Лъжата в романтичните филми

За любовта, романтиката и заблудата
9
Лъжата в романтичните филми
Снимка: Outnow.ch

 В най-романтичния месец всичко около нас е розово, красиво и необикновено. Свещи, подаръци, романтична музика... и филми. Романтичните ленти, които може да гледаме до безкрай и да вярваме в лъжите, които се опитват да ни предадат.

Колко пъти сте виждали в себе си някоя от героините на „Сексът и градът“ и колко пъти повярвахте, че някъде там ви чака един тузар? 

А може би бяхте Бриджит Джоунс, която среща любовта по необикновен начин. Стига! Никога няма да се откажем от романтичните филми, но трябва да се откажем от лъжата в тях. Вижте 5 любими филма за любовта и техните лъжи. 

„Хубава жена“ 

Лъжата: Изчакайте принца, идеалния мъж, който ще ви спаси. Имало едно време една красива жена с руса перука, която криеше красивите й коси, в голям град, в който късметът я прегърна. Тогава тя срещна него – принца и всичко се разви като в приказка. 

Истината: Спасете се сама! Няма принцове на бели коне, няма идеални мъже, но има истински мъже. Ако имате късмета да срещнете мъжа, за когото мечтаете, и той да се влюби във вас, ще бъдете щастливи. Но не чакайте.
Животът понякога забавя положителни събития или провокира сами да ги открием. Затова прегърнете всеки един ден с усмивка, възползвайте се от възможностите, които ви предлага. Когато най-малко очаквате, любовта ще ви покори. 

„Тетрадката“ 

Лъжата: Истинският мъж ще те чака, докато ти целуваш друг. 

Истината: Ако обичаш някого, бъди лоялен! Нереалистично и егоистично е да очакваш някой да пази любовта си към теб, докато ти се забавляваш. Любовта се печели трудно и се губи за миг. Не позволявайте на гордостта да застане на пътя на истинската любов и не забравяйте за лоялността към партньора.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
4
 
! Отговори
Сър Пичук преди 9 години
Не знам друго, ама баш те тия романтични филми на колко пичове са донесли не съвсем романтични разклонения по главите...
6
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Някой филми са по истински случай , като Тетрадката . На някой им се случва да изберат точния човек !Много филми обаче са нереалистични ...
5
1
 
3
 
! Отговори
=== преди 9 години
5, и кво? Изскачат ли от кофите пременени в дрипи свестни каки? Мда....и това е една реална приказка, ама върви обяснявай на фантазьорите кое как е било...никой няма да повярва..хахаха
4
2
 
2
 
! Отговори
УБЕДЕН СЕКСИСТ преди 9 години
До ===Здраво "лелче", ако им нещо прощавай!С тебе поне не е скучно. Спокойно не спадаш, към 98%-та!
3
0
 
10
 
! Отговори
еа преди 9 години
"Колко пъти сте виждали в себе си някоя от героините на Сексът и градът"Опазил ме бог.. но уей.Между другото този сайт има някаква много интересна обсесия със "Сексът и градът". :) Малко е стар този сериал де.
2
9
 
5
 
! Отговори
=== преди 9 години
Не знам кой гъска кой ***, ама няма майтап - с човека, за който съм принцеса гледах Тетрадката и беше едно от най-емоционалните ми изживявания. И не го изгледахме...честно казано. Просто продължихме с друго. Дреме ми за великите ви статии! Овцииии и кози блейте! Понякога съм супер негативна и скапана от реалността, но фактите не мога да ги отрека. На който му е писано, му е писано! Който го заслужава, го заслужава. Тези филми са правени за такива като мен! Виии си блеееейте!
1
1
 
13
 
! Отговори
УБЕДЕН СЕКСИСТ преди 9 години
Само тези, които са податливи- т.е.око 98% от "гъските" и "патките"!