Закъде ви иска той - за леглото си или за живота си

4 знака, че той не държи особено много на отношенията ви
13 фев 2015 22:44, Теодора Драгоева
32
Закъде ви иска той - за леглото си или за живота си
Снимка: outnow.ch

За повечето жени всеки флирт, всяка интимност с мъж е прелюдия към сериозна връзка. Поне представителките на нежния пол се надяват на такава. Възможно е известно време те да се държат небрежно с мъжа, когото иначе доста харесват, но в главите им той е бъдещият им сериозен приятел.

Много малко са жените, които биха си легнали с даден мъж, ако не се надяваха на нещо повече. Истината обаче е, че много мъже се интересуват от дадена жена само докато я вкарат в леглото си, а после рязко губят интерес.

Ето и как да разберете дали мъжът, с когото се виждате, не ви желае само за секс:

1. Лош знак е, ако мъжът говори само за себе си.

Ако един мъж флиртува с вас, но говори само за себе си, без да направи и минимално усилие да разбере нещо повече за вас, значи не го е и грижа. Ако един мъж е истински заинтригуван от личността ви, той ще се опита да научи колкото се може повече информация за вас, за да намери допирни точки. Ако обаче той се надява само да ви вкара в леглото си, няма да му пука дали имате сходни интереси и разбирания за живота.

2. Той се възползва от вас.

Ако всеки път, когато излизате с този мъж, той определя правилата – къде да се видите, кога да се видите и колко да останете, значи има нещо подозрително. Освен това, ако той всеки път ви кани в апартамента си, вместо да ви изведе на заведение, значи няма желание да харчи пари за вас, но определено иска да спи с вас.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
3
 
! Отговори
УБЕДЕН СЕКСИСТ преди 9 години
Поредната, стъкмена, банална скука!
15
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ГЛУПОСТИ!!!Винаги съм проявявал солиден интерес към всички подробности около живота на жената,съобразявал съм се със всички нейни желания и пак целта ми е била да я *** като евтина ***!Всичко зависи колко добър артист си и познавач на женската психика!
14
3
 
7
 
! Отговори
До Правилото е едно: преди 9 години
Във войната и любовта НЯМА ПРАВИЛА! Всеки човек си е СТРОГО ИНДИВИДУАЛЕН! Аз например СЪМ МЪЖ и въпреки това не бих си легнал със случайна жена! Още по-малко пък с непозната! Ако една жена иска да ме вкара в леглото си ТРЯБВА ПЪРВО ДА МЕ ВКАРА В ГРАЖДАНСКОТО ИЛИ В МНОГО, АМА МНОГО СЕРИОЗНА ВРЪЗКА!
13
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ох, тая === има *** тъпите разсъждения. Чета и се кръстя. Убеден съм, че е фенка на Пауло Коелю или други някакви такива тъпотии.
12
1
 
4
 
! Отговори
=== преди 9 години
Забравих. Понякога трябва да изчезнеш от живота на някого, за да не може да се тормози съзнанието му, че ти, действително си съществувал, отвъд нормалното. Трябва да изчезнеш, за да те забрави да не си спомня никога повече за теб, да се съсредоточи върху е?ането и да получи мир и покой. Само толкова колкото може да поеме. Свръхобич някои не могат да поемат. Затова правят секс и избират въз основа на задоволяването на органите им. "Правило номер 1". Обичта е смелостта да надскочиш себе си.Сбогом.
11
3
 
0
 
! Отговори
=== преди 9 години
Абееее, стълбите бяха по-важни! Изтрий и това! Аре ***. Бия си камшика и отивам да гледам 5000 нюанса червено! Пишете си статииките за ***! Ей го, 20-така му е *** та не вижда и това е основния му проблем. Скривам се, да не тровим със сложни изречения...читателите. Сбогом! Приятно пукане и дано дано се нач?кате най-накрая и това да си проличи от коментарите на ***, които пишат тук.
10
1
 
4
 
! Отговори
=== преди 9 години
Поради култа към половите им органи тези хора изпадат в див ужас, ако боговете на преклонението им са незадоволени, защото те са тези, които ги водят, контролират, за тях обвързването с други полови органи се получава само, ако се харесат боговете в гащите. Други неща, нямат значение.Култът към половите органи води до страх от това, че сакън да не си умрат стари, сами и незадоволени! Това докарва Хората тип"Култът-Полов орган" до сгърчване, нервни кризи и див ужас.Как да им обясниш за 7 стъпало?
9
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ами първо се харесваме , за да стигнем до леглото.. Би трябвало да има хармония , за да продължим ... Нещата се правят от двама !
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
2.Много ти е разпокъсана истината !
7
4
 
10
 
! Отговори
До всички женски преди 9 години
Следвайте тези 4 съвета - те са най-сигурния начин да доживеете до дълбока старост като девица.
6
4
 
15
 
! Отговори
Мунчо преди 9 години
Нито едно от изброените...Но като се има предвид как разни "дами", които до вчера са си бърсали г*за с циментова торба, сега стават едни претенциозни ВИП "дами", които ядат суши, пият шампанско с ягоди и т.н., ходят на почивка в Дубай, а всъщност са забравили откъде са тръгнали (и умишлено не искат да си спомнят), че същите тези "дами" са станали толкова меркантилни, че са готови за пари на всичко... Това е ценностната система на новия ред - ПАРИ, ПАРИ, ПАРИ и само ПАРИ!
5
0
 
4
 
! Отговори
London преди 9 години
До ===sexa e vajen za Edna seriozna vrazka . No ima po vajni nechta za edin maj , koito iska semeistvo. I drugo , ako iskate samo da si har4at parite za vas , nqma da ima semeistvo ili ako ima nqma da e za dalgo .
4
0
 
21
 
! Отговори
8=> преди 9 години
до === Хм ... това са разсъждения на блондинка ... нали ?
3
22
 
12
 
! Отговори
=== преди 9 години
И още нещо, много показателно, което запомних от баща си.. Нали се учим от родителите си? Веднъж го попитах защо е взел майка ми и той ми каза нещо много важно. Е, не беше заради е?ането. Нищо, че съм му дъщеря, щеше да ми го каже, ако е за това. Така, че има едни бащи, които учат на едно, други бащи, които учат на друго. А, вярвай ми, баща ми доста е ...е+ал. Така че ходи спи и не занимавай света с недоклатието си, господинчо! Има Жени има и Мъже. Има и *** и недоначу?ани! Елементарно е.
2
21
 
12
 
! Отговори
=== преди 9 години
Истината.До Правилото, което издиша.Имах такъв случай. Леко озадачена от това, какво по-дяволите ми е, че някакъв ми обясняваше,че много го кефя,че ме обичал, че ме обожавал, обаче сексът изкуца. Чудех се какво ми има.Намерих Мъж.Споделих.Знаеш ли какво каза: "Този или не е можел... или е нямал никакъв опит и не е осъзнал каква жена стой отсреща му".Усмихнах му се и добавих: "Знаеш ли, има едни мъже, които могат да обичат във всички аспекти: тяло и дух и други,които могат само да е+ът.Точка.
1
7
 
40
 
! Отговори
Правилото е едно преди 9 години
Всеки ви пожелава първо за леглото и едва впоследствие става ясно дали ви е оценил като подходяща за спътница в живота му.Друг е въпросът, дали вие ще кандисате да влезете в леглото му преди да ви е дал ясен знак, че вижда във ваше лице нещо друго, а не само партньорка за една или няколко нощи.Съвети в това отношение не давам, защото някои мъже ще изгубят интерес към вас, ако се окажете "лесна", но при други това правило не важи. А много от девойките с достойнство остават стари моми, за жалост