Странните споделени навици на хората със стабилна връзка

Важи най-вече за партньорите, които се чувстват напълно комфортно един с друг
Обновена: 9 фев 2015 18:35 | 9 фев 2015 18:30, Теодора Драгоева
1
Странните споделени навици на хората със стабилна връзка
Снимка: outnow.ch

Когато човек е (или е бил) в стабилна връзка, той започва да развива някои странни навици, най-вече повлиян от своята половинка.

Някои от тези навици са сладки и симпатични и показват, че партньорите се чувстват наистина много комфортно един с друг и че отношенията им имат бъдеще.

Ето и някои от тези странни неща, които двойките започват да правят/да споделят, след като са били известно време заедно:

1. Партньорите започват да се копират един друг

След като сте били известно време с даден човек, вие несъзнателно започвате да копирате маниерите му, изказа му, хобитата му и др. Дори ако вашият любим произнася някоя дума нарочно неправилно (или сменя ударението), вие започвате също да я казвате така. Колкото повече време двама души са заедно, толкова повече прилики започва да има между тях. Понякога това се случва, без те дори да го осъзнават.

2. Започват да си помагат по здравни/козметични въпроси

Дамите започват да правят кола маска на половинките си, те от своя страна винаги са готови да масажират схванатия гръб на любимата си. Подобни примери има много... Със сигурност, когато двама души се чувстват доволни от отношенията си, те нямат проблем с това да помолят за помощ партньора си за нещо подобно.

3. Те си носят дрехите/ползват си козметиката

Обикновено жените започват да носят боксерките или тениските на своя любим, когато остават да спят при него. Мъжете пък някой път бъркат в козметичния шкаф на половинката си я за пинцета, я за дезодорант, я за някакво мазило.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сиреч,ако нямате *** на *** си обуйте боксерките на любимия!Само да не се събличате,преди да сте си у дома.