Кои са спецификите на алфа и бета мъжете?

Алфа мъжете са силни по природа
19 фев 2015 23:00, Михаела Лазарова
26
Кои са спецификите на алфа и бета мъжете?
Снимка: Reuters

Принципът на алфа и бета категоризацията разделя мъжете в две основни групи. Кои мъже са водещи, интелигентни и кои по-лабилни като характер? Ето кратка характеристика на двата типа мъже. 

Алфа мъж 

Според учени характеристиките на алфа мъжа са се проявявали още по времето на каменната епоха, когато ловът, осигуряването на храна, приспособяването, агресивното поведение са им давали по-голям шанс за оцеляване. 

В животинското царство алфа образът е този, който пръв избира женските си и завоюва територия. Когато говорим за алфа мъжете в наши дни, то това са личности, които имат голямо самочувствие, успех в кариерата и винаги се радват на женско внимание. 

В зодиака алфа звездни знаци са: Лъв, Скорпион, Водолей, Стрелец, Телец, Везни, Близнаци. Примери за известни алфа личности са Джеймс Бонд, Бил Клинтън, Тайгър Уудс.

Кои са положителните страни на алфа мъжа? 

За този тип личност е много важно да осигурява защита, безопасност, добър стандарт на живот и сигурност на жената до себе си. 

Поради високите им стойности на тестостерон те се фокусират върху женствените жени, за да се създаде баланс. Алфа мъжете са инициативни и техен приоритет е добрият външен вид. Те са добри в много отношения, интелигентни са и имат широк спектър от познания и невероятна харизма. Добри прелъстители са.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 6.Алфа мъжът , който е показан на снимката е актьораДаниел Крейг - в най- новите роли на Джеймс Бонд.За един филм му плащат 9 милиона английски паунда , предварително !
14
4
 
12
 
! Отговори
Cuore sportivo преди 9 години
Алфа мъжът е този, който кара Алфа Ромео. Бета мъж е този, на който му се иска да е Алфа мъж и кара лек автомобил, различен от Алфа Ромео.
13
2
 
5
 
! Отговори
Московския преди 9 години
Кико да ти пикам на аудито. Аз сьм на EVO X (ако чаткаш за какво ти говоря) ако искаш може да се пробваме
12
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
С Джеймс Бонд - алфа мъжа, направо изби рибата, а останалите двама са по-известни с това, че са непоправими женкари!С две думи алфа мъжа явно съществува само в книгите, филмите и мокрите сънища !
11
0
 
3
 
! Отговори
тъпа работа преди 9 години
alpha, beta, gamma, tetta, omega, tita - тези букви нямат място в тази статия
10
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Даниел Крейг е на снимката , който е в ролята на Джеймс Бонд !
9
3
 
14
 
! Отговори
Обяснявам преди 9 години
Всяка сутрин ставам в 4, помпам желязо 2 часа, след това отивам кухнята, слагам 2 сурови скумрии в блендера и си правя протеинов шейк. Ето така започва деня на алфа мъжете.
8
0
 
29
 
! Отговори
Киро преди 9 години
От кога художествените герои са личности ? ! ? ! ? ? ? ? ?"В зодиака алфа звездни знаци са: Лъв, Скорпион, Водолей, Стрелец, Телец, Везни, Близнаци. Примери за известни алфа личности са Джеймс Бонд...."Михаела Лазарова ти серьозно ли ? ? ?
7
8
 
15
 
! Отговори
играч преди 9 години
Но. 1 е типичен бг комплексар, мислещ се за алфа, защото карал бърза кола и имал големи "рЪки". Простите кифли си лягат с такива само за да получат някаква временна изгода.Аз нямам нужда от скъпа кола, ланец или животинско тяло, за да сваля "яка" мацка. Единствено разчитам на чара и остроумието си. Вкарвам само качествени мацки в ротацията си, които после сами ме търсят и тайно се надяват да станем двойка. Е млад съм още за сериозни връзки, хе хе.
6
5
 
13
 
! Отговори
Жена преди 9 години
Аз си падам по алфа мъже, очевидно...Дали съм достатъчно женствена?:)
5
1
 
41
 
! Отговори
алфа-овен преди 9 години
На днешно време всеки здрав мъж, който има желание може да си направи мускули. Виж с мозъка не е така, за него анаболи не са измислени все още.
4
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
По-добре шматка-милионер отколкото алфа-***!
3
0
 
15
 
! Отговори
=== преди 9 години
Оф, като стигнат до откриването на това какво е тета-мъжко да дойдат да ме събудят от зимния сън. Тези още на алфа и бета сричат....А Козирог в коя група са, че не ги съзирам?
2
3
 
12
 
! Отговори
Хелл йеа биач преди 9 години
Сега ми се изясни защо ме отвращава колежката.А тя била бета-женска,демек алфа-мъжки в женско тяло.И защо колегата,който е пълна пу**** си подхожда толкова с нея,а те взаимно се компенсират.Хората са го доказали.Вече се успокох.Няма по-отвратително нещо от жена с мъжко характер и ненавиждаща алфа-мъжкарите !!!
1
36
 
6
 
! Отговори
Кико преди 9 години
Алфа съм аз , карам Ауди С8 легам си само с яки пички и лумкам шматки и компексари разни