Какво издава годежният пръстен за връзката ви

Пръстен с цветен камък или диамант?
6
Какво издава годежният пръстен за връзката ви
Снимка: Reuters

В колекцията от бижута имаме красиви пръстени, но сякаш никой не е достатъчно специален, за да се задържи дълго време на безименния пръст. Моментът, в който отваряме малката кадифена кутийка и го виждаме в целия му блясък, е онзи, в който разбираме, че любимият ни човек иска да се свърже с нас завинаги. 

Годежните пръстени могат да бъдат толкова различни – малки или по-масивни, с диамант, сапфир или рубин, да са от бяло злато, платина или сребро, да струват хиляди или да бъдат такива, с чиято цена да се измери цената на връзката. 

Тук сме събрали няколко зашеметяващи годежни пръстена. Разгледайте ги и вижте дали приличат на вашия. Ако да, прочетете какво показват за вас и връзката ви. 

Пръстен, чийто камък е голям и във формата на овал

Вашият стил: Вие сте на върха!
Вашите отношения: Ведно с партньора си сте много повече, отколкото поотделно.
Вашата сватба: Сватбата, която планирате, ще бъде изключително цветна и нито един детайл няма да бъде пренебрегнат. 

Пръстен с цветен камък

Вашият стил: Нетрадиционен, харесвате различното и винаги се стремите да изпъкнете на фона на останалите.
Вашите отношения: Всеки от вас има свои цели, които следва, както и интересни занимания и хобита. Въпреки свободата, която сте си дали, най-добре прекараното време за вас е това, в което сте заедно. 

Вашата сватба: Искате да държи гостите в неведение, когато става дума за вашата сватба. Единственото нещо, което искате те да знаят, е, че тя ще бъде напълно различна и специална от това, което те са виждали до момента.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
4
 
! Отговори
Елена преди 9 години
Няма никакво значение какъв е пръстена с вида на връзката ви! Когато съпругът ми ми предложи се почуствах най-специалната жена на света без дори да съм погледнала пръстена. В този момент, поне според мен, жената трябва да погледне любовта в очите на мъжа си, а не размера или качеството на пръстена.
4
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кви диаманти, кви пет лева? Повечето мъже вече не предлагат брак от страх жената да не им вземе всичко след развода. Вече се живее на семейни начала.
3
1
 
6
 
! Отговори
Уфф преди 9 години
журналята кърти направо.***,знаете ли,че висококачествените цветни камъни понякога многократно надвишават по стойност белите? 0.10 карата прилично качество розов диамант надвишава многократно по стойност 0.5 каратов топ качество бял....диамантите са изцяло маркетингов продукт и е нещо за избиване на комплекси.Пък човека с милионите..много филми си гледал братле.Че има камъни за милиони има...но цените буквално им почват от 20 лева :).Така че с едни 500 лв.можете да си купите приличен камък
2
4
 
3
 
! Отговори
Flex преди 9 години
Не са толкова скъпи диамантите, пръстен с диамант се намира за 50к$. Не, че е малко де, ама все пак. Знам, защото един хамериканец дойде на гости и му откраднаха диамантения пръстен на жена му :D
1
5
 
2
 
! Отговори
ентусиасти преди 9 години
Пръстен с диамант?Кефите ме един диамант струва 10-20 милиона.Кои от бг богаташите е подарил пръстенче за 20 милиона на жена си ?Нали от мъка няма да може да спи,а може и да си го вземе да си го носи сам.Все пак държим уверено световният рекорд за убийство за най-ниска сума пари... 20 стотинки.. Нацяло.