Подаръци за Свети Валентин според зодиакалния знак

Представителите на зодия Лъв предпочитат бутикови подаръци
Обновена: 10 фев 2015 08:59 | 10 фев 2015 08:58, Михаела Лазарова
8
Подаръци за Свети Валентин според зодиакалния знак
Снимка: Reuters

Празникът на Свети Валентин, който с всяка изминала година приветстваме все повече, е още един повод да се усмихнем през февруари. 

На 14-ия ден от месеца показваме любовта си към любимия човек, но и към близки и приятели.
Една валентинка или кутия бонбони могат да направят момента наистина специален. Вижте и няколко предложения за подаръци според зодиакалния знак. 

Овен 

Овенът като първи знак в зодиака обича да притежава иновативни предмети. Това означава, че би се впечатлил от подаръци, които никой друг няма или рядко могат да бъдат срещнати като притежание.
Изберете нещо оригинално и знайте, че представителите на зодия Овен се гордеят с това, което са. Ще се зарадват на подаръци в червено или ярки цветове. За да го впечатлите наистина, поставете негов инициал върху подаръка. 

Телец 

Телецът обича лукса, но когато той е и елегантен. Харесва практичните подаръци или тези, които могат да му донесат повече релакс. Като имате предвид, че е чувствен зодиакален знак, не забравяйте да завършите своята изненада към него с бутилка хубаво вино или шампанско и кутия бутикови бонбони. Изберете нещо в коприна, квалитетна био козметика, кожени аксесоари, красив часовник.

Близнаци 

Близнаците са социални натури, ето защо за тях подходящ подарък за Свети Валентин би бил таблет, мобилен телефон или нещо свързано с хобито им, като фотоапарат например. Нежните представителки на зодията биха се впечатлили и от красиви бижута и други уникални аксесоари. Не забравяйте, че Близнаците са и много любознателни, една хубава книга със сигурност ще ги зарадва.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Кирил преди 9 години
Тази година можете да подарите дръвче :)) това е дълготраен подарък, символ на живота и семейството. Убедете се сами на адрес moeto-dravche
2
1
 
2
 
! Отговори
=== преди 9 години
Аз пък обожавам да правя подаръци по всякакви измислени от мен поводи, а най-хубавото е, когато не разбират от кой е дошло. Правила съм го на познати и непознати. А Св Валентин на 14 е хубав ден, защото ако се разходите по улиците тогава има цветя в зимата и любов във въздуха. Сухарите да си мълчат.
1
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Такъв празник българите нямат. Ние сме източно православни. Аман от това поамериканчване. Аз обичам всеки ден жена си.