Кои женски качества са най-недооценени

Вижте топ 7
33
Кои женски качества са най-недооценени
Снимка: outnow.ch

Когато става дума за атрактивни качества при жените, всеки мъж може да предложи различен списък. Законите на привличането понякога са доста сложни и многопластови.

Когато става въпрос за определяне на това дали една жена е привлекателна, първото, което се гледа в нея, е външният ѝ вид. Много от жените със сигурност чувстват натиск да изпъкват до половинката си, а не хората да се питат: „Как този хубав мъж се е хванал с тази обикновена жена?“

Но визията не е всичко. Много представители на силния пол се влюбват в обикновени момичета, които обаче имат куп други качества, които са в категорията „атрактивни“.

А ето и 7-те най-недооценени дамски качества, които много мъже пренебрегват в началото, но впоследствие разбират, че те имат голяма стойност:

1. Жена, която да може внимателно да изслушва

Мъжете не обичат жени, които говорят като латерни и обикновено се интересуват само от своите си неща и дела. Те искат приятелка/жена, която да има поне желанието да влезе в положението на партньора си, да му задава въпроси и да се опитва да разбере позицията му във всяка една ситуация.

2. Жена, която да притежава грация

Красотата не се крие само в чертите и фигурата на една жена, а най-вече в нейното излъчване и поведение. Ако тя не е фина и елегантна, ако не притежава такт и грация, а се държи грубо, нахално, нескопосано и т. н., тя някак не прилича на дама и мъжете започват да я намират за отблъскваща.

3. Жена, която умее да съчувства

Състраданието е благодат. Всеки мъж има нужда от жена, която да може да отвори сетивата и сърцето си за неговите нужди, чувства и емоции. Жените, които имат големи сърца, обикновено влизат в графата много атрактивни.
 

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
С една дума, ние трябва да сме всичко - и двигателят, и солта и живота, обаче той е господарят, който каквото каже, то става.
17
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ок.Няма да споря.
16
0
 
0
 
! Отговори
=== преди 9 години
До 26На място, в което всички, ако не си се регистрирал или умишлено и доброжелателно не сложиш някакъв знак, за да се обозначиш, че пишеш ти, ...на място, на което коментари се трият и директно обръщения като "До 26" губят смисъл, ако се изтрият два коментара под моя... не може да ми обяснявате, че "говоря на хаос и че съм се объркала". Наясно със себе си.
15
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 23И грешиш форумците.Говориш с различни хора.Искаш да кажеш на някого друг нещо,но го казваш на мен.Какво ще кажеш да се разбереш със себе си.Да си наясно,какво искаш да кажеш на дадения човек от форума.И тогава да излагаш мисли хаос.Говориш с форумци на хаос.И ти вече се обърка,кой кой е.
14
0
 
0
 
! Отговори
=== преди 9 години
23 коментар не е за 21, а за 19.
13
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Заяждаш се с мен! А не мога да ти падна на нивото и да ти поддържам, тона.Чети ме, както желаеш.Разбирай ме, както ти е угодно.Всеки има право на мнение.
12
0
 
0
 
! Отговори
=== преди 9 години
21, или идваш и пишеш нещо или идваш и не пишеш нищо. Половинчатото: "Абе исках да напиша нещо, ама написах едно нищо, защото това и онова...." - няма да накара нито мен да се почувствам като част от "и....ти"-те писали под теб, нито ще ...направиш масаж на очите на четящия отегчен днес.бгееец...по какъвто и да е начин с умнотията или тъпотията, която си възнамерявал/а да споделиш.
11
0
 
0
 
! Отговори
=== преди 9 години
до 23,Хубави думички, но боя се, абсолютно непрактични. Кажи му го това на някой мъж и ще каже: "Да, ВЪТРЕ СЪМ, покривам критериите!" След което ако се случи нещо между Вас, след време той може да продължи да твърди, че е такъв, а ти въобще да не можеш да го вкараш в нито една от тези категориики. За тази цел, по-практично:1. Да хвърля ***, без да чака жената винаги да го прави.2. Да може да си сготви поне едни яйца.3. Като прави секс да не гледа само собственото си удоволствие.
10
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 22Как няма да се изкажеш.Искаш мъж с качества и достойнства.А именно:-Човечен-Разбран-Мил-Любящ-Съпричастен-Отзичив-Всеотдаен-Верен-Честен-Приятел-Любовник-Добър по душа
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ауууу....как ,така ще искаш?Сега ще те обвинят в недоносче.Нямаш право на желания.След,това като спреш да желаеш,мечтаеш и да преследваш целите си ще те изкарат пенсионерка.Последващо Жена в дълбока депресия.Така,че внимавай пред кой Искаш.Знаеш ли,кой как ти тълкува думите и изреченията.Ако попаднеш на човек освидетелстван с видни ментални увреждания не се учудвай.Той се мисли за Гений!Ако излезнеш от неговата рамка,той за какво се мисли.А именно Гений си навличаш неприятности.
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Щях да напиша какво мисля, ама като видях какви и...ти са писали преди мен и се отказах. Няма смисъл!
7
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
АЙДЕ СЕГА ЕДНА СТАТИЯ КАКВИ МЪЖЕ ИСКАТ ЖЕНИТЕ....ЗАЩО САМО МЪЖЕТЕ ДА ИСКАТ,НИЕ СЪЩО ИСКАМЕ !
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това,което пише за Жената.Тя тази ,както е описана хич не е обикновенна.Дори напротив! Тя е необикновенна! Уникална!Определено,този мъж не е с нея заради "сините и очи и плиткия и мозък."Определено е Жена с качества достойна за уважение,обичане и разбиране.Явно има и още нещо,но това го знае само Мъжа,който е с нея.
5
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
15, 16 май се напи.
4
3
 
7
 
! Отговори
до 10 преди 9 години
Драга ===, айде стига си се пенявила. *** си разрешавай проблемите с мъжете при психоаналитик, вместо да ги развяваш по форумите и да се овайкваш, че само съжаление будиш.
3
0
 
11
 
! Отговори
Достамъже оценяват преди 9 години
точно тези качества.Но ако вие сте жена с подобни качества, не мислете, че те изцяло могат да компенсират липсата на привлекателна външност. Не казвам, че всяка жена трябва да има идеални пропорции и маркови дрехи. Искам да кажа, че всяка трябва да се грижи за външността си и да не се занемарява. У всяка жена има физически качества, които могат да привлекат един мъж и тези качества са важни!За се вгледат в теб и да преценят характера ти, първо трябва да те харесат физически! Такъв е мъжът.
2
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Най недооценени са математичките дето знаят корен квадратен от 978 делено на 5 колко е?Мамко за грозни ама и баба мойе да е*е красиви жени !И да го лапат заедно с макарите!!!
1
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Качества - да го *** до дъно !Да дава в дупето!Да е готова на секс по всяко време !Да застава на челна стойка след секс и да ходи на въже !