Какво трябва да направите, преди да се омъжите?

Научете се как да сте сами, без да сте самотни
12
Какво трябва да направите, преди да се омъжите?
Снимка: Outnow.ch

Много жени се фокусират върху мечтаната сватба, мечтания принц на бял кон, който ще направи живота им приказен и така забравят реалността. Забравят и себе си и какво наистина искат те. 

Често всички ние забравяме, че сме важни сами за себе си и пренебрегваме наистина важните неща, които трябва да направим, преди да се омъжим. Вижте кои са те, за да разберете защо трябва да сте щастливи първо със себе си, а след това с когото и да било! 

Отидете на сляпа среща 

Това е просто едно от онези неща, които всяка жена трябва да опита, поне веднъж! Ей така, заради тръпката! И не го приемайте като отчаян акт, а като забавление. 

Разберете какво ви възбужда 

Трябва да сте опитали доста неща, за да сте наясно с интимните си вкусове. Експериментирайте с различни по типаж партньори, докато разберете какъв е вашият тип. Така няма да съжалявате, че сте изпуснали нещо интересно, преди да се омъжите.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
=== преди 9 години
А това пък да се омъжваш? хаха, те но могат да издържат на ситуацията докато сме си никакви, камо ли пък в някакво здраво обвързване. Страхливи, нерешителни, гейчета....общо взето това е положението.
5
0
 
0
 
! Отговори
=== преди 9 години
аха! И после като сте изпълните всички тези неща от списъчето хванете първия *** и се омъжете! Честито! Вие сте вече едно пълноценно същество! И като се омъжват, да не би да са умрели, че няма да спя с други мъже? Та кое точно ще ме спре? Верността? Любовта? Доверието? дръннннн, дръъънннн яринаааааа.....
4
0
 
7
 
! Отговори
хох преди 9 години
Вярно, че статията е писана за жени, но какво пречи на мъже да идат на направят изброените неща? Не виждам нещо да пречи на мъжете да ги изпълят, ако искат.
3
1
 
7
 
! Отговори
Анонимна преди 9 години
До Възмутен, номер 2:Мъжете основно трябва да се научат да ч..ат.:) И да са свикнали да гледат голи жени.:) За да приемат благодатта на брака по хладнокръвно.:)))
2
0
 
14
 
! Отговори
Анонимна преди 9 години
Научете се да си изкарвате прехраната сами. Т.е. усвоете почти или напълно някаква професия. Винаги помага на брака, дори и да нямате много трудов стаж.
1
2
 
14
 
! Отговори
Възмутен преди 9 години
А какво трябва да направи един мъж, преди да се ожени?Давате съвети само на жените. Това е сексизъм!