Защо 40-годишните мъже изневеряват

Вижте кои са 7-те най-чести причини
20 мар 2015 23:00, Теодора Драгоева
168
Защо 40-годишните мъже изневеряват
Снимка; Getty Images

Може би помните как преди две години режисьорът на "Снежанка и ловецът" Рупър Сандърс изневери на красивата си съпруга Либърти Рос с актрисата Кристен Стюарт. Тогава британецът беше на 42 години и се радваше на уж стабилно семейство с две деца.

След аферата им с Кристен Сандърс провали брака си (Либърти се разведе с него), а Стюарт не успя да задържи гаджето си - Робърт Патинсън.

Въпреки че всички подобни истории имат сходен сюжет и край, все пак много мъже на средна възраст решават да изневерят на постоянната си половинка. Според статистиките изневярата се увеличава с всяка година и то с обезпокоителни темпове.

Мъжете по принцип са по-склонни към извънбрачна афера, отколкото жените. Според изчисленията 60% от всички женени двойки участват в някаква форма на изневяра в даден момент от брака си. Въпросът е: "Защо?"

Вероятно за всеки мъж причината за това е различна.

Ето и 7 от най-основните поводи за изневяра от страна на мъжете около 40 години:

1. Кризата на средната възраст

Този етикет се е превърнал в клише, но е истина, че много мъже в края на 30-те или началото на 40-те си години имат нужда от нова тръпка в живота си. Включително и в сексуален план те започват да мечтаят за нови приключения и изживявания.

2. Това е в природата на конкретния мъж

Не всеки мъж е кръшкач, но е факт, че за представителите на силния пол моногамията е по-голямо изпитание.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


168
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
120
1
 
0
 
! Отговори
!!! преди 9 години
Мда, обожавам да ми правят характеристики. Давайте момчета. Вие можете. хахаха
119
1
 
7
 
! Отговори
??? преди 9 години
До до !!!В подкрепа на 155.Мисля,че Госпожата има и други,далеч по-сериозни медицински проблеми,например психически,а най-вероятно комбинира дрогата с алкохол?А може и да е недое....,т.е.почната и недовършена или прелъстена и изоставена.Има и такива жени,вечно болни,неразположени или недоволни,с диагноза-критическа по-рождение!Като мъж,хептен да не съм виждал,пипал,бутал,закъсал за жена,една такава???Мерси,не щем нужда!!!Те такива истерични,никой мъж не ги иска,защото за нищо не стават!Жалко!
118
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен/149 Нали няма, да е с вас мадам? А и това, са си техни терзания!
117
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Младостта си отива и те смятат, че с някоя 20 годишна ще могат да се върнат назад, но уви само се изтощават и умират рано.
116
8
 
1
 
! Отговори
!!! преди 9 години
144, извинявам се на цялото мъжко множество, което се е обидило от моите думи тук. Чак почна да ми става неудобно и почервенях от срам.133, Жорж, в колебание съм кое да избера, че е мъж. Получих две определения: "Мъж от 74 набор нагоре" и второто е: "Кажи ми какво е мъж, че да ти кажа дали съм такъв?". Какво предизвикателство за ума ми е това?! Чак се чудя откъде да започна да го мисля.147, значи нямам право да коментирам това, което е написал някой за себе си? Добре. Не знаех.
115
1
 
6
 
! Отговори
Жорж преди 9 години
до 132:браво бе, изгони жената! Че аз това още в началото можех да го направя.Сега ти ще ми разказваш смешки да ме забавляваш, докато чакам да почне мача!Някакъв адвокат от 20 години водел някакво фирмено дело. Големият му син също завършил право, отишъл да замества баща си на поредното заседание на съда и веднага спечелил дългогодишното дело. Звъни радостно на баща си:- Тате, видя ли, аз те надминах!- Надминал си дедовия! С това дело аз и теб, и брат ти изучих, а ти го секна веднага!
114
7
 
0
 
! Отговори
!!! преди 9 години
140, ама този партньор уста няма ли да каже, че ИМА ДРУГА, а? Страхливецът го хванали в крачка? Ами смелчаго опасен, любовник невиждан, ами седни с жена си и с децата и обясни ситуацията бе! Нали си много отворен да се оплакваш от ***?! Ей, аман от *** и от патки, на които са направили деца!
113
6
 
3
 
! Отговори
!!! преди 9 години
137, не благодаря. Лети ми се! Който му се приземява да си лази там. Лазещо ще ми обяснява на мен, какви птици има? Хайде чаоооооо!
112
6
 
0
 
! Отговори
Мурихей преди 9 години
няма не изневеряващи,има хващани ,и не хващани
111
6
 
1
 
! Отговори
!!! преди 9 години
132,защо изписах толкова коментари тук? Защото се втрещих от г-н Жорж. Даже не ми отговори дали е мъж, но това няма значение. Това е само едно допълнение към образа на мъжкоподобното, което си ВЯРВА най-вероятно и на което ВЯРВАТ най-вероятно ,че има връзка, която е с жив човек и това е истинско. Разбрах, че това да бъде нечестен,да си спасява сам кожата във войната му, която нарича "любов" е практика на огромна част от хорицата с души на амеби. Ето за това писах тук. Чао.
110
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
136-ти:Това , което пишеш е стъпка 1.Стъпка 2 е да решиш кой е стока и кой не.Стъпка 3 да намериш начин и да започнеш прочистването, малки ми Адолф.
109
5
 
3
 
! Отговори
Много мислители.. преди 9 години
Не прочетох всички коментари, щото много Висши глупости сте изписали. Много е просто_човек или е стока или не! Като не харесва и обича някой приключва с него, а ако е подлец се крие като мишка, за да изневерява и съответно измисля хиляди причини да оправдае подлото си и жалко поведение и съществуване
108
5
 
2
 
! Отговори
!!! преди 9 години
127, като почне някой да ми увърта така като г-н Жорж и ми е ясен. С такива хора нищо не можеш да градиш. Ако ти се гради бягай далеч. Тези могат само да срутват отгоре ти.
107
2
 
2
 
! Отговори
Жорж преди 9 години
Ами благодаря ти, че ме насърчаваш да продължавам както умея и зная! Но не са само 1% тези "другите". По-долу един, явно по-голям мъж от мен, беше писал, че истината е в по-възрастните от 74 набор мъже.Значи все пак от форума днес изкристализира лесно решение - за да определим един мъж става или не, достатъчно е да погледнем рожденната му година.Ну, слава Богу, най-после!
106
5
 
0
 
! Отговори
!!! преди 9 години
130, Жорж, "А истината е, че никой не е длъжен да ти дава отговор. Нечий въпрос не влече след себе си обезателен отговор."Така е. За общуването тук съм съгласна, но ако по същия начин общуваш и постъпваш с жените във връзките си и си такъв в реалния живот, единственото, което мога да напиша е, че това ми се струва много жалко, немъжко, по женски к?рвенско, подло и фалшиво. Естествено това изобщо не трябва да ти влияе. Продължавай както умееш и знаеш. Някои като теб, 1 процент има и "други".
105
1
 
2
 
! Отговори
Жорж преди 9 години
Без лоши чувства, !!!:Не ме интересува ти какво си мислиш, че представлявам аз. Разбираш ли, не ми дреме. Ти зададе въпроси и ти беше честно отговорено. Само че отговорите не ти утърват. И реши, че проблемът е в този, който отговаря, като го обяви за еди какъв си. А истината е, че никой не е длъжен да ти дава отговор. Нечий въпрос не влече след себе си обезателен отговор.
104
5
 
0
 
! Отговори
!!! преди 9 години
126, напротив. Доста съм общувала с такива като теб. Затова не си ми интересен и увъртанията ти и неопределеностите ти са ми много познати. Просто такива игрички не ме ...очароват. Тъпеят ми.
103
4
 
0
 
! Отговори
!!! преди 9 години
125, Жорж,Написах: набиващи се материални факти. Брада расте ли ти? По краката ти расте ли окосмяване? Мъжки полов орган имаш ли?Мъж ли си?Въпросът с колежката не ме интересува. Дадох го като пример, който жена ти, живата, която познаваш и с която си във връзка, може да ти зададе. Ето, ако и отговориш по този начин, значи си фалшив и на такъв човек доверие не може да се има.
102
5
 
1
 
! Отговори
40 годишен преди 9 години
!!! е много права! За съжаление "Жорж" е типичния пример за "мъж"-ленце от новото поколение. До !!! - не се възмущавай от такива просто търси Мъж от 74 набор нагоре ;)
101
1
 
4
 
! Отговори
Жорж преди 9 години
Между другото това бяха два напълно откровени отговора, само че не са такива, каквито ти очакваше.