Защо двойките е добре да тренират заедно?

Те засилват синхронизацията и страстта във връзката.
2
Защо двойките е добре да тренират заедно?
Снимка: photl.com

Двойките прекарват много време заедно. Заедно извършвате много дейности, повечето от които все в легнало положение. Не говорим само за секса, гледането на филм, излегнати на дивана също се числи към тези дейности, както и храненето, седнали около масата. 

Защо да не започнете да правите нещо конструктивно заедно, което да поддържа тялото ви в добра форма? Бихте могли да тренирате заедно като двойка и това и ма своите неоспорими плюсове. 

Има редица физически и емоционални ползи от тренировките с половинката ви. Те засилват синхронизацията, страстта и подкрепящия дух във връзката. 

Ще се убедите сами как връзката ви ще придобие нов тласък, след като ендорфините залеят телата ви след тренировка. Тези хормони не само ще ви ободрят и ще повдигнат настроението ви, но и ще заздравят връзката ви, все пак са хормони на щастието. 

Защо е добре да тренирате заедно? 

Оставате мотивирани 

Хората сме склонни да губим ентусиазма и мотивацията си за тренировка, ако тренираме сами. Съвсем различно е, когато половинката ни е до нас. Когато се чувствате мързеливи и демотивирани, вашият партньор може да даде тласък на желанието за тренировка. 

Изследванията показват, че съвместната тренировка увеличава ефективността, успеха в намаляването на теглото и постигането на поставените цели.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: спортсекслюбоввръзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ами то само това им е в главите на нежната половина на населението. Нека после да ми обясняват как само мъжете били мислели само за секс.
1
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Уж за тренировки ще си говорим, а накрая статията в Ъз-жинътъ пак го изби на секс...