Какви качества трябва да притежава той?

За да впечатли една жена
Обновена: 6 фев 2015 22:37 | 6 фев 2015 22:21, Михаела Лазарова
13
Какви качества трябва да притежава той?
Снимка: Outnow.ch

Кое е първото нещо, което забелязваме в един мъж? Косата, стила на обличане, усмивката... Зад привлекателната външност винаги прозират определени качества или тяхната липса. 

Когато сме на 20, желанията ни водят към един тип мъже. С годините разбираме, че се нуждаем от определени качества, за да можем да кажем, че един мъж ни е впечатлил. Ето някои от тях. 

Честност 

Качество, което отличава момчетата от мъжете. Непорасналите мъже в началото на връзката са чаровници и често използват евтини трикове, за да впечатлят жената. Скоро след като са успели да я впечатлят, под фалшивата маска лъсва образът на женкаря, нарциса и лъжеца. 

Истинският мъж поставя картите на масата от самото начало. Той не само предлага честност, но и изисква да я получи. 

Интелигентност 

Остър ум – това е секси. Високото IQ, критичното мислене, неутолимата жажда за знания и себеизразяване, действат като магнит на жените. За истинските жени няма значение толкова външната обвивка на мъжа или неговото материално положение, ако той не може да я изкуши с ума си. 

Сексуална увереност 

Това качество няма нищо общо с размера на мъжествеността. Сексуалната увереност е набор от качества, като способността да създава специална атмосфера, способността да „чете“ емоциите и движението на тялото на партньорката си, да проявява чувственост, да споделя своите желания, но и да се стреми да разгадае и нейните.

Чувството за хумор 

За жените е невъзможно да бъдат впечатлени от мъж, който няма чувство за хумор и не ги кара да се усмихват. Интелигентността и чувството за хумор са сходни. Умните мъже са склонни да забелязват хумора във всяка ситуация. Качеството му също е от решаващо значение.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: връзкалюбовромантика
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
кали преди 9 години
Мъжът трябва да е природно интелигентен и добър човек !!! Трябва да е работохолик !!! Да е добър баща !!! Да е красив и великодушен !!! Народен човек !!!
8
4
 
0
 
! Отговори
Хотелиер преди 9 години
Пари, пари, пари и пак пари, всичко друго е все едно на жените.
7
2
 
1
 
! Отговори
Hahaha преди 9 години
Za Bg otgovora e: Natrapchiv s povedenieto si na *** selski paraliq (inache v zaemi) s N-ti vnos avtomobil, ama na boq vaji!:))) Paak li se sravnqvate s horata po sveta. E ne e taka pri vas!
6
3
 
4
 
! Отговори
бляххх преди 9 години
ЕМи добре, но защо след като отговарям на 100% от споменатото горе, не се получава с женичките... това са илюзии , българката отдавна не я вълнуват подобни...трябва да е паралия мъжа! Това е от съществено значение!!!
5
0
 
1
 
! Отговори
ЛИЛИ преди 9 години
ЗНАЧИ КАТО КОКО ДИНЕВ
4
1
 
4
 
! Отговори
Една жена преди 9 години
И къде мога да си намеря такъв мъж? Поне като пишете давайте и малко повече информация, къде виреят такива екземпляри.
3
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Та за Путин, защото стана дума. Путин просто има разминаване на чакра с тяло. Поражда дисконфорт. Освен това, длъжността която изпълнява, му коства свръх усилия, не е по силите му и изпада в агресивни състояния, вредни за всички. Познато ми е. Не е за него тази работа. Не е за него, тази лъжица. Много са му дините, под мишниците.
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
С всичко, в написаното, съм съгласен, но от памти века женита са искали мъж който е работен. Има занаят. Определени знания и умения, с които да изхранва семейството. Ако е работен, донася, но не изнася, от семейството, дори може да е пияница и коцкар.
1
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
money