Какво е да имате връзка с жена Рак

Научете особеностите на представителката на тази зодия
25 фев 2015 08:16, Теодора Драгоева
28
Какво е да имате връзка с жена Рак
Марго Роби; Снимка: Elle

В случай че животът ви се преплете с този на жена Рак, трябва да действате бавно. За всяка дама с този зодиакален знак романтиката е неделима част от любовта – подаръци, цветя, а защо не и романтични бележки. Знайте, че жената с тази зодия не обича да прибързва и ѝ трябва време, за да се влюби.

Щом спечелите нейното сърце обаче, тя се превръща в предана и вярна половинка. Жената Рак може да бъде наранена лесно дори неволно, така че мъжът до нея трябва да бъде тактичен и чувствителен. За да спечелите доверието на дама с тази зодия, също ще трябва да проявите търпение, защото не става толкова бързо.

Характерно за жените Рак е, че когато са влюбени, те дават всичко от себе си и се борят до последно за истинската си любов. Когато те са с правилния човек, разгръщат своя любовен капацитет и биха могли да бъдат изключителни партньори. На подобен етап от връзката очаквайте от тях и много приключения и изненади.

Любовни отношения с жена Рак:

Жената Рак има добър усет за това какво най-много би ѝ подхождало в една връзка. Нейната представа за перфектен мъж е човек, който обича да се гушка с нея на дивана, да гледа телевизия и да отпива от любимото си вино. Нищо не описва по-добре представителките на този зодиакален знак, отколкото мотото: „Домът е мястото, където е сърцето“.

Семейството и приятелите също са важни за жената Рак, макар че домът я кара да се чувства най-сигурна. Често тя може да влиза в ролята на „детегледачка“ в любовните си отношения и макар понякога да иска равенство, няма нищо против ролята си на грижеща се за останалите.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Овена си е много тежък характер.
4
12
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
От опит да ви кажа, бягайте от Рака. Прав е един по-долу, както те обича и така престава. Зодиака е пълен с жени Раци Самотници. Има им нещо в главите, леко са побъркани, пият успокоителни, с две думи- откачена работа!
3
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе, по-скоро жените Овен не са овци, а са овни с яки рога. За Ракините - има много мъжки жени Рак, но и те са склонни да си поревават, защото са чувствителни. Иначе са материалистки (като жените Телец), това май е най-важното за тях. В женската част са и жени, за разлика от жените от др. зодии, напр както казах Овен, също и Лъв.
2
3
 
23
 
! Отговори
Изпатил преди 9 години
Да както те обичат и изведнъж те разобичват. Общо взето кошмарна е историята с тях.Ама то не е от зодията.ТЕ всички жени са такива . Не знаят какво искат ама го искат веднага.
1
0
 
41
 
! Отговори
Илиян Овена преди 9 години
Напълно вярно. Много са чувствителни, добри и нежни. Обаче както те обича така внезапно те разобичва, ама от веднъж и не знаеш от къде ти е дошло. Мен така коня ме рита 3 пъти-от Таня, Виктория и Диана. Изключително интелигентни и любвеобвилни, но между мъж овен и жена рак не стават нещата.