Кои думи успешните и уверени хора винаги използват?

Забравете срамежливостта и дерзайте
12 фев 2015 18:56, Михаела Лазарова
8
Кои думи успешните и уверени хора винаги използват?
Снимка: photl.com

Ако искате да развиете самочувствието си, а не ви се получава успешно от само себе си, вероятно трябва да почерпите опит от хората с високо самочувствие. 

Самоуверените хора винаги използват думи, които им помагат да вярват повече в себе си. Удивително е как понякога думите могат да помогнат за психическата нагласа повече, отколкото действията. 

Мога 

Тази дума определено е сред най-силните. Тя трябва да се включи задължително в речника, за да се почувствате по-уверени. Просто премахнете всички уклончиви думи от речника си – „може би“, „опитвам“, „вероятно“, „може“. 

Ще 

Увереният човек винаги гледа в бъдещето. Трябва ежедневно да се убеждавате, че нещата, които искате да ви се случат, ще се случат. Дори да не успеете, думичката „ще“ дава много по-голямо самочувствие, отколкото предполагате. 

Цел 

Успешните и самоуверени хора винаги знаят своята цел. Да определиш целите си и да ги преследваш е нещо много важно, ако искаш да си успешен.

Пък и поставянето на цели помага за по-лесното им преследване и постигане. Да знаеш какво искаш и да фокусираш цялото си внимание и енергия в него помага да осъществиш всичките си мечти.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
3
 
! Отговори
Коментатор 137 преди 9 години
Определено искам да знам, че ще мога с цел да постигна успех.
6
2
 
1
 
! Отговори
dp преди 9 години
Всъщност всеки прекрасно знае точно колко струва.Всичките тия тъпотии за самонавиване за повдигане на самочувствието са просто пореднатаверсия на продажба на надежда (доста народ я купува, книгите от рода "как да успеем"и т.н. имат смайващи тиражи).Човек добива високо самочувствие когато докаже на себе си за какво го заслужава,т.е. направи неща на базата на които да се вижда като нещо по-добро от тия, коитоне са направили колкото него.Другото са празни приказки.
5
2
 
7
 
! Отговори
Ха ха ха ха ха! преди 9 години
Елате и кажете това в който и да е наш научен институт, държавно учреждение, а също и в повечето фирми.Призлява им, като видят знаещ,можещ,амбициран и със самочувствиеЗапочват да те гледат по особен начин - с неприкривана злоба и израз,който цели да покаже, че онова, което те гледа, се осъзнава като превъзхождащо те и презиращо те. Подтекстът е "Ти ли ще вдигаш летвата, бе! Ти ли ще ни принуждаваш да се стараем повече, отколкото искаме?! Ти ли ще ни разваляш рахата? Е, ще ти дадем да разбереш!
4
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
пари нема, действайте! и не искайте заплата, защото "бизнеса ще фалира"!!!
3
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
АЗ (Алфа-догът!)
2
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
АЗ (Вождът!)
1
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да !