Как да спечелите уважението му?

Няколко безценни съвета
6 мар 2015 21:28, Мария Дуковска
38
Как да спечелите уважението му?
Снимка: Outnow.ch
Много двойки се обичат, но връзката им не е толкова силна и здрава. Това може да се дължи на липсата на уважение между партньорите. За да го заслужите, трябва преди това да го покажете.

Ето и как:

Намерете обща основа

Обменяйте идеи, мнения, доверявайте се на преценката на другия и му помагайте, когато той ви моли за това. Дискутирането на различни теми сплотява двойката и помага за изграждането на доверие.

Не свеждайте първи глава

Ако се съгласявате с всичко, което той иска, няма как да спечелите уважението му. Бъдете готови да дебатирате и да настоявате на своето, когато вярвате, че сте прави и е за доброто и на двама ви.

Имайте свои интереси и приятели

Никой не иска половинката му да е лепната за него и да няма собствен живот. Вие сте в пъти по-интересна и забавна, ако правите различни неща и се срещате с различни хора. Все пак трябва да има какво да споделите, нали?

Дайте му пространство

Често двойките се карат заради това, че жената постоянно изисква вниманието и времето му. Любимият ви има нужда от свобода, дайте му я, а не го задушавайте, защото бързо ще ви напусне.

Останалата част от статията прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още по темата: връзкафлиртлюбов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
0
 
! Отговори
=== преди 9 години
прочетох и не отговорих до сега, защото няма смисъл, абсолютно никакъв, да се обяснявам каква съм и що съм на непознати хора, които са си въобразили, че търся внимание, че се наливам с алкохол, че съм сама и наранена. Нито търся внимание, нито пия, нито страдам или имам каквито и да е емоции свързани със собственото си присъствие или нечие друго, нито нося рани. Вече го написах, но както ти е удобно. През прапрапрабабината ми е дето е раждала хайдути...сега няма мъже. има хай *
20
0
 
0
 
! Отговори
=== преди 9 години
"Тази вечер не си писала, че алкохола иска да спи"Не съм писала подобно нещо. Ако споделяш в коментарите си тук някакви твои изживявания и се опитваш да ми ги набуташ на мен, просто няма как да се получи. Помня като слон. Много и не забравям. Така че, хайде, ако обичаш да спреш да си фантазираш какво съм писала или да прекратиш гнусотийката да си измисляш, че чужди реплики са МОИ. Предполагам ме разбра идеално. Не искам да повтарям, че се дразня от слаби писачи....драскачи.
19
0
 
0
 
! Отговори
=== преди 9 години
хахахха, те дедовците им са вкарвали повече от внучетата! Чат ли си какво пиша? Не могат да вкарат нищо майна............ Няма нищо за вкарване! Какво вкарване бе, те се посират още преди да се приближат, камо ли да го вдигнат...точещи лиги недорасляци!хахахах. Та какво за дедовия му, дето е бил причина за срама, че се е родил такива достойни насредници мъже, дето не могат да вкарат!хахахах
18
0
 
0
 
! Отговори
=== преди 9 години
Да съм писала за пиене и алкохол в днес.бг? Давай, цитирай ме! Аман от фантазьори!
17
0
 
0
 
! Отговори
=== преди 9 години
26, себе си ли описваш, защото аз в този коментар не се познах?Не пия.Не злобея, защото емоция не изпитвам, когато пиша, където и да е.Проблеми нямам. Просто ме дразни тъпия несъвършен свят, в които елементарни за схващане идеи, истини и човешки отношения са потъпквани от нискоразвити примитивни същности, които си мислят, че като имат член за осъществяване на сексуални контакти това ги прави ...мъже. Абсурд.
16
0
 
0
 
! Отговори
=== преди 9 години
:D Да беее! Разсмя ме! Сега пък и зомби съм щяла да стана! Никой не харесвал подобни съсухрени жени? хахахаха, къде е някой, който ги харесва несъсухрените, теглещи майна, финни, нежни, без сива кожа и без изкривени физиономии от злоба??? Това последното беше върха на ..гениализма, но няма да коментирам по-задълбочено. Не съм наранена. Рани не нося. Нося пълно отегчение, нежелание да се занимавам с *** и презрение към души родени в мъжки тела с акъл на ..
15
0
 
0
 
! Отговори
=== преди 9 години
хахаха, и като напише някой като теб това "живей" и като ми стане едно смешно.... Хайде, сега да ми дадеш определение на това какво значи ЖИВЕЙ! Дай практически пример. Какво ми обясняваш ти в момента? Какво значи да живея? Едно. Две. Три. Обясни ми го. Все едно го обяснявам на 5 годишно, което те пита, какво значи това ЖИВЕЙ! ЗАСЛУЖАВАШ ГО! Аре...
14
0
 
0
 
! Отговори
=== преди 9 години
Къде е ПРЕДЕЛЪТ да се доверяваш на лузъри, да даваш всичко и това дето нямаш, да разбираш, да ги утешаваш, да ги носиш, да ги подкрепяш, да ...нам си ко тамм...дето е по-план женски... Колко пъти е пределът? Колко години и колко загубеняка страхливи трябва да минат, че да кажа край на тази измислица? Не питам. Знам.И край казах.От мен да знаеш. По-силно от любовта е смъртта. Никой *** *** не може да ме нарани вече. Всички ще пукнат. Чакам още страхливци на хоризонта. Нямаха свършване!
13
0
 
0
 
! Отговори
=== преди 9 години
Да си вярвам? хахаха, та аз на себе си, ако не вярвам на кого друг да вярвам бре, госпожо или господине?! Аз, ако не си вярвах, че мога да мина през най-тежкото досега сто пъти пъти да съм умряла. Признавам помагали са ми. Ама... по-често са били Нематериални същества, отколкото Живи хора. Хубо, че се навъртат около мен, че да се сещам каква съм и що съм. Какъв страх бе госпожо? Страх ни от загуба ни от смърт нямам! Да се раздавам изцяло? хахаха. Е, колко пъти да го правя и те да бягат,лузърите?
12
0
 
0
 
! Отговори
=== преди 9 години
до 6Направих всичко. Просто ми се отдава. Резултатът? Цитирам: "Исках просто да се позабавлявам. Мога ли да продължавам да обяснявам на приятелите си, колко си ***? Трябва ли да те обиждам, за да ме забравиш и намразиш? За какви чувства говориш? Еб?ахта в зарибената!". Така. Хайде, моля, да ми го разтълкуваш това! *** ли съм или съм много *** да си въобразя, че това в кавичките е ЧОВЕК? Пък и твърдеше: "аз не съм лош човек". Ето.Питам. Питам анонимен. Отговор за себе си нямам.
11
0
 
0
 
! Отговори
=== преди 9 години
даже вече не ми пука... то е като роботизиране. Няма емоция никаква. някакви картонени хора, които не ти трябват, защото каквото и да се случи ЗНАЕШ, че можеш да се оправиш сама с бедността, смъртта и болката. За какво са ти картонени хора, без кръв, без доблест, празни и безсмислени. Не ми трябват. Как да спечеля уважението му? На кого? На кого бе, ***?! Как да спечеля битката със смъртта, която отне всички, които обичах? Статийка може ли за това?
10
0
 
0
 
! Отговори
=== преди 9 години
Като ти каже НЯМА ДА ТЕ ПУСНА, да не те пуска и да не те оставя като разкиснат сняг в най- тежкото и най-тихото и най-тъжното! Не, че не можеш да се правиш, не че не можеш, ама да Е ТАМ! Като ти каже нещо да стой там, на думите си, жив или умрял, ТАМ да е.... Как да го науча, как да се доверя ...как да го направя пак. Не мога просто. Не мога. не мога. Омръзна ми от страхливци, които ги няма, когато смъртта, болката, тишината, самотата, тежестта е там...да я поемам сама. Не,че не мога...
9
0
 
0
 
! Отговори
=== преди 9 години
9, смелост, искреност, ...топки. МЪЖ! В добро и зло! В най-черното! В онова дето най-боли и въпреки него! Така се оцелява и така си с НЯКОГО! Не като се държиш като страхлив пед?л, който се чуди чеше ли му се или му се ***! Толкова е просто....мааааму....чак побеснявам като чета такива абсурдни въпроси. Но ги разбирам, защото има много прости жени и затова мъжете са затъпяли здраво.....
8
0
 
0
 
! Отговори
=== преди 9 години
До 5Моля? Я повтори, че нещо не схващам. Кой кого е оставил? Кой кого!? Кой се почесваше... кой? Кой нищо не направи? КОЙ?! ПИШИ!
7
0
 
3
 
! Отговори
знайко преди 9 години
нема съвети.това става неочаквано.това е.
6
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И още:- Като не му мрънкате и недоволствате непрекъснато;- Като не правите драми за всичко;- Като не се кифлите;- Като проявявате разбиране към неговите проблеми и се опитвате да му помогнете да ги разреши;- Като го приемате с всичките му позитиви и негативи.Като казвам това, разбира се, то важи и за мъжа, не само за жената. Няма ли взаимност в отношенията ви, няма връзка. Има едно съжителстване, което не води никъде другаде, освен до разпад. Никой не е идеален, всички си имаме кусури.
5
0
 
2
 
! Отговори
УМЕРЕН СЕКСИСТ преди 9 години
До ===След като ме изостави, ми стана кофти!Странно, защото трудно се привързвам, или доверявам. Но все пак не съжалявам.Лека нощ, алкохола иска да спи!
4
2
 
3
 
! Отговори
=== преди 9 години
Не знам как,но винаги като е трябвало да се оправям със зверски ***, защото тях с акъла си не можеш да ги респектираш, нито това, че си жена ги спира. Зверският *** е толкова ***, че не може да вдене какво има срещу него, а понякога вдява и полудява от безсилие и се показва в тъпотията си в най-низкия познат вариант. А иначе ми се е случвало да защитавам други жени от мъже, които си мислят, че тази като не може да му отговори, защото е интровертна, няма да си намери майстора. Ай пеерасии.
3
2
 
2
 
! Отговори
=== преди 9 години
Като чета за уважение все си спомням за едно момче, което познавах преди доста години. Беше тартор на една банда,откровен лидер,сечеше му пипето. Един ден едно от момчетата му, приятелчетата, се опита пред мен да се направи на мъж по един доста тъпашко брутален начин, нещо се пробваше да ме унижи и той директно го прати в храсталаците. Умря преди години. "Аз ще те пазя" - рече. Толкова за "печеленето". Или имаш интелект да оцениш интелекта или си *** и с тъпанарщини се пробваш,ама си бита карта.
2
0
 
7
 
! Отговори
УМЕРЕН СЕКСИСТ преди 9 години
Добре тогава, по-сериозно!-С откровеност, и без женски хитринки. Просто е.