Късметлийка сте, ако сте влюбена в момче от село

8 причини защо това е така
Обновена: 27 фев 2015 11:52 | 27 фев 2015 11:52, Теодора Драгоева
37
Късметлийка сте, ако сте влюбена в момче от село
Снимка: outnow.ch

В днешно време жените от големите градове са склонни да подценяват мъжете, които са родени на село или в някой малък град. Повечето дами се опитват да си намерят богато градско момче, за да го направят свое гадже и дори съпруг. Истината е, че мъжете от провинцията могат също да бъдат много интересни и забавни и дори да предложат нещо повече.

Вижте няколко неоспорими причини защо ще извадите късмет, ако се влюбите в момче от провинцията:

1. Тези мъже са с позитивна нагласа

Момчетата, родени на село, никога не са нещастни или негативно настроени към света. Те са забавни и позитивни и умеят да се наслаждават на всяка една минута от живота си. Освен това те не са сноби, а всички знаем, че снобите сами си измислят купища изисквания и очаквания, според които живеят.

2. Мъжете, израснали на село, по-често са мъжкари

Момчета от село са смели и мъжествени. Те не се страхуват от упоритата работа, могат да цепят дърва и изобщо тежкият физически труд не им е чужд, което пък значи, че имат минимум големи бицепси. Те не си губят времето в сърфиране в интернет, а по-скоро прекарват времето си на открито.

3. Такъв мъж ще се държи с вас като с принцеса

Ако вие сте градско момиче, което си е паднало по момче от село, то това момче наистина ще ви гледа с респект, сякаш сте божество. Този мъж ще се опитва да се погрижи за всички ваши нужди, без да мрънка или да очаква нещо в замяна.

4. Този мъж ще е старомоден

Има нещо хубаво в старомодните мъже. Те уважават традициите, имат по-висок морал от модерните господа и като цяло имат добра ценностна система.
 

Още по темата можете да чететв в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
4
 
11
 
! Отговори
sawall преди 9 години
отностно точка три: докато не му кажете нещо, което не съвпада с неговите разбирания и не се намеси точка 4 (че е старомоден) и не ви забрани да излизате с приятелките си или направо не ви шибне един под окото с големите си бицепси. Не всички са така, дори повечето не са, но някои са (от опит на познати). Генерализациите са глупаво нещо.
10
1
 
23
 
! Отговори
уджас преди 9 години
Пълни глупости, не е нормално да се слага всичко под един капак, всеки човек е индивидуален сам за себе си и за останалите. Статии от сорта целят единствено да разделят хората на тези и онези по някакви типични белези, които не винаги съответстват на истината.
9
3
 
41
 
! Отговори
NOrd преди 9 години
Напълно безсмислена, преведена от някое западно издание статия. Малко ти трябва да се сетиш, че няма нищо общо с нашите географски ширини.
8
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
5. Ходенето по нужда ще е здравословно: Едно, че ще се разхождате на 100 метра от къщата за всяка нужда; второ, ще дишате чист въздух, докато си вършите работата; трето, ще стоите в клекнала поза, което укрепва мускулите на таза; четвърто, ще трябва постоянно да разгонвате мухите, което пък укрепва мускулите на ръката; има и пето и шесто...
7
2
 
9
 
! Отговори
Цървуля преди 9 години
Теди аз съм от село.Ела да издоим кравата
6
8
 
33
 
! Отговори
ЕХО ОТ СЕЛО преди 9 години
пълна тъпотия!Животно пише ,че клатят яко-не е вярно,защото започват да пият алкохол от бебета. с жените се отнасят като принцеси само ако са отгледани от кралици,но те най-често са отгледани от селски простакели.За тях мъжкарството е да псуват,да се бият и да се напиват като ***,а после да тормозят жените и децата си.
5
14
 
8
 
! Отговори
Животно преди 9 години
Щото клати като нерез, може би...
4
8
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Така говорят всички жени, на които не им се отваря парашута с градските момчета.
3
0
 
22
 
! Отговори
kratunka преди 9 години
Това на снимката е малдият Джерард Бътлър! И той от село :)
2
10
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ний от село с сме с по-големи пи***ки!
1
3
 
24
 
! Отговори
bsod2 преди 9 години
Ами с мен тУй се случи, омъжих се за фермер, а аз блондинка и той реши да ме въведе в занаята. Показа как се дои крава и ме остави да действам. След известно време се върна и ме попита:- Е как е? Справи ли се със задачата?- Справих се, но онази крава пусна много малко мляко. Защо така?- Ами първо това не е крава и второ това не е мляко!