1
 
0
 
! Отговори
=== преди 9 години
"Не те Обичам вече." - това, ако го кажеш, значи никога не си обичал. Ако си обичал някога някого, не може да спреш на 100 процента да го обичаш, затова по-добре да го казваш, защото това признание означава, че никога не си го обичал. Защо ли? Защото, ако си го обичал, значи си обичал и себе си тогава, когато си обичал този човек. Ако не го обичаш вече, означава, че си спрял да обичаш и себе си, такъв какъвто си бил тогава. А може пък изобщо да не си се обичал, значи не си обичал и другия.
9
0
 
0
 
! Отговори
=== преди 9 години
"Важното е да се намерите". Това като го прочетох се сетих за тази статия вчера пак тук Знаци, че сте намерили идеалния мъж. Е, намирате се й кво?! Как завършва всичко?! В масовата част. Съвсем реално, оптимистично, розово? да, даааааа..... освен да се претопят в черното като две розови точки и да изчезнат нищо друго не се случва. Е, в някоя залюпена гора, където Адам гризал ябълката може и да е имало нещо за отбелязване, ама днес, ...добре, че все още има гори, че да помним рая...пфъ!
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ааа на мен си ми харесва да съм розовоглед ;)Което не значи че не съм реалист.Оптимизма ме държи в добро настроение и ми помага да бъда щастлив доколкото мога.Черногледството обратно-нищо хубаво няма в него.Само лошо.Които водят до ярост ,тъга последващи злини и пак .Ти какъв живот искаш? "розов" или "черен"Освен това не мисля че хората са само използвачи и сексмашини.Е има и такива де но повечето от тях са доста .. бързо омръзват.Има много добри хора на тоя свят.Важното е да се намерите :)
7
0
 
0
 
! Отговори
=== преди 9 години
И не, не че това, за което намекваш, че е отвъд "хралупите" не съществува. Съществува, ама къде го виждаш? В приказките и то там е описано некачествено, във филмите и в някой жив случай от забутана китайска провинция. Огледай се! Добре се огледай, ама си измий намазаните с розова вакса очи! Няма го! Всички са разумни пресметливи животни или инстинктивно действащи твари подвластни основно да задоволяват стомасите, половите си органи и да се размножат, че да се...осмислят.
6
0
 
1
 
! Отговори
=== преди 9 години
12, да освен като хралупи ги възприемат и като готвачки техни или в случая, който описваш като украшения и играчки, с които са се хвалят. Като какво друго може да възприеме един мъж една жена? О да, като касичка. Има и такива. Я ме светни, за какво друго, че ми писна от алабаламурници и наивници. В момента, в който си въобразиш, че този или тази отсреща ти е нещо друго освен животно и си въобразиш, че си нещо повече от животно си БУКВАЛНО ***?ан. Отвсякъде. Въпрос на време е да цъфне.
5
1
 
3
 
! Отговори
ой тигре тигре преди 9 години
До ===Не всички възприемат жените като хралупи.Ироничното е ,че мачовците които възприемат жената като нова хралупа,свежо месо,младо ярешко,и тн не особено привлекателни предмети се радват на голям женски интерес.Особено ако изглежда да имат пари.Става нещо като изразът "аз не искам да вярвам ,че те са животни ,но те настояват ,че са..."
4
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аха, значи от всичко написано се разбира следното: тя иска да й се даде възможността да го унизи. Да му каже, че е гаден диктатор, отдаден на това да я мачка, не е бил за нея, сексът с него бил лош и т.н. Браво Теодора! Ми що е била с него???
3
4
 
16
 
! Отговори
16-то нещо заКазване преди 9 години
16. Благодаря ти затова, че аз, която преди време влязох в нашата връзка гола като пушка, сега излизам от нея като добре осигурена дама! Нали съдът даде на мен жилището, което ти получи от родителите си? Нали по право ми принадлежат половината от парите, които ти с толкова труд печелеше в чужбина, докато аз тук си развявах байрака?Ха върви си сега със здраве, да напечелиш пак, та да има какво да отмъкне онази, с която ще ме заместиш!
2
2
 
9
 
! Отговори
Сандо преди 9 години
последната моя бивша нищо не ми каза, само пуфтеще по телефона като я отстрелях ... чудно ми е къде ли ме е наредили по тия фрази ;)
1
2
 
7
 
! Отговори
АмстерДамо преди 9 години
Бившият на моята приятелка дълго време я притесняваше с писма(хартиени), защото го беше блокирала/игнорирала навсякъде в интернет. Накрая му написа доста дълъг отговор, който може да се резюмира с точки 3 и 4 :)